- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vicces dolog történt a telefonnal. Naponta többször restartol làtszólag rendszertelenül. Aztán kiderült hogy a túl szoros tok nyomta a power+volumen up gombot elég hosszan ami valószinüleg soft resetet csinàl :-D jó kis telefon nekem eddig tetszik!
-
törölt tag
válasz mediumgecso #645 üzenetére
Reméltem hogy legalább ICS lesz rá, de talán jobb így. Köszi az infót
-
törölt tag
válasz martin9800 #718 üzenetére
Kb egy hónapja használom munkába is hordom tok nélkül a nadrág zsebben.
Lakásokat festünk és bontunk, van itt minden ami karcolhatja. Még 1 éves gyerek is megkapta néha odaverte kijelzővel lefelé, és én is leejtettem.
A króm csík ami sérült meg a szürke burkolat, kijelzőn csak nagyon apró karc van 2-3 darab.Meg vagyok elégedve vele, de azért egy kijelző fóliát rakatok majd rá, ha találok valahol.
-
törölt tag
Xda fórumon TheWishp elkezdte csinálni az ICS CM9 et.
-
törölt tag
válasz mediumgecso #1096 üzenetére
Ne nyomd végig a bekapcsoló gombot, azt engedd el előbb de a többit tartod lenyomva!
-
törölt tag
válasz DCI_market #1434 üzenetére
Kijelző meg az touch jöhet nekem
Ha egyből le lett véve az aksi, akkor nagyrészt menthető. Kiszárítás esetleg egy izopropilos ultrahangos mosás még jót tesz neki. HA ezek után se akar menni már macera vagy kuka.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz András1980 #1485 üzenetére
Hali!
Főképernyőn, a bal alsó funkció gomb (menü, bár nem tudom mi a rendes megnevezés), majd szerkesztés. Itt tudsz törölni vagy hozzáadni oldalakat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Victoryus94 #1545 üzenetére
Odinnal visszarakhatod a gyárit, többször felraktam leszedtem a CWM-et, és a Cm-et is.
Véleményem szerint nem érdemes felrakni, mert elég bugos, igaz érzésre gyorsabbnak tűnik.
A gyárival nekem semmi bajom nincs.Ha valakinek lenne kijelzője olcsón az érdekelne, nekem kicsit betört :p
-
törölt tag
válasz Amalgam #2033 üzenetére
Zene hallgatás olyan kis mértékben terheli hogy nem az a gyors merülés fő oka. Ha bekapcsolva hagyod a 3G-t , az sokat eszik, amit írtál talán elmegy két napot de nekem még nem sikerült még akkor se ha semmit nem használtam igazából.
Igaz nálam megy 0-24, este felrakom tölteni ha feltöltött lehúzom, és másnap talán délután 5-6 körül már töltenem kell, sőt volt hogy már előbb ha sokat kelett használnom. Ebben benne van hogy fut folyamatosan a Skype ami sokat számít, meg böngészgetés, youtube.
Nem gyári ROM van fent hanem próbálgatok mindenfélét.
De ahogy te szeretnéd használni talán elmegy 2 napot, de itt páran írták hogy nekik jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Monitor hiba topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest