- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
szia
Én ami videókat láttam, ott mindenhol melegítették, pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=vexYjv9CQXEÉn magam 2x szedtem le és cseréltem akksit, én is melegítettem (igaz én egyből cseréltem a hátlapot is, mert gyárilag a ragasztófóliával együtt lehet venni, könnyen és gyorsan lehet dolgozni, de nyilván a régit is vissza tudod tenni).
Szóval, melegítés és vékony fóliával "átvágni" a ragasztót, no meg sok türelem, mert könnyen elreped az üvegbevonatú hátlap...SIM témára: Próváltad más szolglátatóval is, nekem Vodafone (akarom mondani már ONE
) van, de nem volt ilyen gondom sosem.
Sok sikert!
ASWmaster
-
-
torma99
aktív tag
Én már 6 akksit elhasználtam. Most érkezett épp a hetedik. A harmadik garnitúra ragasztó fogja már a hátlapot. Nagyon jó videók vannak fent a YT-on. A harmadik akksicsere meg már fejből fog menni.
Én eddig Nokia 800-akat, Nexus 5X-et, P9 Liteot, A71-et és a Note 9-et szedtem szét különböző mértékben és cseréltem az alkatrészeket. Nem kell egyik telefontól sem tartani. Egy sima iFixit készlettel és fodrászhajszárítóval dolgozom. -
aswmaster
tag
Hát remélem is, hogy nem én leszek az utolsó mohikán
Akksi csere nem vész, gyári hátlapot a skyphone-tól rendeltem, 7e Ft volt, gyári akksit pedig a notebook-alkatresz.hu-ról, 12e Ft. Sztem megérné neked is kicserélni, akkor nem kéne power bankoznod. Sőt, ha jók az idegeid és nem kapkodsz, akkor épségben is le tudod szedni a hátlapot, azt megspórolva tényleg az akksi ára lenne csak.
Itt van róla videó, ha úgy döntenél, hogy cseréled: https://www.youtube.com/watch?v=rs0DvvBXleAÜdv
ASWmaster -
Somatom
veterán
Ó, köszönöm szépen, hogy foglalkoztál a kérdésemmel!
A tabom tud kapcsolatot teremteni a telómmal, csak a képernyőtükrözésre nincs mód. Valahol azt olvastam, hogy ennek pedig működnie kéne a két eszköz között. Meg fogom kérdezni a Samsung supportot. Lassan érik a telócsere és igazából ez a ficsőr lenne az, amiért maradnék a Samsungnál. Ha ez nincs, akkor tulképp más típus is szóba jöhet. -
tylerddd
veterán
Nem tudom sajnos, nincs is órám, hogy meg tudnám nézni neked. Buds-os videó van youtube-on, azt valóban tudja tölteni. Amúgy nagyon formás cucc, meglepően kicsi, de teszi a dolgát. Szerintem az ára sem vészes. Viszont nyilván lassabban töltődik a teló, mint kábelen, ott majd a gyorstöltést bekapcsolom szerintem.
-
oszkarfincs
aktív tag
Minden frissítést azonnal telepítettem, tehát a szóban forgó is azóta fent van, ahogy kijött.
Viszont sosem játszottam a telefonnal. Múlt hétvégén feltelepítettem egy Angry Birds-öt és fél órán keresztül játszottam. Ezután jelentkezett azonnal, tehát játék után kikapcsoltam a kijelzőt, majd rögtön vissza, hogy elolvassak egy mailt és azóta zöldes-sárga és csíkos. Nagyságrendileg mennyibe kerülne a kijelzőcsere?Biztos hogy hardveres a gond? Ha a minimumra teszem manuálisan a fényerőt, akkor jó a kép, csak ugye nappal alig látni. Maximumom kifakul, sárgás-zöldes. Közép tartományban működésképtelen, nem is ad képet, csak úgy tudtam visszatenni a fényerőt, hogy emlékeztem arra, hogy hol volt a csúszka a felső panelen. Korom sötétben látni, hogy az always on display alatt halvány pirosan világít az egész kijelző. Ez ugye normál esetben az OLED miatt fekete lenne.
-
törölt tag
Tennél fel képernyőmentést a legördülőmenüről amikor rajta van a füles?
A bluetooth menüből nekem körülményes kikeresni. És emlékeztem rá, hogy korábban ott volt az állapotsávban. Azt tudom, hogy csak a Bluetooth 5 támogatja. Alacsonyabb verziószámmal is mutatta, de csak a Samsung külön szoftverével.
-
glaci
őstag
Somatom #21927:
Közben ránéztem újra a Taskerre mert furdalta az oldalamat a kíváncsiság. Szóval a probléma már meg is oldódott, mert időközben valamikor belekerült egy BT infó parancs és az lehozza az akku töltöttség szintjét is egy változóba. Bocsi, hogy ezzel "zaklattalak". Az ötletért pedig köszönet! -
gerner1
nagyúr
Az én álláspontom az, hogy ez a zöldülés, az amoled/oled kijelzők egy csekély hányadát érinti, folyamatosan. Sajnos benne van a pakliban, hogy 'pont az enyém is lehet ilyen...'
Gyorskereséssel (a teljesség igénye nélkül), most ide emelek néhány példát: S4, A3 (2016), S7e, S21, ~(?) Mate 20 Pro, iphone,, +1 ugyan innen... , stb topikokban is jelen volt/van ( igaz, csak házon belül, de érdemes más topikokba is kitekinteni..), ~ilyen-olyan "megemlített körülményekkel" , és kontextusokkal, és az ittenihez (Note9) ~közelitő arányban. -
gerner1
nagyúr
Máshogy fogalmazok. Akármyilyen topikot nézek/bármely országból.... - melyiknél áll meg(?), hogy az ott fórumozó nick -ek (azok, amelyek 3naponta elhelyeznek legalább 1 posztot, a multiregeket leminuszolva.) 50% -a +1nick jelezte ugyan azt ?
Aztán, mi van azokkal a userekkel, akiknél a 'megjelölt' frissítés elött jelentkezett a zöldülés, és mi van azokkal akiknek jóval utána? Náluk, milyen frissítés okozta? ...
Nálam, miniumum egy ilyen arány kell a "sokakhoz". Note 9 frissítései között is akad olyan, amelyet az OXM alá tartozó régiók zöme már nem kapott meg, mert hiba miatt az a release nem lett osztva a többinek. Vagy, pár eve volt, amikor az A50 -nél visszavonásra került egy főverzió-frissítés. Ezeknél plö, biztosan megállt akkor is a "sokak". Ezeknél, megvolt a panasz cunami/lavina, ami a merítést adta...
-
gerner1
nagyúr
-
fulton
addikt
Világos igen értem, az van tudjátok hogy most minden flott, de tényleg nincs fagyás, bejövő hívásnál rögtön behozza (hard reset előtt már azért gondolkodott sokat, csengett vagy 4 et mire fel tzudtam venni stb) nem gondolkodik, gyors. Korábban igaz helyem alig volt, 10 szabad Gb al rohangáltam úgy kinlódtam össze a szabad tárhelyeket valahogy. Sok mindent kipróbváltam progik ez az, ennek is betudható a lassulás sok szemét...hátramaradva stb..
ÍGy most tiszta lap, és kapásból csak azokat raktam fel amit már kitapasztaltam hogy szükségem van rá , amikkel már elvagyok.
Most van egy rakat szabad helyem, nem dobálja (eddig még kop kop kop) hogy firissítsd, mert szerintem elképzelhető hogy tele szedte magát a frissítésekhez kapcsolódó dolgokkal..wifit azért tiltottam mert korlátlan mobil netem van ez az egyik, a másik tudtommal mobil netet "nem mer" használni a rendszer, nagyobb fájlokhoz, csak ha jóváhagyom. És igen patent a hívás rögzítés, kristály tiszta (erről nem vagyok meggyőződve a későbbi androidok alatt) és nincs kedvem mókolni csak azért hogy 9 vagy 10 fusson mindenféle izraeli sim ekkel. Nyilván ha teló csere lesz nem úszom meg, de addig ez had zakatoljon rajta, mig nincs problémám vele.
Nem tudom hova tenni a fogyóban lévő tárhelyem de most mintha megállt volna...pár 100 mb fogy pár naponta, de figyelgetem. Wifit csak akkor lövöm be ha kell a gyors net, de csak addig. -
fulton
addikt
Köszönöm de ezekre a véleményekre én fel nem rakom az updatét. Nekem fontos a patent hivás rögzítés. Nem zsákba macskázok emiatt.
Minden tökéletesen megy most, leszámítva hogy hiába tiltom a wifit mindig, valamiért csökken a hátterem. Már -5 Gb al vagyok bentebb pár nap alatt. Pedig direkt! ezért tiltottam a wifit, nem e szedi lefele háttérben a frissitést és amiatt, más tippem nincs miért.
23 án raktam teljesen ujra a telót, minden szoft fent és app is, és mégis csökken.... -
Wolfskin
őstag
Köszi a témát, egyelőre a 9-es android van fenn, ebben van saját sötét téma és a legtöbb appban is.
Igen, lehet frászt kapnék tőle, nekem a telefon legyen észrevétlen, egy szerszám, nem szeretnék vele folyamatos párbeszédet folytatni. Így is elment pár napom, hogy próbáljam testre szabni, ezt most úgy tekintem, hogy befektetés, a következő pár évben elfelejthessem, hogy van. A háttérképem nekem is fekete, minél egyszerűbb, minél áttekinthetőbb, annál jobb. Benchmark: win 98Sajnos tényleg sok nyűgöm van vele, pont a testreszabhatóság miatt. A kit-kat óta rengeteget butultak az androidok, közelítenek az iphone filozófiához, a „userek 70%-ának elég volt ez a 2 opció kérlek te se akarj mást”.
A mi nekem a legfontosabb tulajdonsága (a fejlesztők szerint meg a legkevésbé az), a telefonálás. Úgy szeretek telefonálni, hogy közben ne kelljen abbahagyni amit csinálok (munka, vezetés), ne zavarjon közben, ne kelljen figyelni a készülékre. Tehát a telefon legyen egy munkaeszköz, egy szerszám, amin az ujjaim maguktól kiismerik magukat (ez persze egy érintőkijelzőn eleve lehetetlen, mindenképp igényli, hogy nézed is, ezért tartom teljesen zsákutcának pl autóba építeni, de hát olcsó és még újdonság is, az emberek kajálják az ilyet, a gyártók meg többet keresnek rajta.)
Atlanis is calling
Tehát a hívás...
1. felvétel: mivel ilyenkor úgyis ránézek, a csúszka, vagy koppintás OK
2. beszéd: beszéd közben be van állítva egy auto speaker alkalmazás, alapból kihabosított (de hívás közben megjelenő lebegő gombbal azonnal visszavehető), és ha a közelségérzékelő észlel, akkor is visszavált normál módba
3. kikapcsolt kijelző: akármilyen hang módban van, a kijelző legyen ki- és vissza kapcsolható (véletlen érintések miatt, éjszaka, kocsiban se világítson a szemembe, miközben a tartóban csücsül és kihangosítva szól), lehetőleg egy fizikai gombbal, ne menüből, hogy ehhez már ne kelljen néznem, ne vonja e a figyelmem
4. hívás megszakítás: szintén fizikai gombbal, kikapcsolt kijelző mellet is, akár többször is megnyomva, hogy biztosan le legyen téve a hívás (ezért volt rossz, a hogy a Nokia a hívásmegszakítást és az on-off kapcsolót spórolásból egy gombra tette, ha nem voltál biztos, hogy bontottad a vonalat, másodikra kikapcsoltad a telót)Lehetne egy nulladik pont a tárcsázás, keresés névjegyzékben, híváslistában, de azt szerencsére a még mindig működő Rocket dialer app megoldja
Ezt a note3 még tudta kezelni, mivel volt fizikai home gombja (amit azóta már sajnos lespórolt a samsug, enynivel is több a profitja), így most azon szenvedek, hogy ezt megoldjam.
Bixby, a kölyök
Jó lehetőségnek kínálkozik a bixby gomb, volna is rá lehetőség beüzemelni, de sajnos nem működik:
beállítások /speciális funkciók/ Bixby gomb, és itt lehetne állítani, hogy bixbyt egyszeri vagy kétszeri nyomásra hívja-e elő, és a másik opció valamilyen appot aktiváljon.Itt elsőre beállítottam egy screen off applikációt, amibe annyira beleszerelmesedett a bixby (vagy a készülék maga???), hogy többet nem lehetett leapplikálni róla. Ha megpróbáltam visszaállítani a beállításokban, kikapcsolta a kijelzőt (aktiválta a funkciót). Le kellett uninstallálnom az appot, így tudtam más funkciót rátenni a BB gombra, de ha újra telepítem (sajnos nem találtam másik olyan screen off appot, ami a smart lockkal együttműködne, tehát nem kéri a visszakapcsoláskor rögtön a pin kódot, csak egy idő után, ha nincs kézben a készülék), akkor bármilyen beállítási kísérletre ennek a screen offnak a beállító menüjét hívja elő. Fixálódott, inprintig. Ha uninstalálom újra, folyton popapt dob, hogy „App not found!”- Na, ez szerelem!
Sajnos én iszom a levét, mert attól tartok ez örökre így marad.
Home, sweet home gomb
Fizikai home gomb nincs, de a virtuális home is home – szerintem. Másfelől meg még egy ilyen kedves trükköt is bedob, hogy nyomás érzékeny, ha erősebben nyomom rezegeti magát, mintha ténylegesen egy gombot nyomnál meg, ennélfogva négy különböző állását figyeltem meg
1. rövid érintés
2. hosszú érintés
3. rövid „nyomás” – amikor rezeg is
4 hosszú „nyomás”Erre bármilyen új funkciót applikálni egyelőre szintén nem sikerült, néha, teljesen rendszertelenül képernyőfotót csinál, vagy előhív egy google asszisztenst (vagy mindkettőt), amit sajnos szintén nem tudok deaktiválni.
Szóval ezek az új funkciók, ami tudom, hogy „fícsörök” és nem bugok, és a samsung mérnökei egy éjt nappallá téve dolgoztak rajta, hogy kifejlesszék, és ezzel is fokozzák a felhasználói élményemet (muhaha), szóval marketingesként ezekkel mind tisztában vagyok, mégis visszasírom a régi időket, amikor nekem rossz volt, nem viselt így a szívén sem a samsung, sem a gugli.
És a szomorú happyend...
Egyelőre itt tartok, egy csomó félmegoldás, ráadásul valami/valaki?
) a háttérben elkezdte visszaállítgatni a kijelző kikapcsolását 1 percről --> 5 másodpercre. Visszaállítom, erre ő is. Lehet, hogy öntudatra ébredt...?
Épp abba a csapdába estem, amit elkerülni akarta: lett egy tamagocsim, amit folyton nyomkodni kell, igényli a figyelmemet és a törődést. Talán akkor haragudott meg rm, amikor megpróbáltam eladni. Ahogy vettem, nulla kilométeresen, de a kutyának sem kellett. Pedig 512.es, vettem hozzá 512 silicon power sd-t, supcase és lovemey tokokat, kistafírungolltam rendesen, de már ezzel sem tudtam kiengesztelni...
-
Wolfskin
őstag
Az túlzás, hogy elkapkodtam, kb két hónapja kértem itt segítséget, pont ezek miatt, hogy szeretnék fekete témát, akkor világosítottak föl, hogy csak 9-től fölfelé létezik, de azért töltöttem le a 2-es kategóriást, hogy vissza tudjak térni a 8-ra, ha nagyon gáz.
Ez a naponta képembe tolja, én biztos nem bírnám, sajna a note 4-en is így volt, és akarva-akaratlan hozzáértem. Én meg alapból ki nem álhatom az értesítéseket, úgyhogy a frissítésekkel együtt az értesítéseket is mind letiltom. Nekem telefon kell, nem játszópajtás vagy tamagocsi. Majd veszek kutyát, ha unatkozom. Vagy mosómedvét.
Ezt a sötét témát, ha nem gond elküldhetnéd, vagy legalább a linkját. Még nem kizárt, hogy visszateszem a 8-at.
A LED most működik, csak sajnos a galaxy store-ból lehetett letölteni, amihez be kellett lépnem a samsung accountba. Azóta viszont 6 óránkét elfelejti a jelszót, amit újra meg újra meg kell adni neki, különben rendszeres sípoló üzenetekkel zaklat.
Hogyan tudom újra levakarni a samsung accountot? Sajnos semmi, de semmi opció nincs, se az üzenetek kilövésére se a fiók törlésére.Viszont örülök, hogy több felől hallom, hogy sötét témát, hátteret használnak, 4-5év még méla megvetés és értetlenkedés övezte még az erre irányuló kérdést is, miért akar valaki sötét hátteret (témát) az appokban/menükben, amikor a világos a új?
xxx
A másik kérdésem, hogy ha az ON/OFF gombra van téve a hívás megszakíts funkció (mert annak alap, hogy legyen fizikai gombja), akkor hogyan tudom elérni, hogy valamely másik fizikai gomb kikapcsolja a kijelzőt? (kihangosítva/BT hallgatva is)
A home gomb folyton kavarog a screenshot és a google asszisztens közt, tehát teljesen megbízhatatlan, hol ezt, hol azt hozza elő. Sikerült a bixby gombra ráhegeszteni a funkciót, de az sem az igazi: a screen off no lock widget jó volna, de sajna 3 mp-múlva a kijelző visszakapcsol magától. A sima screen off widget meg hol működik, hol nem. Néha bixby hibaüzenetek jönnek csak elő, és nem kapcsol ki a screen. (a legviccesebb, amikor le akarom venni róla a funkciót, de a beállításokban a bixby gomb konfigurációs menüje is már aktiválja a bixby funkiót, így értelemszerűen a screen offot is, azaz soha többé nem lehet visszaállítani, mert már előtte kikapcsolja a képernyőt. Csak úgy, ha eltávolítom az appaot a készülékról (az más kérdés, hogy az appot újratelepíte visszakonfigurálja magát a gombra, tehát ez az app, ezen a készüléken kapufa)
-
Wolfskin
őstag
Nem tudom, nem használom (még ) a note 9-ett. De titkosított mappát, meg láthatatlan mappát számos 3th app is kezelt (vault), az nem új dolog. A knox viszont 2. oprendszerként működött, dialer, híváslista, sms, tárhely, fiók stb. A note 3 legelső verzióján még csak nagyon kevés appot lehetett rá telepíteni (csak 1-2 saját appot), aztán jött a nyitás a samsung store - és annak szegényes szoftverkínálata - felé (amiben sajnálatos módon nem volt total commander se, és az APK-tól telepítés, bár lehetett engedélyezni, a gyakorlatben nem működött), majd a note 4 már kezelte a google store-t is, tehát innen kezdve egy 100% funkcionalitású virtuális géped volt. Verziószámokra nem emlékszem, és nem tudom, hol volt a váltás, a note 3 (offline belépés de csak csak samsung store) és a note 4 (online belépés és plusz google store) közt nálam volt egy lyuk, nem tudom, volt-e metszete a offline/google store használata halmaznak. A lényeg, hogy az online-os verziók ma már nem működnek, ha nincs beléptetve, belépni már nem lehet velük, mert nincs szerver. Tulajdonképpen ez az infó, amit az egyik samsungos elejtett, volt az egyetlen, amiben bármelyik munkatársa utalást tett rá, hogy ez az app létezett. Nekem nagyon fura volt miért kezeli a samsung ennyire titokban ezt az egészet. Amúgy ment a süketelés, meg a mellébeszélés, hogy ne foglalkozzak, vele, miért érdekel ez engem, nem lehet tudni pontosan stb. A knox lehetet a sasmung 51-es körzete
csak leragadtunk a knoxnál, engem ezek #21554 jobban érdekelnének
-
Prien
addikt
Szerintem teljesen jól összefoglaltad az én gondolataimat is ezzel kapcsolatban.
De megértem a másik oldalt is, akiknek fontos,hogy mindig a legfrissebb szoftver legyen a telefonján.
Nincs ezzel baj, kinek ez, kinek az.
Más: gyári protective tok nem porosodik valakinek a fiókjában?
-
tylerddd
veterán
Ezt értem, de nekem meg 3 éves lesz augusztusban. Én akkor mit mondok majd, ha nem lesz semmi gond vele, miközben ment rá az összes frissítés és kiélveztem az ezzel járó előnyöket?! (Én a frissítéstől zöldülő kijelzővel kapcsolatban szkeptikus vagyok.) Egyébként pedig minden működik rajta a legfrissebb Telekomos szoftverrel. De ez is olyan, hogy általánosságban szerintem nem lehet beszélni arról, hogy a Samsung szoftverei lutri kategóriába tartoznak, vigyázz, ha frissítesz! Bármelyik gyártó, bármelyik készülékével kibabrálhat egy új szoftver (egyén szintjén is, nem tömegesen), még iPhone-nal is. Ez olyan, mint a Win10 PC-n.
Értem, hogy próbálsz okos lenni, de lehet nem kifizetődő, hiszen mint írtam, nem igazán volt itt arról szó, hogy a 10 taccsra tette volna vagy akár az élvezhetetlen használat szintjére vitte volna a Note 9-et.
-
tylerddd
veterán
Én premier óta itt rontom a levegőt, tehát ca. 2018 augusztus vége óta és nem igazán volt olyan, hogy bármelyik frissítés komolyabb hibát okozott volna. Talán a hívásrögzítés miatt volt, hogy sokan nem frissítettek vagy egyéb olyan alkalmazás miatt, ami nem ment az újabbakon, de kirívó eset nem volt ezekkel sem.
Én kimondottan kellemesen csalódtam a Telekomos frissítésekben (is), jó 7-8 év iOS után. Jöttek időben, a beígért időben.
@ Prien Nem örülnék neki, de hátha nem!
-
-
törölt tag
Bevittem SESbe. Kipóbáltuk zsír új tollal, de nem csatlakozott arra se, azzal se lehetett írni a telefonba. A tollam viszont ment másik Noteon... Ferenciek terénél szabadságon van a technikus, csak pénteken érkezik vissza, akkor rendelt volna alkatrészt, december eleje mire visszakaptam volna. Inkább átmentem a Kökibe, ott még ma átnézik, rendelnek hozzá alkatrészt.
-
törölt tag
Első reset után már egyből bekapcsolás után megnéztem, rezzent, hangot is adott, utána amiko végigzongoráztam a kezdeti beállításokat(wifi, google), utána még ment. Aztán csak letöltöttem pár appot, illetve frissültek a gyáriak. Ezek után már csak a távirányítós funkciók mentek. Kikapcsoltam a munkciókat, majd vissza már nem lehetett. Azóta volt 2 reset, de bootolás után egyből se rezzenés, se hang amikor kivettem a tollat.
Azért gondolok telefon hibára, mert a telefon resete nem oldotta volna meg a tollhibát. 🤔
-
bacus
őstag
Nekem most a nov1. frissítés van fent, de nincs ilyen energiatakarékos beállítás mint a képen, helyette a több S Pen használata van, ami viszont úgy látom neked nincs.
Nem akarom elkiabálni, de ezzel a frissítéssel mintha az én akku időm javulni látszana !
Eddig legalábbis egy teljesen lineáris vonal mentén merült a telefon, nem látszódott még az se mikor volt bekapcsolva, használva a készülék, igaz én keveset nyomkodom.., még éjszaka a készenlétkor is óránként 2-3%-t merül. (persze akkor mentek le a mentések pl)
Viszont tegnap este feltettem a frissítést és a készenléti állapotban egy lényegesen kevésbé meredek egyenest látok és csak 1-2% merült óránként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest