- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szoktam ugyan látatlanban ítélkezni, de gyanúsan érdekes volt az azonnali nagy kártérítési per...stb.
Lehet persze, hogy valós volt, elszigetelt esetek bármelyik gyártónál előfordulhatnak és soknál elő is fordultak már, a Samsung esetén viszont akár külön is utazhatnak erre Note 7 miatt/után...
Valahol olyat is olvastam - ami akár kitaláció is lehetett, de a fene tudja, a mai világban bármi megtörténhet -, hogy egy konkurens gyártó keze volt a dologban. -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Nagyon jó a note képélességben, videókban aláz!
(Az viszont hozzátartozik a dologhoz, hogy a színhűség nem annyira klappol. Amikor egy harmadik kamera veszi a tesztelőt az íróasztalnál, látható, hogy a bőrének a színét inkább az iphone adta vissza helyesebben. Ugyan ezt látom, amikor az aszfaltot rögzíti a készülékekkel, a samsung sajnos rózsaszínesebb, barnásabb képet ad vissza.)
-
FőDudu
veterán
Csuszos a hatlap - kell ra valami.
Lakkozott asztalon kb csuszik mint a jegenA skin nem rossz otlet, de nem csipem az ilyen raragasztos mutatvanyokat.
Az a vekony muanyag ami a mostani tokban van kb tokeletes amire nekem kell.
Fogja a sarkat ahogy az iPad tokok - jol tart, kemeny es megis vekony. -
FőDudu
veterán
Ez nem Samsung es rajottem, hogy nekem nem jo a flip tok.
Tegnap probalgattam oket (a felig atlatszotol kezdve mind az 5 fele Samsung tokot ami a BigBang-ben volt 59-89 Euro kozotti aron) - nem gyoztek meg.Gondoltam beletszek egy bankkartyat es ugy jarkalok - de ha mar a kocsi taviranyitoja nalam van akkor bankkartya is elfer
Kocsi nelkul ugysem megyek kb sehova.
-
-
tomee007007
addikt
Köszönöm szépen, azt már alapból beállítottam
Ahogy eddig tapasztaltam, a közepes energiatakarékos beállítással (kijelző HD+on), kb 25%-al kevesebbet merít egy adott alkalmazás....
Érdekes, hogy egy erősebb grafikájú játék olyan 20%-ot merít óránkét (eddig talán a Reckless Racing 2 volt ami 23-25% körül merített), de mondjuk egy hidden object típusú játék vagy pl egy Hill Climb Racing2 megáll 10% merítésnél óránként.
Azért gondolom ezek az adatok nagyban függenek a játékok optimalizációjától is... -
tylerddd
veterán
Még nem
De mivel nincs tapasztalatom droid szinten, tényleg érdekel. Nem vagyok egyébként frissítés-huszár, van olyan, aki meg remeg érte. Nagyon sokszor olyan funkció került be az újabb rendszerekbe, amiket nem is használtam, max. lehetett megszokni az új helyét valaminek.
8.0-t Mi A1-en frissítettem 8.1-re, de ott is kb. abban kimerült számomra az újdonság, hogy a ki-bekapcs és az újraindítás gombok dizájnja megváltozott.
A havi biztonsági frissítés egyébként kitől függ? Tehát a szolgáltatós készülékeknek várni kell ebben az esetben is a szolgáltatóra?!
-
-
-
-
HaliGab23
senior tag
-
törölt tag
-
HaliGab23
senior tag
Oksi.
Én most azzal küzdök, hogy néha megakad a teló.
Fut a háttérben pl. chrome alatt ez a fórum oldal, visszalépek rá, aztán megakad egy időre, nem tudok semmit csinálni pár másodpercig.Tegnap újra kellett indítani, mert a mobilnet ment el, közben jelezte pedig, hogy van 4G+... de nem töltött be semmi.
Vagy valamelyik app zavar be, vagy az új firmware-nél sérült valami..
Jaaa igen, még az is volt, hogy az ujjlenyomat olvasó nem olvasta be egyik ujjamat sem!!
Újraindítás, újraregisztrálás után lett jó.Szerk: este újrahúzom az egészet azt hiszem.
-
Anulu79
addikt
A Samsung naptár az az amit widget-ként ki lehet rakni? Vagy ez google-ös? Egyébként én is vaciláltam az S9+ és a Note9 között vásárlás előtt. De a korábbi Note-os tapasztalat ide húzott. Meg ez már külsőre is tetszetősebb a hátulját leszámítva. De mivel azt nem nézegetem így nem számít.
-
törölt tag
-
HunLuke007
csendes tag
Akkor jó,nem kell a magentás vackok,viszont a t-mobilenál 1 év jótállás és garanciát ír.
Bár még ha ott venném meg van 2 hónapom,hogy megrendeljem , de lehet, addigra nem adnak mellé egy gimbalt, bár attól is drágább a t-mobilenál, gondolom. Nem tudom eldönteni, egybe fizessem ki egy másik boltban olcsóbban,vagy várjak,míg lejárt az előfizetésem és meghosszabbítással részletre vegyem meg.
Micsoda világ rengető problémák, OMG.
-
erdosi
csendes tag
Nap mint nap taposom őket, de eddig se a márkaszerviz, se Experience Store, se customer support nem tudott konkrét infóval szolgálni. Live chat, email, telefon, minden megvolt. Az USA support hajlandó lenne postázni az adaptert, de csak USA-n belül. Viszont ott tényleg ingyen van. Egy ilyen 1-2 ezer forintos vacakért remélem itthon se lesz pofájuk pénzt kérni.
-
szokelaszlo
tag
Köszönöm! az információt!
Külön paraméterezni nem lehet?
Én nem találtam opciót,kivéve mikor tárcsázok néha előjönnek a hangulati ikon lehetőségek.
Az alapértelmezett telefonban eltárolt adataimat(Profilt) és fényképemet küldi híváskor gondolom.
Cég ügyekben is használom a készülékem ezért kerestem a paraméterezés lehetőségét.
Köszönöm! -
-
Konkrétan ezt vettem meg annó: [link].
Ma összedugtam, TV írta, hogy nincs jel, de a telefon meg azt, hogy válthatok DEX módba, amire a TV semmit sem reagált. Kihúztam a kábelt a telefonból, majd visszadugtam, és minden oké volt. Ezt az egy esetet kivéve mindig ment elsőre a csatlakozás.
-
tylerddd
veterán
Attól, hogy az értesítést kikapcsolom, az akkuhasználat miatt még ott jelzi, hogy fut a háttérben. Pl. a Light Managernél, ha kikapcsolom az értesítést, akkor nem villantja a kijelzőt
Ráadásul ez random egyszer ott van, másszor meg nincs.
A zenék a telefonon vannak, playlistbe rendezve, a Samsung Music tökéletes nekem. De ha új zenéket tennék a playlistbe, azt hova másoljam és mivel. Tegyem be a Music mappába és utána szerkesszem a telefonon a playlistet?!
@ Taci Nem tudok még Samsungos fejjel gondolkodni. Ha a beállításokban azt kérdezi, hogy a két SIM közül melyik a preferált hívásra, üzenetre, netre, akkor azt gondolnám, hogy automatikusan arról indítja/fogadja majd a hívást, üzenetet és netet, amelyiket ezeknél kiválasztottam. Vagy akkor konkretizálva lenne, hogy bejövő vagy kimenő hívásra gondol. Egyébként találtam magenta-féle meg kék ikont, beállítottam.
-
HaliGab23
senior tag
Akármit is mond a samsung, ezt elbacta. Kellett volna tegyen egy lezáró fekete bevonatot a hajlítás után lévő üveg élére is, de lespórolta, gondolta szoros lesz az illesztés, és majd nem látszik, de nem lett. Nem minden készüléknél sikerült.
Ennyi a sztori, aztán magyarázza a bizonyítványát.Igen, ez a sajátossága: ha nem zárja le.
-
-
-
tylerddd
veterán
Hihetetlennek tartom, hogy nincs ilyen szerinted, amikor bármerre megyek és az engem körülvevő emberek telefonjai mind felvillannak beérkező értesítéskor. Bármilyen rendszerű is a készülék. Messenger üzenet jön, SMS érkezik, Insta kedvelést jelzi stb. Ez alap az androidban. A Samsung support azt írta, hogy van. A telefon beállításaiban írja, hogy ha nincs edge lightning, akkor hagyományos módon pop-upol. Nem akarom elhinni, hogy pont a Samsung nem tudja vagy a Note9 ...
-
HaliGab23
senior tag
Igen, sajnos éles üzemben már nem olyan jó a helyzet. Eddig szabin voltam, itthon wifi mellett jöttek a szép kijelző idők, stb.
Ma újra munka, mobilnet, telefonálgatás, 200km ide-oda, térerő ingadozás a különböző helyeken, kis navi, és szinte ugyanazt tudja, mint az S8-am tudta...Szóval kellett ez a 4000 mAh nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged