- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterzon94
tag
válasz
HunLuke007 #1934 üzenetére
Ha nem dobálod tökéletesen elég védelem lesz ez is.
-
Teal'C
veterán
válasz
HunLuke007 #1764 üzenetére
Ha erre valaki azt mondja lassú akad stb akkor hazudik. Nincs semmi hibája számomra minden funkció tökéletes persze lehet hogy pont ez a baja másoknak.
-
seger
addikt
válasz
HunLuke007 #1764 üzenetére
Szerintem itt az a baj, ( legalább is az Én környezetemben) sokan veszik a 70ezres kategóriás telefonokat. Én mindenkibek elmondom, (és itt nem a samsungról beszélek konkrétan) hogy az androidos telefonok, ami 50-100ezres költség körül vannak, azok azért annyi, mert kevés ram kis tárhely.... tehát telefonálni jó lesz. De ha telepíti facebook, messenger, meg mindenki telepít mindent.... akkor bizony lassú lesz, akadozik... elfogy a tárhely .... nem fog tudni frissűlni...stb
Ezt nem érti meg senki. Ebből jön az hogy szar....
Szerintem! -
DaveNo1
veterán
válasz
HunLuke007 #1737 üzenetére
Nekem szombat késő este jött. Szimplán szarul működik a rendszerük szóval erre ne építsél.
-
Anulu79
addikt
válasz
HunLuke007 #1737 üzenetére
Szerintem max. 1-2 darabokat rendelnek be csak.
-
DaveNo1
veterán
válasz
HunLuke007 #1706 üzenetére
Én is T-nél néztem ki az 512-es variánst, de úgy néz ki akkor ebből hosszú várakozás lesz
-
törölt tag
válasz
-
Peterzon94
tag
válasz
A tollat imádni fogod
A kamera meg simán lenyomja p20prot nappali fotózásnál.
-
tylerddd
veterán
válasz
"Ha meg nem tetszene, remélem nem lesz ilyen, akkor is van 14 napom vissza vinni."
Nem fogod, be**arás jó cucc!
-
tylerddd
veterán
válasz
HunLuke007 #1691 üzenetére
A P20 Pro szerintem annyiban tűnik ki a csúcstelók közül, hogy éjszaka fa**a képeket lő, de ennyi. Erre mentek rá, másban nem igazán nagy eresztés, na jó, akksiban. Nincs ezen felül jack, videóban egyértelműen gyengébb, már csak a 4K/60fps hiánya miatt is, 4K/30fps-nél pedig állítólag lekapcsol benne az OIS. Én 270 körül hozhattam volna el szolgáltatótól. Igaz 60-nal többért, de sokkal jobb all-rounder a Note 9, mint a Huawei.
-
Anulu79
addikt
válasz
HunLuke007 #1694 üzenetére
Iratkozz fel értesítő emailre. Aztán ha lesz készlet kapsz értesítést. Csak akkor egyből meg kell rendelni mert nem sok van belőle. Korábban én is megjártam emiatt. 2-3 perc és már megint nem volt készlet. Szerintem a Note-ot nem foogd megbánni. Huawei-em még nem volt így érdemben arról nem tudok nyilatkozni. Én is csak azt tudom mondani amit a neten látok.
-
vandorbab
csendes tag
válasz
HunLuke007 #1694 üzenetére
A Huawei készülékekre bizonyos helyeken rosszallóan néznek. Nincsen tudásom eldönteni, de én ezekért a Kaspersky-t is elkerülöm. Amiért.
-
válasz
Ha a fényképezés játszik fő szerepet akkor P20, abban sokkal jobb a tele lencse és az "élő fókusz", de minden másban viszont rosszabb. Videóban meg szinte már gáz. Ha ezek nem számítanak, akkor meg amelyik jobban tetszik, igazából mindkettő nagyon jó telefon.
-
Peterzon94
tag
válasz
Nappal simán szebb képet csinál a note, sötét képekben sem nagy a különbség. Plusz talán kevesebbet nyomoz utánad a samsung, mint a hüvely
-
Anulu79
addikt
válasz
Ha győzködni kell akkor annak nem fogsz úgy örülni mintha te magad döntenél szerintem. Nappal szerintem nem jobb a P20 pro. Éjszaka meg nem döntő a különbség szerintem, hogy aszerint dönts. Csinálj pro és kontra listát ha ennyire tanácstalan vagy. Vagy youtube-on nézz összehasonlító videókat.
-
válasz
HunLuke007 #1562 üzenetére
Minden SE S-ben ki van téve, és lehet nyomkodni
-
törölt tag
válasz
HunLuke007 #1554 üzenetére
Kökiben van Samsung márkabolt.
-
Peterzon94
tag
válasz
HunLuke007 #1554 üzenetére
Ha hivatalos helyről veszed a telefont akkor 2 év gyári (samsung) gari van. Ha külföldről behozzák akkor csak 1 év jár.
-
válasz
HunLuke007 #1550 üzenetére
Mit értesz független üzletek alatt? Lehet csak bolti garanciát kapsz, illetve semmiképp sem Samsung garanciát. Adogg esetben szívás lehet a dolog.
Vannak kirakva, sőt, MM-okban is.
-
válasz
HunLuke007 #1516 üzenetére
Be lehet regelni a Samsungnál a 2.évi garanciát, mert a T is hivatalos forrás, ahonnan veszed.
-
Peterzon94
tag
válasz
HunLuke007 #1516 üzenetére
Sok embernek volt/van hasonló "problémája", nincs ezzel baj.
Mire lejár az előfizud lehet addigra még olcsóbb lesz a telefon máshol, mint most. Mondjuk a tegnapi apple keynote után mindenhogy megéri most a note 9.
-
válasz
HunLuke007 #1513 üzenetére
A Telekomtól nyugodtan megveheted, bekapcsolásnál meg fogja kérdezni, hogy telepítse e a Telekom alkalmazásokat, ha nem kéred, pont olyan lesz, mint a független rom (ha meg nem telekomos simet teszel bele, lehetőséged sem lesz telepíteni azokat). Ja, és a telefon amúgy is független lesz náluk, és biztos, hogy 2 év gyári garanciád lesz.
-
tylerddd
veterán
válasz
HunLuke007 #1466 üzenetére
Én 4,7"-es készülékről jövök, simán megszokható. Az üzletes taperolásban az a szívás, hogy a teló hátulján van az a rögzítő b***ás, és így nem olyan a fogás rajtuk, mintha simán megfognád.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Z5 compacthoz képest hatalmas lesz.
Ahogy Anulu írja, meg kell nézni valahol, ahol ki van állítva.
Viszont! Akkor is hatalmas lesz
Megszokni nem a boltban fogod ezt a méretet, hanem használat közben, napok alatt.
Írod, hogy kicsi a kezed, szerintem a Z5c után, ha csúcshardveres telót akarsz, akkor a nagy részük Neked valószínűleg "kétkezes" lesz a használati idő nagy részében.
Pl. egy S8 vagy S9 is hatalmasnak fog tűnni, kérdés, hogy mihez akarsz hozzászokni.Nekem pl. az S8 után ez tűnt "nagynak", de miután ezt megszoktam, az S8 tűnik kicsinek.
A Samsung nem gagyiphone, hivatalos forrásból véve van 2 év gari, törés-lopás ellen meg vannak különféle biztosítások.
-
Anulu79
addikt
válasz
Bemész vagy valami műszaki áruházba ahol vannak kirakva készülékek vagy valamelyik szolgáltatóhoz és meg tudod fogdosni, hogy milyen kézben. Az ára az tényleg húzós. Szerintem már pofátlanul nagy.
Az meg, hogy tönkre megy minden készülékre igaz. Ekkor darab számoknál amiket gyártanak a gyártók természetes, hogy lesz a hibás termék is. Szerintem nincs kirívóan több hibás Samsung a többi márkához képest. Csak talán azért tűnik soknak mert a Samsung úgymond sz@rja ki a készülékeket.
De hát ilyen a kapzsiság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest