- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
Nincs , mivel eddig minden telefonhoz járt. De mivel eladtam a telokat így mint tartozék ment az is. Barátnőmnek Note 9 van ahoz még adtak így eltudom kérni ma,holnap meg mehetek venni azt is meg jack átalakítót is mivel aux kábellal használnám a kocsiban. Note 10 árába már nem fért bele..
-
Ricardo
titán
-
Süvi
őstag
Igen, én is ezt látom.
Az első mondatommal a fórumtárs hozzászólására reagáltam, de utána rákerestem és szerintem is a képminőség a túlsúlyos, csak lejárt a szerkesztési idő és már nem volt lehetőségem korrigálni.
De ezek szerint még nagyobb a gond (értékeléssel, szoftverrel vagy valamivel)
-
Nem értek ezekhez a mobil kamerákhoz, de ez alapján az f/1,5 "wide-angle" kamera tud f/2,4-et is... Dual Aperture. Ezt nem tudom, mi. Illetve, ebben van állítható rekesz?
Tehát ez mégis ugyan az a kamera, csak más fényérték mellett. Ami viszont fontos, főleg, ha kevés a fény. Magasabb f/ értéknél kevesebb a szenzorra eső fény mennyisége.Magasabb f/ értéknél javul a mélységélesség. Azaz, szélesebb tartomány lesz éles a képen a fókuszpont körül. Csak, jelen esetben úgy nézem, rossz helyen van a fókuszpont.
-
GRILLEBAR
csendes tag
sima szilikon tok! hát ott akad el az első indításnál ahol megkérdezi h segítem e a google appokat a fejlesztésbe, h figyelik a tevékenységemet stb.. ott rá lehet menni hogy folytatás vagy kihagy.. és bármire megyek nem csinál semmit, csak ha angolra állítom.. akkor továbbmegy.. így tudtam elkezdeni tulképpen használni a telefont.. már csak a vezeték nélküli töltéssel van gondom, h az spennel összeveszik olyankor..meg azzal h írja lennt alul fehérrel, hogy töltési idő, meg h mennyi van hátra.. nem hiszem el h ez nem fog beleégni..
-
-
Azt tudja valaki, hogy MO miért kap 2 év Samsung garanciát?
Illetve azt lehet tudni, hogy itt is van minőségi besorolás? Értem ez alatt azt, hogy egy német polgár mondjuk 1. osztályú telefont vásárol, szemben egy balkáni lakossal aki teszem azt 3. osztály készüléket kap az országában?
-
laci0530
senior tag
Elképzelhető, hogy működne, de e tekintetben elég speciális integritásvédelmi rendszert alkalmazó munkahelyem van. :-) A problémát egyszerűen a Hancom Office alkalmazással hidaltam át, az működik DeX módban is, szerkeszthetőek a doksik és újak előállítására is van lehetőség.
-
-
-
_ak_
addikt
Fektetve, bár a töltés nem kapcsol ki, behozza a lock screent vagy a jegyzetelés, mintha kivettem volna a ceruzát. Attól tartok kuka a töltő, ne is gondoltam volna, hogy tud ilyet csinálni, igaz a kábellel mar kellett szórakozni, hogy menjen a gyors töltés. De a Note 10-es meg mindig sehol.
-
Teal'C
veterán
Milyen jó hogy nekünk ilyenünk is lesz mármint az emberiségnek
Nincs még elég káros sugárzás mindenféle formában!
Mellesleg a személyes tapasztalatom az hogy a UPC 3G 21Mbit elegendő jó minőségű videó chathez, youtube 720p hez, video stream hez. Teszem hozzá bejártam az egész országot idén, nyilván vannak vak foltok de nem ettől a szaros 5G től fognak eltűnni. Ha ezt mindenkinek tudnák garantálni minek több? De nyilván ennél már többet is tudnak. Egyszerűen nincs szükség többre a mindennapi életben. -
apaszka
veterán
Gyakorlatilag az 5g ,,stadionok és rendezvény központjában lesz használható . Már régebben
Írtam erről kis hsz,t , de mint mondod nem kell annyira várni!
Inkább lenne jobb lefedettség a 4G-n!A fejlesztés jó ideje folyik amúgy, még egy közeli ismerős 😉{Fiam} is részt vesz benne jó ideje
-
Silenzio
addikt
Sztereó hang? Az S10-ben is volt sztereó hang. Sőt, az S9-ben is. Ilyen gyorsan felejtünk? Mi az a 3D Scanner? Az ujjlenyomat olvasóra gondolsz? 3 frissítést vártam az S10-zel, a 3. után se volt az igazi, és dühített, hogy erőt kell kifejteni. A P30 P-vel most fasza. Biztosan jobb lett a Note 10-ben, de ugye, akinek egyszer a kedvét szegik...
(#262) Juhaszatti Az az igazi bajom, hogy az S7 A messze jobb volt, mint amit az S10-nél tapasztaltam. Visszafelé megyünk. persze azóta én is profibban építem fel az amatőr vagy félamatőr filmjeim. Az eggyel korábbit az iPhone-nal és két DSLR-rel, Canon 5D-vel forgattam. Azt kell belátni, hogy egy mobil is lehet olyan jó képminőségre, mint egy komolyabb kamera, és töredék pénzből kijön olyan, ami faszán stabilizált és tud 240 fps-t stb. Amit nem igazán tud, alacsony mélységélességű, plasztikus képet adni, és ha mondjuk valami fényelhető LOG módot akarsz (amit filmszerűen lehet színezni), azért a zsebbe kell nyúlni. A Samsung pl. támogatja a Filmic Pro LOG módját, a Huawei sajnos nem.
Talán lesz alkalmam a közeljövőben kipróbálni a Note 10-et valami profibb filmes appal, szeretném megcáfolni magam. Azt ennek ellenére könnyű belátni, hogy ezek a fotók bizony nem az igaziak. Az éjszakai mód meg röhejes a HW-jel összevetve.
-
_ak_
addikt
Galaxy Storeból elvileg már telepíthető. Én spec nem próbáltam. 3D Scanner
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged