- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark77
tag
Én is C5-00 után vettem mini 2 -t.
A droidnahoz sok hasznos app van, ami már a Symbianhoz nincs (menetrend alkalmazások például). Az átszokás sem lesz nehéz, mert az Android készítői sokat nézegették a Symbiant. A kamerához nincs vaku.
A c5 zenelejátszója ez én fülemnek jobb. A GPS is jobban működik a nokiában.
Továbbá a Nokia nekem 5 napig bírta egy feltöltéssel. Zenehallgatás, netezés melett.Legalábbis nekem.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Victoryus94
őstag
1-2 tipp:
Xperia tipo (kb ugyanolyan, mint a mini2).ZTE SKATE
Nagyobb kijelző..Nagyobb kijelző, jobb proci: G300
Ezt nem tudom, árulják-e máshol.. és milyen áron, de a telenornál olcsó: One Touch SEz nem Androidos: Blackbarry
-
Victoryus94
őstag
Én a helyedben megvárnám amíg lesz rá 4.1es android. Egyébként nincs rá panasz, csak el kell fogadni, hogy vannak korlátok.. ha ez megy, akkor ajánlom. Egyébként szerintem ilyen áron van nagyobb kijelzős, jobb procis.. stb telefon. Ezt neked kell eldönteni, mit szeretnél, és mire van pénzed. Szerintem nem jársz rosszul ezzel a telóval, de találhatsz számodra jobbat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest