Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
upsyka
aktív tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
találtam romot xda-n,szerinted melyiket érdemes feltenni?az oc kerneltmár felraktam

-
upsyka
aktív tag
Sziasztok!
kellene nekem egy kis help az okosoktól

elkezdtem asszony telóját rootolni az itt megtalálható második módszerrel,de elakadt itt:http://kepfeltoltes.hu/view/121111/971618377n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
már vagy 10 perce nem csinál semmit,lehúzni meg nem merem,mert nem tudom,hogy mennyire okoz károkat és hogy lehet újrahúzni.. a teló s6500D-s,de nem hinném,hogy az a baja..telódriver fent van,kies telepítve és a gép is felismerte!
hozzáteszem nem vagyok amatőr a rootolásokba és telóhackelésbe és mindent a leírás alapján csináltam..
ha valaki tud tippet adni,azt megköszönöm
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Üzemidő tekintetében mit lehet tudni erről a mobilról? Máshol sem találtam ezzel kapcsolatban egyértelmű tapasztalati beszámolót. Pl. ha egy nap annyit használom a telefont, hogy kb. negyed órát beszélgetek és megnézek egy 2 órás DivX filmet, max fél órára ránézek a PH!-ra. Ilyen formában kibír legalább 24 órát a készülék?
-
BeLuke
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is előjött a "A médiakeresés a belsőtárhelyen nem akar végig lefutni..." hiba.
Viszont tudom, hogy miért: Töröltem a belsőtárhelyről egy fájlt, utána ellenőrizni akarta a tárhelyet, de nem vártam meg és töröltem még egyet, sőt még egyet. Utána akadt ki...
Megoldani nem tudtam ,csak belsőtárhely formázással
((( -
ComptonLA
tag
válasz
rayman2006
üzenetére
A középső gombra be lehet állítani a hívásfogadást az oldalsó (bill. zár) gombot meg be lehet úgy állítani h le tudd rakni.
Beállítás/hívás menü alatt. -
rayman2006
tag
Sziasztok!
Belehet állítani középső gombbal hívást lehessen fogadni és esetleg le is rakni?
Előre is köszönöm. segítséget. -
hackeeeee
Jómunkásember
Ez már nem ide tartozik, szóval lehetőleg privátba, vagy menjetek át az Android alkalmazások topic-ba! Köszi!
-
Xe3
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Én ugyan ezt tettem fel, de csak az hallatszik, amit én mondok.
Leírnád az összes beállítást! 126354x KÖSZI!
-
Victoryus94
őstag
Nekem a Call Recorder nevű programmal jó ..felveszi mindkt hangot. Van autodelet (x idő után).. fájl formátum 3gpp (nálam ezzel jó) és minőséget is lehet állítani. (Audio Source nálam "Phone line", audio channel pedig "mono").
Galaxy Mini2-n így működnie kell.
Googleplay -
Xe3
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon fontos lenne, hogy találjak egy olyan programot, amivel rögzíthetem a hívásokat ÉS MINDKÉT FÉL HALLATSZIK.
Sok progit kipróbáltam, de egyik sem volt működőképes. Vagy hallgathatatlan volt a minőség, vagy csak az egyik felet ette fel (hiába állítottam be, hogy mindkettőt). Azt a progit is próbáltam, ami ZTE blade telefonomon tökéletesen működik, de nem ment.Van valakinek tapasztalata működő progiról? Az sem baj, ha fizetős, csak működjön rendesen!
Ami nekem kéne:
Mindkét felet normális minőségben (értsd: hallgatható) rögzítse és
- a memóriakártyáról lemásolhassam a fájlokat (lehetőleg könnyen feldolgozható formátumban, mint pl.: mp3, mp4, az amr nem annyira jó, de elmegy)Tényleg nagyon fontos lenne és elnézést, ha esetleg off-nak tartjátok! Zaklatás meg ilyesmi a téma és már hetek óta alig tudok aludni az idegességtől a félelemtől.
ui: gyári készülék, gyári fw, root nélkül.
-
ComptonLA
tag
válasz
rayman2006
üzenetére
Sztem a Mini 2.
Az Ascendben csak 256mega ram van (!!!), ami semmire nem elég, meg vmi 160 mega háttértár. Ellenben a miniben 512 van és 4 giga háttér. Illetve a kamerában is azért jobb a Mini. Ráadásul ugye a minire állítólag jön a hivatalos JB.
Ráadásul a Samuhoz, ha beregeled, kapsz plusz 2 hó garit a két év mellé.
Én is átnyálaztam az asszonynak szóba jöhető összes telót és a Mini 2 került ki győztesen.
Az asszony ex C5-03as nokiájában is 256 mb ram volt. Meg is látszott rajta. Lassulás, memóriaelfogyás, stb. -
rayman2006
tag
Most szeretnék okostelefont vásárolni 30-40e-ig.
2 telefon között vacillálok:
Huawei Ascend Y200
vs
Samsung Galaxy Mini 2
Melyik a jobb választás?
Köszönöm. -
ComptonLA
tag
Feleségemnek nemrég vettünk egy új, gyári független mini 2-t. Az előző telója Nokia C5-03 volt. Megváltás neki ez a teló. Hamar megszokta a droidot. Semmi gondja nincs vele és az akksi is bírja. Nekem Galaxy W-m van fél éve és hibátlan, szuper tella. Volt már sok samu telóm. Zárt oprendszeres, winmo-s és androidos is. Egyikkel sem volt soha, semmi gond. Volt közte kéz alól vett és új is.
Sima mini-t én sem vettem volna az asszonynak. Ahhoz képest ez sokkal jobb. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Nicejob
csendes tag
Nem tudom, nekem volt Galaxy Mini-m, csak a baj volt vele, Galaxy Mini2-re be nem neveznék, főleg nem ilyen iszonyatos túlárazás mellett. Ennyiért, vagy még olcsóbban ott egy Sony Ericsson Xperia Mini, ami nagyon kelllemes kis telefon ehez képest.
-
mark77
tag
Én is C5-00 után vettem mini 2 -t.
A droidnahoz sok hasznos app van, ami már a Symbianhoz nincs (menetrend alkalmazások például). Az átszokás sem lesz nehéz, mert az Android készítői sokat nézegették a Symbiant. A kamerához nincs vaku.
A c5 zenelejátszója ez én fülemnek jobb. A GPS is jobban működik a nokiában.
Továbbá a Nokia nekem 5 napig bírta egy feltöltéssel. Zenehallgatás, netezés melett.Legalábbis nekem.
-
ESP23
senior tag
Nekem most a YouTube alkalmazással van gondom.
Belépek, betölt mindent rendesen ahogyan azt kell, de amikor be akarok jelentkezni a saját fiókomba ez írja ki:
Gond volt a hálózattal(500), és nem jelentkezik be.
De az a furcsa hogy a webes felületen sem jelentkezik be a saját fiókomba, ezt a hibaüzenetet kapom: Http/1.1 Service Unavailable.
Most nem tudom hogy valamit központban csinálnak, vagy az én telefonom nem működik úgy ahogyan kell.
De ez csak akkor jön elő ha be akarok jelentkezni a saját fiókomba.
Ötlete valakinek?
-
vzoli1987
aktív tag
Xda fórumon megjelent a development topic

-
Rozzo
tag
Ezt is venni fogják. DE MIÉRT? Őszintén szerintem inkább spóroljanak és vegyenek pl egy Sola-t. Vagy legalább alsókategóriában ne samsungot . Kegyelmet!!

-
grozikiki
csendes tag
Sziasztok!
Az internetes csevegőprogramokról egyik napról a másikra elment a hang (Skype, Viber). Ha nekem mondanak valamit azt hallom, de ha én beszélek, akkor senki sem hall engem. Rendes telefonhívások alatt működik rendesen, de ha ezeken a programokon keresztül hívnak vagy én hívok valakit, akkor nem hall engem senki, de én mindenkit hallok. Tudnátok e segíteni, hogy mi lehet a gond?

-
-
saelin
veterán
-
ESP23
senior tag
Nos én lerendeztem a sorsát, megformáztam mérgemben a belső tárhelyet, azóta kutya baja!

-
saelin
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Átnéztem a könyvtárakat és a nemrégiben letöltött videókat, képeket letöröltem, de nincs változás. Biztos hogy szoftveres hiba, hisz manuálisan mindent megtudok nyitni.
Egyáltalán mit csinál ez a mediasearch? Beolvassa a fájlokat és a rendszer csak utánna látja? Nem túl jó megoldás sztem...
-
saelin
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nincs benne mem kártya. A telefon saját belső memóriáján nem fut le a médiakeresés. Helyem még van bőven rajta ez nem lehet probléma.
Ui: már sikerült félmegoldást találni, úgy hogy kinyomom a mediasearch-et a folyamatok közül... így elindul a galéria és a többi, de a fájlok hiányosak benne. Ha a mappát kikeresem és megnyitom a képet/zenét úgy nincs probléma.
84%... Eddig jut el (vagy eddig sem) néha.
-
saelin
veterán
Na itt is az első komolyabb hiba a telefonomon. A médiakeresés a belsőtárhelyen nem akar végig lefutni... ez okoz pár problémát:
- nem tudom meg nyitni a galériát.
- nem jelennek meg a zenéim és playlist-jeim.
- stb... (még van pár)Újra indítás nem segít és az sd kártyám is nemrég haltbe, így nem akarok rendszervisszaállítást. Valami ötlet, amíg nem veszek új mem. kártyát?
-
vzoli1987
aktív tag
aspahlt heat 7 müködik ezen? konkrét leírást nem leltem róla hogy ezen a készüléken működik-e
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a Firefox böngészőt, minden szuperül működik, egy dolgot kivéve.
Ha fektetett módba fut az alkalmazás, akkor a mellékelt képen látszani fog hogy hogyan jeleníti meg az adott weboldal tartalmát, és nem tudom hogy miért van ez.
Ha valakinek szintén fent van ez a böngésző, tesztelje már le hogy neki is így tölti e be, a weboldalakt fektetett módban.
-
vzoli1987
aktív tag
másnál is vacakol az FB app visszalépő gomb időnként?
-
saelin
veterán
Szolgáltatónál (vodafone) nekem darabolós fóliát adtak 1000 Ft-ért, amit már el is használtam... Megkarcolta a kulcsom és a karcolás mentén elkezdett felhámlani, no az biztos nem volt jó minőségű!

A kijelző nem olyan sérülékeny. Ma leejtettem a betonra és karcolás sincs rajta, pedig már azt hittem betört a képernyő. Inkább a körülötte lévő ezüstös keretre tegyél valami fóliát, az jobban kopik.
-
n000rbi
senior tag
Sziasztok,
asszonykámnak vettünk két hete egy Mini 2-őt. Tudnátok ajánlani valami jó minőségű fóliát rá?
Köszi előre is!
-
henkel6
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Ezt jó tudni.

-
henkel6
csendes tag
Nem tudni mikor lesz 4.11 Mini2-re.
-
saelin
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
Igen, wifi-vel nálam sincs probléma, de 3g-n és a többin van. De könnyen orvosolandó, ha hívni akarsz kinyomod a mobilnetet... legalább tudjuk min spórolt(még) a samsung.

-
saelin
veterán
válasz
martin9800
üzenetére
Ahogy előttem is írták fólia kell, perpill most nekem nincs rajta egy ideje, kicsit kényelmesebb is... könnyebben lejön a zsír is róla. Az ezüstös szegély nekem a néhány leejtés miatt (1* lebukfencezett a lépcsőn) kicsit megkopott, de nem vészes. Kicsit nyomásra recseg is a szegély, lehet az ütések miatt.
A gépelés nem rossz rajta (most is erről írok), de az xt9 helyesírás javító bekapcsolása ajánlott. Ha megnyugtat nekem is ez az első komolyabb okostelóm, az újonnan megjelent játékokat is viszonylag gond nélkül viszi. Kivéve a 3d-s alkalmazásokat, velük nem jön ki jól.

Wifi-kkel nem volt eddig gondom, remélem nem is lesz. Egyetlen érdekesség, hogy ha a mobilhálózat be van kapcsolva nem tudsz hívást és smst küldeni, de fogadni igen. Hmm... más nem jut eszembe, remélem sokat segítettem.
-
mark77
tag
válasz
martin9800
üzenetére
A gépelést meg lehet szokni. A swype-t adják a telefonhoz.
A tesztelőt tudom csak idézni
incs semmilyen kirívó hibája. Kollega csak azért nem vett ilyet, mert nem autofókuszos a kamerája és nincs hozzá vaku.Észrevétel: normál fülessel is megy a rádió.
hackeeee: Azért egy jó tok, vagy övtáska nem árt hozzá.
-
törölt tag
válasz
martin9800
üzenetére
Kb egy hónapja használom munkába is hordom tok nélkül a nadrág zsebben.
Lakásokat festünk és bontunk, van itt minden ami karcolhatja. Még 1 éves gyerek is megkapta néha odaverte kijelzővel lefelé, és én is leejtettem.
A króm csík ami sérült meg a szürke burkolat, kijelzőn csak nagyon apró karc van 2-3 darab.Meg vagyok elégedve vele, de azért egy kijelző fóliát rakatok majd rá, ha találok valahol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nekem csak megkopva van a hátlap, az miatt, hogy néha nem teszem rá a tokra, v teszem bele, hanem csak leteszem az asztalra, és ez miatt a kamera mellett meg van kopva a hátlap.
-
martin9800
csendes tag
Gépelni könnyen lehet rajta? Szerintetek első androidos telefonnak jó?
-
Victoryus94
őstag
válasz
martin9800
üzenetére
Szerintem nem nagyon karcolódik a kijelző.. körömmel nem lehet karcolni.. (és érmét is kocogtattak rajta) .. kulcs mellett ritkán hordom, de találkoztak már.. +ejtettem el is a telót, de semmi karc nincs a kijelzőn (a hátlap könnyebben karcolódik).
A videó nézés MXPlayerrel jól működik. (persze nem hd videóval, de azt nem is telón kell nézni). -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
martin9800
üzenetére
Hamar karcolódik a kijelző? Hát igen, pl. ha tok/fólia nélkül kulcs mellett hordod, akkor igen, hamar karcolódik.
Kamera meg szubjektív. Nem intenzív kamerázásra van kitalálva a készülék, az biztos.
-
martin9800
csendes tag
Sziasztok én is telefont szeretnék magamnak és az egyik ismerősöm azt mondta hogy hamar karcolódik a kijelzője és és a videóknál torz a kép Valaki tapasztalta ezt vagy csak nála van?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Hm, na jam.
Ezek szerint akkor csak át kéne írni a cikket..
-
Victoryus94
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igen, nekem D-s a modell, és Nincs is NFC menüpont/alkalmazás.
Rákerestem XDA-n, ezt a választ találtam:
"What is the difference between 6500 and 6500D ?
S6500 has NFC , S6500D doesn't. "
Tehát az s6500-asnak kell(ene) NFC-t használnia, míg a 6500D nem ismeri azt. -
ESP23
senior tag
Valamit nagyon keverhetnek, mert nekem D-s modellem van és nincs benne NFC.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
De ez is érdekes, h a sima 6500 között van, miközben ez D-s modell.. Mert ugye elméletileg a D-sben van az NFC. Na mindegy.. Ki érti ezt.

A modellnél meg sima 6500 van.. Közben elvileg ugye a D-s modell az NFC-s.
-
Victoryus94
őstag
Sammobile-n fent van a magyar Vodafone-os 2.3.6-os rom. Ha valakit érdekel.

Model Country/Carrier Date Version PDA CSC
GT-S6500 Hungary (VDH) 2012 June S6500BULE3 S6500VDHLC3A TELENORNÁL S6500D-s készüléket árulnak! (én legalábbis azt kaptam ott). Működik a telefon ezzel is, de kompatiblitási gondok lehetnek, illetve az akkumulátor nagyon gyorsan merül! (egyéb nem "D"-s romokkal próbáltam, ezzel nem, nem is fogom).
Akinek telenoros telefonja van (és/vagy) bootoláskor S6500D-t ad be, az NE töltse le. Azok a "Netherlands" és a "Germany" ROM-okkal próbálkozhat:
GT-S6500D Netherlands 2012 April Android 2.3.6 S6500DXXLC4 S6500DOXXLD1 nekem ez működött
Aki nem szándékozik szervizbe vinni a telefonját. (Illetve 1 hónapon belül aktuális lehet a 4.1-es ROM frissítés. Ilyenkor sokan felfrissítik, és vissza szeretnék tenni a régit (downgrade), de nem akarják/nem tudják nélkülözni a telefonjuk napokig(vagy tovább) azoknak ajánlom. -
saelin
veterán
Tudja valaki mennyibe kerül egy mini 2 töltő? A macsek elrágta a kábeljét...

Meg forrasztottam, de már nem bízom a hordozhatóságában. -
BeLuke
csendes tag
folyamatosan hagyd rajta az ujjad és húzzad jobbra v. balra úgy működik!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Attól függ, hogy alapból mennyin használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(((