- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Tavalyi 25 ezer ft-s tabletre jött 4.1 majd 4.2 is. Pedig nem ígérték, hogy lesz..
Én két éve vettem egyet 40-ért android 2.1-el.. vásárlás napján jött rá 2.2 majd jött 2.3 és 4.0 is 1 év alatt. Pedig ez akkor még bőven alsó kategória. (512mb ram, 1ghz proci, ami a 2.3-as Rommal lett felhúzva előtte 800mhz-ként árulták).
Szóval ez a Samsung hülyesége..
Egyébként meg undorító kampány, hogy kitesznek egy telót elavult rommal, ígérve hogy jön frissítés.. fél évig halasztják, majd bejelentik, hogy mégse.
(xperia tipo sem erősebb, ics fut rajta.. ezen is futna.. de hát jb-t ígértek.. az sem eszik többet ics-nél) -
Imifej
senior tag
Igen, sajnos az akkuidő a legbosszantóbb egy ilyen telefonnál. Előtte egy sonyericsson Z530i telefonom volt, ami 7 éves, és a gyári akksival még most is 7 napot ment. Persze semmi másra nem használtam, csak nagy ritkán telefonálásra, de akkor is... Én csak a wifi miatt vettem ilyen telefont, mert hagyományost nem találtam amiben lenne.
-
stm_
tag
Nem kellett nagyító, pont este kapcsoltam be és a samsungos üdvözlőképernyőn egyből szemet szúrt.
Lehet, hogy pont belenyúltam és kifogtam a selejtet..nem tudom, de eddig telefont még nem kellett gariztatnom, pláne nem a garanciálisan cserélt második darabot.Az ár szubjektív, nekem azért 30k már összeg és pl lehet 5-6k-ért is kapni telót. Igaz az nem okos
nagyon alap de rendesen össze tudták rakni és még a strapát is elég jól bírja.
Sony Tipo-t nézegettem még nagyon, na de ott meg szinte minden 3. tulajnak elenged a kijelző ragasztása... -
ComptonLA
tag
Gondolom, ha van wifi, akkor azt használja elsődlegesnek.
Az asszony telóján le vannak tiltva a pénzt igénylő adatkapcsolatok (meg nekem is). Fent van neki a viber és nekem is, de csak wifin használjuk. Így frankó, mert gyak semmibe sem kerül. Ha jó a wifi térereje, akkor jó a viber. Gyenge jelnél hajlamos megszakadni, vagy akadozni a hang. -
Victoryus94
őstag
igen, de ebből majdnem 200 alapból foglalt.. (touch wiz, widgetek.. stb)
persze ezt a ram használatot minimálisan lehet csökkenteni, de alapból ez a ramhasználat csak nő.. szóval ha a felület, widged optimalizáltság jobb.. van rá esély, hogy hasonló felhasználható ram legyen.. ha elbénázzák, akkor kevés ram marad.
ui helyesírásért bocsi, telorol írok. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Victoryus94
őstag
Headset kell vagy sima fülhallgató?
Mert ha fülhallgató, akkor a Sennheiser márkát ajánlom
Ha pedig headset, akkor a Samsunggal jársz a legjobban (tuti hogy kompatibilis).
Egyébként nem csak drágák vannak: arukereso (bár a fülre akaszthatóak drágábbak.)
Illetve vehetsz "független" gyártótól is mert az arra törekszik, hogy minél többféle eszközzel használható legyen. pl.: ez philips
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest