Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya406
csendes tag
Nekem is jobban merül az akksim mint az eredeti ROM-mal. Szerintem én is rápakolok egy D-s verziót, aztán meglátjuk mi lesz

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Hát, érdekes.. Nem tudom.
Nem tudom már, h gyárilag milyen volt pontosan.. Arra nem emlékszem, és azt sem tudom, hogy a szervizes frissítés után mi volt. :\
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Hát, böngésző adatokat böngészőn belül tudsz törölni.

Ez érdekes.. Akkor ez a rom lett volna rajta?
Hátlapodban benne van az NFC?
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
S6500D-s rommal újraindított, beadta a recovery menüt, bekapcsolt a teló, jó az akksi, és a gép is érzékeli. :|
(A fura az egészben hogy alapból nem "D"-s rom volt benne).
Azt hiszem, békén hagyom :-D -
Victoryus94
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ööö ez érdekes.. most ugyanaz a verziószám, ami pár hozzászólással feljebb volt.
Hogy lehet kipucolni a gépet? (böngésző előzmények törlése.. meg minden felesleges marhaság.. (de szeretném, ha az alkalmazásaim megmaradnának)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Elvileg be kell tallózni neki frissítéskor.. Vagy ment anélkül is?

Hát, jólvan... Névjegyről dobj már egy képet, hogy mi lett belőle.
-
Victoryus94
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Megy a teló.. tass.ops-t nem tudom, mire való (nem találkoztam még vele).
Nincs magyar régió. S6500=német, az S6500D, az meg indonézia, vagy hollandia választható.
Én a németet tettem fel, működik, ránézésre nem merül. (bár 3%-ot emelkedett a töltöttségi szint az elmúlt órában.. majd meglátjuk mi lesz ebből :-D )
A német-régióban van a magyar nyelv, a többinél nincs. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Csak a Product code-od valszeg más lett. Ki kell csomagolni, aztán van amelyik több, van amelyik 1 file-os verzió.
Öhm, akkor megy az 1.0-s tass.ops-sel?
Nincs Hungary régió a checkfus-ban a telóhoz? Akár hozzá VDH?
-
Victoryus94
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hibás volt a .zip fájl, másodjára sikerült megnyitni és kicsomagolni.

Viszont az odin "Fail"-t ír ki, és a telefonon a kék csík nem megy végig (ez a csík sosem töltődött be nekem.. így ki kellett húznom, kiszednek az akksit, és utána jó volt.. de nem tudom, mit kellene még csinálnia).
Most jó hosszasan bootolt, de beadta.
Van magyar nyelv, és nagyon hasonlít az eredeti gyári ROMra.
Az akkuidőt meg nézem, változott-e. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
A szolgáltatókbnál nincs Hungary?
Odin-nal!
Csak lehet újabb tass.ops kell hozzá, így nem tudom, hogy tuti jó lesz-e.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Ezt hogyan tudom telepíteni? Felteszem telóra, és onnan recoverymod?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Én hosszabbítással rendeltem netről, ott csak fekete volt.

Mindegy végülis, nem vettem volna fehéret, valszeg.

(#586) Victoryus94: Érdekes. Mondjuk Nekem a memóriafogyasztás akkor ugrott meg, amikor elkezdtem használni az FB-t.Előtte elég jó volt. Most pl. ~80MB szabad a a 398-ból... Checkfus-ban még mindig nincs benne ez a teló? Azzal talán le lehetne szedni a szolgáltatós friss romokat. Én ezért nem is piszkálom, főként amíg nem lelhető fel hozzá a gyári rom valahol, addig semmiképp. Ha checkfus-ban már benne lesz, onnantól már visszatehető a gyártói szolgáltatós rom rá.
-
Victoryus94
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Köszi. Én is frissíteném OTA-ról, de ott nekem nem jelezte..
Egyébként leszedtem a legújabbat. (valaki távol keleti régióból).. a nyelv angol, viszont érdekes, hogy a használt ram 150-180mb körül van.. előző rommal pedig 220-260mb volt.. (nem változtattam semmit, használat nélkül a rendszer+widgetek)
Kár, hogy a swipeba nem enged magyar nyelvet használni.
Asszem keresek másikat :-D -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nem használok Odin-t.
Most azért is mondtam, hogy OTA-ból tette, tehát a teló szólt maga, hogy van frissítés, és letöltötte, feltette.A Mini1-hez használtam, de ott nem vettem ki, download módban indítottam a telót, és frissítés.
-
Victoryus94
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Odinnál ki szoktad venni az akksit? (mert nekem ha benne van, akkor mindig befagy közbe.. nem mindig ugyanott.) Most hogy kivettem mintha sokkal gyorsabb lenne a romcsere+root. Még mindig a megfelelő romot keresem.. ugye egyszer eltűnt minden.. leszedtem másikat, azzal jó is volt, (de géppel nem kommunikál..) aztán csak rosszabb azóta (pl akksi gyorsan merül..).

-
Sanya406
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta teszteltem a telót az új rommal. Semmi gond nincs vele, és az akksi használata sem mutat semmi extrát. Lassan root érett lesz a rendszer

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Jaha, értem. Nem is tudtam.
Vodánál nem volt ilyen.. Melyik szolgáltató adja?Hát, a fene tudja. Az tuti, hogy a hátlap pár hónap múlva csúnya lesz. Ha párszor van téve asztalra akkor lényegében a kamerától lévő jobb oldali rész kicsit megkopik, plusz az alsó "puklis" rész is... A mini 1 elvileg elég jól bírta a koszolódást, de abból viszont eléggé nőies is volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nekem is merülgetett most, bár neteztem is elég sokat, szal nem meglepő. Majd ma kiderül, hogy milyen pontosan, csak mert a frissítés óta folyamat nyúzva volt.
Hát, talán jobb lenne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Enyém sem D-s, és van NFC-m, és működik is.
Nem tudom.. Nekem ugye a Samsung-nál is frissítettek romot gariban. Nem tudom, hogy ez előtt mi volt.
Mondjuk valszeg a rom, és nem a modell száma kavar, és azért nem megy benne az nfc.
Hátlapodon ott van az NFC modul?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
-
Sanya406
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
nekem nem fagyott le semmi....5 perc alatt felpakolta és rebootolt...
és megy a KIES is 
minden happy

-
Sanya406
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Sztem leszedem a Samsung oldaláról a KIES-t és újrarakom....meglátjuk...újratelepítés sokmindent megold

-
Sanya406
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
sammobilon nem találtam újabbat ehez a régióhoz. olyan kéne amit felismer a kies...
-
Victoryus94
őstag
válasz
Sanya406
üzenetére
Most azt próbálom.

Fail után befagyott a teló (Odinba) legalábbis 30percig se jobbra, se balra..
kihúztam, kivettem az akksit, és most jó. Nem törlődött le semmim.
Viszont lett egy új "cimkék" menüpont.. NFC-hez XD
(a beállításoknál is van NFC menüpont, de azt nem lehet bekapcsolni)Frissítés menüpont alatt azt írja, nincs elérhető frissítés.. de kinézetre ugyanaz, mint volt (tehát elvileg lenne újabb).
-
Sanya406
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
hmmmm...akkor szerintem ezt rakom rá:
GT-S6500 Germany 2012 May Android 2.3.6 S6500XXLD2 S6500DBTLD2
megnézem milyen, aztán írok, hogy milyen....
S.
-
Sanya406
csendes tag
válasz
Sanya406
üzenetére
Szerinted melyik romot rakjam fel? Az alábbi 3-at találtam ami augusztusi:
GT-S6500 Singapore 2012 August Android 2.3.6 S6500DXLH1 S6500OLBLH1
GT-S6500 Malaysia 2012 August Android 2.3.6 S6500DXLH1 S6500OLBLH1
GT-S6500 Singapore (SingTel) 2012 August Android 2.3.6 S6500DXLH1 S6500OLBLH1 -
Sanya406
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
x86 win7 ultimate

-
Sanya406
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
én is a 6500D-t raktam fel
-
Sanya406
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
kész a cucc...van hálózat...stbstb...csak a kiessel nem akar kommunikálni (USB-n), hogy visszatöltsem a telefonszámokat.
-
Sanya406
csendes tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Odinnal a FAILD-ig eljutottam....most várok

-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Igen, az androidos topikban nekem írták is, hogy CWM-mel nem szabad OTA-s frissítést csinálni mert akkor meggadjul

-
Sanya406
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Köszi a gyors választ! Nekiállok
ha van valami gondom írok!Köszi még egyszer!
-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Igen, azóta felmentem.. a friss ROM még nincs fent.. de lehet, tudsz arról a romról frissíteni, és akkor nem lesz gond.
Sanya406 Ha rootolni akarod, akkor azt frissítés után tedd meg. (Vagy rootold, de ne frissítsd).
Szerintem a frissítéshez a gyári recoveryre van szükség. Így a Clockworkmod bezavarhatott neki. -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Sanya406
üzenetére
Szia!
Én ugyan ebbe a problémába futottam bele. Itt végig olvashatod a vergődésem

A gyors megoldás pedig amit Victoryus94 írt:
"Ha felteszed az alap romot, aminek letöltését az 1. hsz-ben találsz meg, akkor működni fog. Lehet hogy van jobb megoldás is, de az tuti hogy működik. (+lehet hogy ott már fentvan a legfrisebb rom is hozzá)
Ui.: 100% h minden adatod elvész." -
Sanya406
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Vodás GT-S6500D-m! Rootoltam a telót úgy ahogy Victoryus94 leírásában láttam...nem is volt semmi gond...működött a teló. Tegnap este jött egy szoftver frissítés...újraindult a telefon és egyből CWM-be lépett be, és nem indul el az OS. Ha tud valaki segíteni, az legyen szíves. Köszi előre is!
-
mark77
tag
Az enyém GT-S6500D. T-mobile-s de nyoma sincs NFC nem. Nem mintha használni akarnám egyenlőre.
Lassulás esetén a feladatkezelőben ki kell tisztítani a ramot.
Egyenlőre nem volt még bajom a sebességgel. Igaz nem is telepítgetek rá semmi különöset. A mérges madarakat
, egy sakkprogramot, meg a menetrend alkalmazásokat. Ez utóbbiak nagyon hasznosak. -
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Nincs mit, azért vagyunk, hogy ne legyünk egyedül.

Engem is megüt a gutta ha szervizbe kéne vinni a telefont.. inkább végigolvasom a világhálót, és én magam kínlódom vele órákat, mint 1 hétig szervizbe legyen. -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Apropó köszi a segítséget.

-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Jah okés, már értem.

Ha nincs fent a superuser alkalmazás, akkor eltűnkt a root. A CWM viszont fura hogy eltűnt.. szerintem azt frissítetted vissza a gyárira valahogy
-
CsiguszMaxim
senior tag
Lehet valamit rosszul írtam, de a Kies nekem sem megy. Csak próbáltam elindítani de ugyan azt csinálja mint neked.
Azt meg hogy mitől indult el a telefon fogalmam sincs. Tanulópénznek jó volt ez a pár stresszel eltöltött óra, hogy rájöjjek öreg vagyok én már ezekhez a mókákhoz.
A lényeg tényleg az, hogy működik.Az egyébként normális, hogy a CWM is eltűnt, illetve ha jól nézem a rootolás is, bár ezt nem tudom, honnan lehet pontosan leellenőrizni.
Szerk: Sebbeség beli különbséget egyelőre nem veszek észre. A dolgaim persze le lettek gyalulva de igazából egyáltalán nem érdekel, mert a kontaktok googlen megvannak a többi pedig nem számít.
-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Érdekes, nekem alapból magyar volt.

De én még nem frissítettem. (csak hasonló hibám volt nekem is, mint amit te leírtál).
A lényeg hogy működik. (remélem így is marad)Én a kies-telefon kapcsolatot sehogy nem tudom létrehozni. Neked sikerült elsőre? Nekem csak keresi a telót.. vagy hibát ír. Ötlet? (minden illesztőprogram fentvan+legfrisebb kies)
Ui.: gyorsabbnak érzed a telót? (a már meglévő dolgok törlődtek?)
-
CsiguszMaxim
senior tag
Végülis én is erre jutottam. Leszedtem a sammobile-ról az unknown jelzésű romot mivel saját régiónak megfelelőt nem találtam. Elkezdtem feltenni odinnal és ez lett belőle [link] Ekkor fogtam lehúztam a telefont kiszedtem az akksit majd megint rádugtam és megpróbáltam elindítani a kies-t. Bekapcsoltam a telefont és valami történhetett mert elindult pin-t kért és azóta működik bár nem magyar és érződik, hogy kis különbség van a kezelő felületben. Gondolom ez a rom különbség miatt van. Ha recovery módban indítom el akkor a gyári jön elő és nem CWM. Egyelőre nagyjából ennyi a történet
-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Ha felteszed az alap romot, aminek letöltését az 1. hsz-ben találsz meg, akkor működni fog. Lehet hogy van jobb megoldás is, de az tuti hogy működik. (+lehet hogy ott már fentvan a legfrisebb rom is hozzá)
Ui.: 100% h minden adatod elvész. -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Kicsit részletesebben kifejtettem a problémát: [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
OTA-n jött frissítés a telóhoz, Nekem.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Ma reggel azt kiírta a telefon, hogy van új szoftver. Rámentem, hogy frissítés aztán újraindul és folyton CWM-t hozza be viszont frissíteni nem h a hajlandó és elindulni se. Folyamatosan a recovery menüt hozza csak fel.
-
Victoryus94
őstag
válasz
ruzsabazsa
üzenetére
+Nekem a tipo jobban tetszik. Meg én a sonyt jobban kedvelem. (+mini2höz nem lesz hivatalos ICS).
Egyébként nekem mini2-m van, és nincs vele gond. Nem cserélném le más alsó(közép) kategóriás telefonra. -
ruzsabazsa
aktív tag
Sziasztok! Jövőhéten kellene telót venni és az Xperia tipo és a mini 2 közt filózok.Csábító az ICS de a mini 2 javára ott az A-GPS plusz a jobb proci.Szerintetek?
-
Victoryus94
őstag
Nem ismerek olyan androidos programot, amellyel bármely androidos eszköz képes lenne a számítógép internetjét használni. A (saját) mobil internetet képes megosztani wi-fin keresztül a többi mobillal/géppel, illetve wi-fin keresztül lehet vele netezni. Adatkábeles megoldást nem ismerek.
-
deka1
csendes tag
Sziasztok,
ezzel a készülékkel meg lehet azt valósítani, hogy adatkábellel csatlakoztatom pc-re, ezen keresztül netet kap és kiszórja egy Samsung D6500-ra?
-
upsyka
aktív tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
aha,köszi,ezt olvasta,.lehet majd neki is állok!nem ismerem az odin-t,de nem állnak tőlem messze a android hackelések
a leírás meg tök egyértelmű 
még egy kérdésem lenne,hogy a gyári rendszert vissza tudom-e tenni olyan állapotúra,mintha semmi sem lett volna csinálva vele pl. kies-el?olvastam,ha bütykölöd a telót,akkor bekapcsmál lesz egy felkiálltójel,ami jelzi,hogy piszkálva lett..Se-nél egy sima szoftverfrissítés helyreteszi a dolgot,Samsungnál is megoldható? -
Victoryus94
őstag
Helló, eddig egyetlen működő rootot találtam. Odinnal fel kell tenni hozzá a CWM-t, és utána lehet rootolni.
Itt már egyszer leírtam mindent(magyarul+angolhoz link):
(#395) Victoryus94Ha nem ismered az Odint, NEM AJÁNLOM a rootot. (ezért nem csináltam leírást 1. hsz-ba) Ha lesz egyszerűbb, akkor az kerül majd ki.
-
upsyka
aktív tag
sziasztok!
ha rootolva van,akkor pl. rootexplorer a system/app mappában vannak a gyári programok,onnan lehet törölni őket,de vigyázni kell,hogy mit törölsz,mert a google-s alkalamzásokat nem szabad,mert nem fog indulni a rendsze!
gondolom ezzel a telóval is így megy,mert SE x8-al simán lehet törölni root után!
esetleg tud már valaki biztosat a mini2-höz root terén?nem kell másik recovery,szimplán rootolni akarom asszony telóját!
köszi előre is
-
Logan1212
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Köszi szépen!

-
Victoryus94
őstag
válasz
vzoli1987
üzenetére
Törölni nem lehet, őket, mert a ROM részei. (talán a titanium backup pro verziójával lehet.. de nem vagyok benne biztos.
Ha rootolva van a teló, akkor tiltani lehet az alkalmazásokat.
(pl ENNEK a programnak van "block" funkciója, de van ettől jobb is.ui.: Lehet hogy a titanium bakcup-pal is csak tiltani lehet őket. (régen használtam a tabletem miatt, de csak azért, hogy az alkalmazásaim ne kelljen egyesével telepíteni.
-
Logan1212
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy a t-s mini 2re gyárilag installt pocketguideot hogyan lehet törölni?
Köszi -
Victoryus94
őstag
Én navigon europe-t használok. Nem olcsó.. de jó. Kisebb hibái vannak.. engem a hang idegesít kicsit(viszont a google navigatorba meg iszonyat halk a hang). De egyébként tökéletes, nem vitt rossz helyre, és nem tévedtem el vele. De nem mindig a legrövidebb utat jelzi.
Egyébként épp iGO-t töltök Androidra -
zozyk
addikt
Hello
Egy pajtimnak ilyen telefonja van.
Milyen offline navigációt ajánlanátok rá?
Ha csak warez megoldás van,akkor légyszi pü-t kérek...
Gyári rendszer,se root,se semmi...Üdv:zozyk
-
mark77
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére

Ilyen fülhallgatóm van. Baráti az ára, és szépen szól. Telefonokhoz készült
A fülhallgatókkal is akadnak kompatibilitási problémák. Konkrétan egy Nokia 500 nem ismerte fel a fülhallgatómat. Nokia fülhallgatóval viszont működött.Mondjuk ha van egy szabvány, esetünkben a bluetooth, akkor miért kell önhatalmúlag felülbírálni? Mert nem lesz attól nagyobb bevétel.
-
Victoryus94
őstag
Headset kell vagy sima fülhallgató?
Mert ha fülhallgató, akkor a Sennheiser márkát ajánlom
Ha pedig headset, akkor a Samsunggal jársz a legjobban (tuti hogy kompatibilis).
Egyébként nem csak drágák vannak: arukereso (bár a fülre akaszthatóak drágábbak.)
Illetve vehetsz "független" gyártótól is mert az arra törekszik, hogy minél többféle eszközzel használható legyen. pl.: ez philips -
mark77
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Igen bosszantó, a Samsung fülesek igen drágák.
És ha nem Nokia a füles hanem Sony Ericcson ?
-
mark77
tag
Érdekes megfigyelés:
A Nokia BH-108 kékfogas headsetemmel nem párosodik.
Minden mással probléma nlkül megy a bluetooth kapcsolat. -
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Én mindig előtte olvastam.. aggódó típus vagyok.. sokszor lámpalázas.

Félek a hibáktól.
Egyébként szerintem egyenlőre használd a telót, és majd ha úgy érzed, hpgy szükséged van rá, akkor foglalkozz root-tal, meg custom rommal.. stb. -
CsiguszMaxim
senior tag
Ilyenekben nem gondolokodm még egylőre. Inkább csak bizonyoso appok miatt kellett a root.
Azért érdeklődöm a dolog iránt mert mindenhol mindenki mást mond, ír arról mivel is jár egy ilyen rootolás. Ez vonatkozik a garancia vesztés és az eredeti állapot visszaállítására is. Emiatt sajnos nem igazán tudom eldönteni, hogy mi is valóban az igazság.
Így útolag lehet nem két naposan kellett volna beleugrani a dologba friss telefononnal, de ismeremem magam és a pc-vel kapcsolatos tapasztalokat is úgy szereztem, hogy előtte szereltem utána olvastam

-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Igen, és nem. Mivel CWM-et fel kellett tenni a roothoz, így Odinos és Clockwork-ös Custom Romokat is tudsz telepíteni, illetve a hivatalos gyári ROM-ot.
Ezt olvasd el.Fontos!
Mini2-re CSAK min2-höz való ROM-ot tegyél fel, különben iszonyat sokféle hibád lehet (nem kapcsol be, nem érzékeli a képernyőt, nem bootol.. nem működik jól stb.
Mini2-höz még nem találtam custom romot, így ha találnál valamit, előbb kérdezz rá, mielőtt telepítgetnél.
-
CsiguszMaxim
senior tag
A mini 2 rootolásával a bootloader-t is felnyitottam?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Victoryus94
üzenetére
Legtöbb esetben szokott működni más szolgáltató romja is.
A fő csavar a product code-ban rejlik. Ha működik a teló, és ránéznek, és tök más régióba tartozik, akkor közölhetik, hogy nem garanciás. Az Ace-nél, Gio-nál, és a Mini 1-nél ment főként ez a hajcihő, általánosságban nem foglalkoztak vele, de volt olyan, akinek ezzel visszadobták, hogy nem garis.
-
laggard
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
A samsung fiók megvolt csak törölni illetve kijelentkezni nem tudtam. De adrod recoveryvel visszaállítottam mindent gyárira. most maxra töltöm az akksit és várok. egy vibert és egy opera minit felteszek azért mert azokat használom. köszi a segítségeteket! majd írok h bevált e!

-
Victoryus94
őstag
Elvileg a beállítások->fiókok és szinkronizálás menüpont alatt kell minden fiókot kiszedni (google+samsung) és úgy jó.
(Rég csináltam visszaállítást, már nem emlékszem, hol találtam meg, de én is kerestem pár percig.)
Esetleg ha nem ott van, vannak Samsungos app-ok, lehet az egyiknél ki lehet jelentkezni. -
Victoryus94
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Működik a Mini S6500D-s romjával. Van egy olyan, aminél nem jelölnek meg régiót.. Na én ezzel próbáltam, jó lett. Egyből Telenor hálózatra állt.. és minden olyan volt, mint újkorába. (még a kezdőoldal is maradt telenor.hu)
Most látom, már van S6500 (D nélkül) ezek közül nem tudom, melyikkel jó. Illetve az is számíthat hogy én Telenoros vagyok, más meg Vodás/T-s
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most azért is mondtam, hogy OTA-ból tette, tehát a teló szólt maga, hogy van frissítés, és letöltötte, feltette.