- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezee
senior tag
Igen nekem már van ilyen. Nem jött be
A note9- el és az s8-al is csinálja hogy átvált pirosba és leáll a töltés. Van amikor csak 3-4% -ot tölt rá és aztán semmi ,error és nincs töltés. Beraktam a hálóba hogy ne kelljen a poros kisszekrény tetejére tenni a telefont minden este -
Saccco
nagyúr
Közben én is találtam kettő ígéretesnek látszót...
Ha más Spigen, akkor menjen a tollhoz.
-
-
Anulu79
addikt
Ha tepsi kezed van akkor hogy-hogy nem éred el az ujjlenyomat olvasót?
Nekem nincs nagy kezem viszont nekem is vékonyak az ujjaim. De én már megszoktam. Nekem az íriszleolvsót nem sikerült beüzemelni. Valahogy semmilyen körülmények között nem akarta levenni a "mintát". Nekem úgy rémlik, hogy amikor próbáltam az arcfelismerést akkor nem kellett vízszintesen az arcom elé tenni a készüléket.
-
Teal'C
veterán
-
Szóval, csak hivatalos viszonteladónál vásárolt telefonra jár a 2 év garancia, de az automatikus. Az EU piacosokra 1 év jár, minden másra semennyi (pl svájcira sem, mert az nem EU tag).
Hivatalos viszonteladókat itt találod:[link]
Bár itt is kell vigyázni, mert van, amelyik nem csak magyar piacosat ad.Ezen felül úgy ismered meg az EU piacosokat, hogy a dobozon van egy matrica, European SIM card only felirattal. Ha ez nincs rajta, akkor nem EU piacos, vagyis csak bolti garid lesz (bármit is hantázzanak a boltban), az meg olyan, mintha nem lenne. Ja, és a szervizeléshez kell a számla, vagyis EU-st is csak úgy tudsz szervizeltetni, ha kaptál számlát.
-
Taci
addikt
Regisztrálni már nem tudsz, nincs hol, nem lehet, nem kell: [link]
Értesítjük továbbá arról, hogy hogy azon termékek esetében, amelyek 2 éves jótállása (1 év jogszabályon alapuló és a Samsung által önként vállalt + 1 év jótállása) eddig termékregisztrációhoz kötött volt, mostantól regisztráció nélkül biztosítjuk a második évre vonatkozó Samsung által önként vállalt jótállást. Ezt a kedvezményt minden, 2016. május 26-t követően vásárolt termékekre is nyújtjuk, így amennyiben Önnek a Samsung Zrt. által forgalomba hozott ilyen készüléke van, úgy ezzel további teendője nincs.Azt sajnos nem tudom, hogy az abban a boltban vásárolt készülékekre is él-e a 2. éves garancia, de hátha valamelyik fórumtárs tudja majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged