- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #17341 üzenetére
Én is általában vigyázok rájuk, volt, hogy itt feldobtam apróra telót és többen megdicsérték érdeklődés nélkül, hogy milyen jó állapotban van. Viszont ha valahol gond van vele, akkor azt is jelzem és ennek tudatában tudják megnézni, elvinni. Semmi kedvem ahhoz, hogy utána valaki a nyakamra járjon, hogy sz**t adtam el neki. Most pl. a iPhone 6s-t, amit a Note 9 váltott nem is adom el, mert valamennyire képben maradok az iOS-szel és olyan durván oxidálódott a hátlap, hogy nem lenne szívem feltenni ide. Mondjuk egyébként tökéletesen működik, csak esztétikailag gáz.
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #17335 üzenetére
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy én már nem biztos, hogy megvennék ilyen készüléket, tehát a félsz érthető, ha még valóban van rajta törlesztő. Mert ugye ez a letiltás elleni garancia úgy ahogy van, nincs.
Szoktam venni használtan cuccokat, de jól megnézek mindent és azért a "túl jó üzletektől" távol tartom magam. Tehát aminek használtan reális az ára és nem tűnik átverésnek, az jöhet. Meg mondjuk eszköze is válogatja. Használt telefont nem vettem még, de hangfalat (rendes hifis cuccot nem is érdemes szinte újan venni), laptopot (boltból, garisat), konzolt igen, ezek be is váltak.
-
Laookon_
tag
-
Prien
addikt
válasz
Anulu79 #17165 üzenetére
Ha bezuhanna az ára -amit nem nagyon hiszek- , akkor érdekes vétel lehetne egy 12/512-es verzió. Csak az a fránya kameralyuk...
Amúgy pont ma volt egy cikk valahol, hogy a 2021-es Samsungokban már jó eséllyel kijelző mögötti szelfi kamera lesz majd. Ki tudja, meglátjuk. Az már csak egy szűk év, addig a 9-es simán bírja még.
-
HMárió
junior tag
válasz
Anulu79 #17145 üzenetére
Anulu ne Papu!
Érdekes kérdés. És válaszolt három tulaj, mind a 3 más igényekkel. Érdekes igények, én azonban nem értem, Pl a téma indítójaként te miért váltanál? Vagyis miért indult be az a bizonyos vezérhangya? Mert a hangyát én is ismerem, viszont nálam még nem jött el. Igaz, nekem még csak 9 hónapos. Tehát nem érzem azt, hogy kellene egy jobb. Persze én is megnyomkodtam a következő Note-ot, de nem nyűgözött le. Úgy érezte, mintha mégegy 9-est nyomkodnék.Aztán ott a másik emerke, aki váltana, de sokallja az árát.
A következő is váltana, de megutálta a droidot. Miért?
Végül pedig zavarja a kameralyuk, meg az ár.Szóval mi a gondotok a 9-el azon túl, hogy szeretnétek kipróbálni másikat? Mert nekem a Samsung állandó változtatgatásain kívül más bajom nem nagyon van. Szerintem ennyi kis baki ami itt van, az van az iPhone rendszerben is. Hetente olvasni bakikat a tech lapokon.
-
törölt tag
válasz
Anulu79 #17145 üzenetére
Sajnos jelenleg nem látom úgy, hogy ha váltanék, akkor Samsung lenne a következő is. Igazából csak negatívumot tudok felsorolni hozzájuk...
Kamerában elhaladtak mellettük, üzemidőben is, Exynos-t nem képesek kijavítani évek óta, kameralyukas bohóckodás vicc, ujjlenyomat-olvasó vicc. Mindezt hihetetlen, hogy milyen áron nyomják le az emberek torkán. Nem látom a fejlődést még a Note9-hez képest se. Számomra még mindig ez a telefon a legkompromisszummentesebb.
Ráadásul idén még biztos, hogy gloryhole lesz a kijelzőn, jövőre meg szerintem már nem lesz Note széria, így ha nem lesz tollas Samsung, vagy csak origami formában, akkor könnyen lemondok a márkáról.
Még ájfonon is elgondolkozok. -
glaci
őstag
válasz
Anulu79 #17094 üzenetére
Viszont, mint írtam, volt egy verzió valamikor 2019 második felében, aminél rábökés után is sötét volt a kereső felület és a találati lista is.
(Sőt, ha megnyitottam valamelyik találatot azt a weboldalt is sötét módban nyitotta meg.)
Csak tudnám melyik volt ez a verzió, nagyon hiányzik ... -
Prien
addikt
válasz
Anulu79 #17016 üzenetére
Egy jófogásos 2ezer Ft-os teljes kijelzős hajlított üvegfóliát tettem rá tavaly, ráadásul ami csak a szélein tapad.
Na, mondom erre kíváncsi leszek.Aztán még mindig "bírja", bekapcsolt kijelzőnél nem látszik, hogy olcsó.
Annyi, hogy az ujjlenyomatot jobban gyűjti, mint a drágább társai.
De majd idén fólia csere lesz, szerintem. -
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #17013 üzenetére
Jó neked! i6s-nél is előjött ez egy idő után, azt 3 évig használtam és azon többször volt üveg, mint nem. Pl. nem tudom ezek az UV-s ragasztók mennyire piszkálják meg ezt a bevonatot?! 1x volt ilyen rajta, csak érdekel, ki mit tapasztal. A toll működését nem befolyásolja, sőt, többször előkerül pont emiatt.
-
törölt tag
válasz
Anulu79 #16962 üzenetére
Lehet játszanj teljesen ingyen is, de akkor hosszú sorba kell "beállni". Van pár ingyenes játék is, de a java az Epic, Uplay, Steam áruházban megvásárolható játék(ha már egyszer megvetted, nem kell újra, mint pl a Stadiánál). Sajnos pár stúdió leszedette a játékait, megint mások fel se tették(EA), biztos lesz konkurens szolgáltatásuk. Én előfizettem, 1 évig havonta 1500ft, de az első 3 hónap ingyenes. Ez a lehetőség megszűnt, gondolom a 👑 miatt sokan vannak otthon, limitálva van a helyek száma. Kontrollernél szerintem működik az is amibe a telefont rakod.
-
HMárió
junior tag
válasz
Anulu79 #16747 üzenetére
Erre gondolok. Amikor a billentyűzet jobb oldalán matatsz, akkor a visszagombot nyomod ha a gesztusvezérlés be van kapcsolva. Így a program kilép...
Magyarázd el kérlek, minek neked egy szoftveres gomb a képernyő kikapcsolásához, mikor van 600 féle mód erre gyárilag. Szeretnék tanulni. Hátha tényleg szürkeséges és akkor együtt tudnánk lobbizni a Samsungnál, hogy csináljanak szoftveres gombot.
Te olyan jól menedzseled magad, hogy korábban azt hittem, hogy tök sokmindenhez értesz. De az ilyen kijelentéseid után rájöttem, hogy ez nem így van. A gyári fényképező is tudja a touch fókuszt és az automatikus fényzárat is...
-
HMárió
junior tag
válasz
Anulu79 #16706 üzenetére
Nálam úgy van, hogy amikor kesztyű van rajtam, vagy vizes a kezem, akkor irisszel (arc+irisz kombinált) oldok. Gyári LED view tokot használok. Van, hogy alig nyitom fel a tokot, már oldja. Van, hogy bizonyos szituációkban nem oldja az irisz arc kombó, de ritka. Olyan 90-95%--os pontossággal működik. Ujjlenyomat olvasót 10-10 alkalommal eltalálom.
-
Somatom
veterán
válasz
Anulu79 #16702 üzenetére
Gyári Samu tok. Mélyen van benne a leolvasó. Még nem jöttem rá, hogy hogyan kéne használni. Pl. hívásindításnál hátranyitom a fedelet. Rá a leolvasóra. Becsukott fedélnél hiába nyomkodnám, nem történne semmi.
Ha fekvőben döntve asztalra teszem, akkor meg tornázni kell a feloldáshoz. Az előző telómon elöl volt, így ezzel nem volt probléma. Két hetet töltött velem autóban és azt tapasztaltam, hogy a többi feloldó módszer nagyon bizonytalan. Világosban még csak-csak, de sötétben esélytelen. -
anadroid
senior tag
válasz
Anulu79 #16696 üzenetére
Ha nem zavar, hogy Bécsig kell érte menni.
A két felsőnél igény esetén külföldre is szállítanak.
-
HMárió
junior tag
válasz
Anulu79 #16595 üzenetére
Ezt az osztott képernyőt mire lehet használni?
Próbálkoztam vele én is. De amire jó lenne,arra pont nem használható.
Pl nem lehet fájlokat mozgatni egyik ablakból a másikba húzással, mint a windowsban.
Vagy ha mondjuk Youtube videót néznék fölül, alul meg bütykölnék mást, akkor egy vissza gomb vagy egy"home"gomb megnyomása simán eltünteti a felső osztást. Zene bezárul, tehát bosszantó egy dolog. -
newman8929
tag
válasz
Anulu79 #16437 üzenetére
Nálam is ugyanez a probléma fenn áll, Samu és Google billentyűzettel egyaránt. Azt hittem, csak a navigációs sáv kézmozdulatai miatt csinálja, bár 9-en nem volt. Én se gyalultam le miután ráment a 10. Szóval, most vagy ezért csinálja, vagy mert változott a kézmozdulatok lehetősége, és néha benézi a rendszer?
-
Somatom
veterán
válasz
Anulu79 #16387 üzenetére
Erősen. Legalábbis én nem találtam a neten két év garisat. A Telenornál sincs, a SES -en 6/128 egyáltalán nem rendelhető. A 8/512 elvileg van, a gyakorlatban pár db. van csak raktáron. Az enyémet Miskolcról fogják felhozni Bp -re, mert Bp. -i SES -ekben egyáltalán nincs.
Eredetileg Note 10 Lite -ot szerettem volna (ugyanez a SOC), de kiderült, hogy nem DeX -képes. Úgy meg nekem nem kell. -
bacus
őstag
válasz
Anulu79 #16241 üzenetére
Megszivatott? Minden gps másképp szivat
A winCE-s lefagy, nem logol, elavult, stb, a Garmin hülye utakat ajánl, simán rávisz egy földútra, rátervez egy gyaloghídra, stb, a Tomtom-nak nem jó a topo térképe (állítólag meglehetősen hiányos), a google maps -hoz telefon kell, egy blackview xx telefonnal végignavigálta barátom Amerika nyugati partját és Indiában is csak azzal navigáltak!, de a note9 nem bírná.
-
bacus
őstag
válasz
Anulu79 #16238 üzenetére
Én motorozom, sok tartót kipróbáltam. Azt tudnod kell, hogy hosszú távon ami stabilan tartja a telefont, az tönkre is teszi a kamerát, minden stabilizátoros kamerát
.
Egyébként az x-grip-re mondják, hogy nagyon jó, de én most egy interphone tartót használok, de csak akkor ha látnom kell a képernyőjét, mert egyébként jobb helye van a telefonnak a kormánytáskában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest