- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
apaszka #9703 üzenetére
A Google tényleg bek@phatja. A Kit Kat váltáskor volt hasonló, hogy elkezdte korlátozni, ami addig jó volt. Letiltotta a külső SD-re írást, amit eleinte csak roottal lehetett megoldani.
Na meg minden egyre fehérebb lett, meg az a very primitív material design. Utána most kezd "újításként" bevezetni dark témát, hogy az milyen jó, meg lehetőség. Nem kellett volna kifehéríteni w@zze, főként az AMOLED kütyüknél, amik effektíve többet is fogyasztanak.Most van ez a Pie hívásrögzítési korlátozás. Oké, hogy nálunk adatvédelmileg nem törvényes, de eddig mégis működött, és többeknek hasznos, fontos volt.
Ugyancsak nem mehet már az SMS-ben kapott kóddal automatikusan kitölteni a beviteli mezőt. Ez nyilván biztonsági kérdés, és meg lehet nyugodtan lenni nélküle, de mégis korlátozás. A Google új irányelvei egyre korlátoznak.
Vagy egyesek már rebesgették, hogy nem fog menni a sima Knox Development kulcs sem nemsoká Pie alatt az Adhell3-mal. Jó, ez inkább Samsung, nem Google. Habár mégiscsak Pie is.
És akkor még az eddig megszokott témám se működik Pie alatt. Szóval nekem nem hiányzik az egész. Engem ne korlátozzanak, még okkal sem. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #8705 üzenetére
Köszi, illetve a többieknek is.
A korábban említett problémád miatt jutott eszembe nekem is a fogkefés megoldás is, próbáltam már mindent, de nem látok benne semmit. Hol tölt, hol nem tölt.
Az, hogy miér jelez vizet még nem tudom, de tesztelgetem majd.
Eddig, legalábbis a tegnapi tapasztalatom alapján lezárt képernyőnél nem kapta el a töltést, nyitottnál meg egyből. Legközelebb ha merül, akkor megpróbálom megint ezt a felállást, hátha valamit bezavar nekem hogy csak nyitott állapotban akar indulni. -
törölt tag
válasz
apaszka #8581 üzenetére
Nincs akkora zsebem.
Két telefonnal mászkálok, elsődleges az S9+ és másodlagos a régi első S7. (Egy vas nálam két hűségciklust visz) Ha most ha dobom az S7-et egy Note miatt, és S9+ mellé jön a Note, és akkor két hólapát van a zsebeimben. Azt meg nem akarom, de köszönöm az invitálást.
De amúgy kb tényleg ennyi az oka... -
TODI1111
veterán
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
apaszka #8498 üzenetére
Pont ma voltam benn Samsung szervízben mondom felrakatom már a Telekomos telefonra a független romot. Erre azt mondta a fickó hogy ha a gyári szoftver helyett mást tesz fel,ugrik a garancia. Szerintem nincs vele tisztában hogy bármilyen hivatalos rom lehet fent,az nem bántja a knoxot. Így kénytelen vagyok kivárni a Telekomot.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
apaszka #8420 üzenetére
Nem hivatalos forrásból, csak van egy ismerősöm aki lefrissítette a Vodafone-os telefonját és azóta random lefagyogatnak neki dolgok. Állítólag mások is panaszkodtak a szoftverre. Tehát úgy hiszem vannak még apró javítanivalók és valószínűleg azért halogatják ennyire a kiadást. De mégegyszer jelzem,ez nem a hivatalos ,csak egy tipp.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
apaszka #8416 üzenetére
Igen azért is érdeklődöm, hogy próbáljam megóvni az akkumulátort illetve a készüléket,mivel ez az amivel teljesen elégedett vagyok. Figyelemre méltó az üzemidő,pedig csak 8.1 van rajta. De valószínű már csak az ota frissítés után indítom újra,amikor amúgy is kell. Mellesleg a Telekom frissítés okkal csúszik ennyit.
-
válasz
apaszka #8364 üzenetére
Ellenkezőleg, jobb lett a kamera szoftvere (is) a 9-es rendszerben.
Korábban, 8.1-en sem volt rá panaszom, de 9-en valami csoda, pláne gyenge fényviszonyok mellett, amellett funkcionálisan is tetszetősebb minden, a zoom és a jelenetoptimalizáló kapcsolója, a téma felismerésekor a színes(ebb) ikonok...stb. -
TODI1111
veterán
válasz
apaszka #8262 üzenetére
"Még a 9 ben sem lehet ugye a mappák kinézetét változtatni illetve ikonra cserélni?"
Szerintem a samsungnál ezt soha nem fogjuk megérni. Nova launchert használok én is minden készülékemen mert az teljesen testreszabható. Nálam is mindig ikoncsere van csak most még lusta voltam átalakítani az általam használtra.
-
axlfsi
veterán
válasz
apaszka #7988 üzenetére
Azért ez így elég vicces, hogy pont Te írsz oktatásról, mikor a képernyőfotóiddal kioktattál engem a, .... a .... oh, wait! A semmiről?!
... vagy csak lehet nem éreztem ki jól az iróniát és önkritikát, aztán tényleg komoly volt a hálád és valóban őszintén örültél az oktatásnak?
-
axlfsi
veterán
-
válasz
apaszka #7865 üzenetére
Nem gond, nem azért írtam.
Legtöbbször mindegy sajnos, hogy gyártói vagy szolgáltatói ügyfélszolgálat, csak a sablonos választ nyomják, rosszabb esetben még arról sem tudnak, ami már megtörtént, vagy épp semmi konkrét infót nem írnak, ráadásul kérdezni sem mernek házon belül, még ha lenne is rá lehetőség. -
-
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #7581 üzenetére
És miért akar a képeim közt turkálni, vagy az usb tárhelyhez hozzáférni akár törölni onnan?
Ez egy hívásrögzítő nem? ami jobb esetben telefon tárhelyre kellene hogy "írjon" és nem az egész készüléket átbogarássza. És ez érvényes a másikra is. Ha én törölni szeretném, akkor azt nem a programból fogom, hanem ES-ből.
Sosem értettem az ilyet.Az orosz féle verziónál még meg is értem.. De akkor is.
-
zack
nagyúr
-
axlfsi
veterán
válasz
apaszka #7549 üzenetére
Akár lehet munkáltató által finanszírozott is, igen... de ismerek én ettől cifrábbakat is, amikor a kishölgy VALÓBAN nem tudja, hogy honnan származik a telefon, amivel megtámogatta a főnöke/barátja/szeretője
Szóval, nem tudhatjuk - még mindig -, hogy a kedves fórumtársnak miként pottyant az ölébe a masina... de majd talán elárulja, ha akarja
-
zack
nagyúr
válasz
apaszka #7470 üzenetére
Én meg ezzel nem értek egyet.
Itt mindennek el kellene férnie kultúráltan, ami a Note 9-hez kötődik. A romolgatós dolgoknak is.
Kijelenteni, hogy erre nincs igény, megint olyan, hogy 1-2 ember eldönti hogy a többségnek mire van igénye.Mint ahogy az is el lett hintve, hogy rootolt telefon élből garanciavesztés. Ez sem teljesen igaz. A pontos megfogalmazás, hogy megvonhatja a garanciát. Gyakorlatban több esetben nem érdekli őket.
Tehát itt is a helyes megfogalmazás az, hogy aki romolgat, attól megvonhatják a garanciát, de nem instant bukja ha gondja lesz vele.Régen mi volt? Te biztos emlékszel rá. Megvettük a telót, 1-2 hónap teszt, nincs e gyári hibája, aztán ment rá a root és a főzött. 1-2 olyan felhasználó volt aki téglásított, de ott júzer error okozta. A többiek elégedetten romolgattak.
Mivel senki se linkel home screen-t, és azt, hogy egy főzött romban milyen "finomságok" vannak, így nyilván senki se fog affinitást érezni, hogy főzött romot rakjon fel.
-
Teal'C
veterán
válasz
apaszka #7470 üzenetére
Nem arról van szó hogy nem lehet róla beszélni vagy linkelni itt, egyszerűen csak ha ide kerülne be több link rom és egyéb dolog az elég szétszort lenne ott meg mindennek meg van a helye mert egy készülékhez több altopik tartozik témák szerint. Nem mellesleg ott rstwingo a topikgazda így mindenben első kézből tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest