- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
#47982080 #1546 üzenetére
Akkor nem teszem fel. Nekem 1-2 ICS függő alkalmazás miatt kellene.. mert 2.3-an nem működnek, és a tabletemen (4.0.3) is használom őket (1-ráadásul azon nem működik.. ezért kéne erre újabb rendszer).
Iszonyatosan várom már a hivatalos Jelly Beant, remélem nem lesz ideggyilkos -
ComptonLA
tag
válasz
#47982080 #861 üzenetére
Semmi sem tökéletes. Az én W-en is gyári Gb van. Április óta, amióta megvettem. Semmi bajom vele. Teszi a dolgát hiba nélkül. Fontos a fényképező, ami általában a főzött romok achilles sarka. Azért nem egy ember volt és van, aki visszatér/t a gyárira, mert annyi baja volt a főzöttel és pl a fényképező része szar.
Én úgy vagyok, h ami jó, azt nem kell elrontani.
Főleg azóta, amióta a renderelést átállítottam szoftveresről hardveresre, még simább lett a rendszer. Megszűntek az esetleges belassulások. Lehet, asszony telóján is kipróbálom.
Csak mindig röhögök magamban, h a W fórumában is mindenki cserélgeti összevissza a romokat, próbálgatja, de mindnek van valami baja. Nekem ez nem hiányzik, h minden estémet azzal basszam el, h romokat cserélgetek. nekem van más szórakozásom, gyerek.
Persze, akinek van erre ideje, meg kedve, csak tegye. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest