- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apucy01 #2420 üzenetére
A hang az egyáltalán nem baj, sőt, titkosításnál mivel nem érzékelte feloldás előtt a beállításokat, full fényerőn és full hangon dalolta el az indító dallamát, ami kifejezetten zavaró volt. Ezen csak előnyére csiszoltak, főleg, hogy most már akár minta is megadható a feloldáshoz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Apucy01 #2401 üzenetére
Én mindkettőből a fizetős verziót használom. A PowerAMP az időkorlátos próbaverzió, a másiknál meg nem tudom.
De legközelebb ha alkalmazást keresel, akkor az Alkalmazások topic-ban tedd szerintem.
-
jakabpeti
csendes tag
válasz
Apucy01 #2371 üzenetére
Set warranty bit: recovery
Set warranty bit: kernelEzek felül kis sárga betűkkel miket jelentenek? Nem probléma?
Gondolom ha rootolva van, akkor a telón nem fogja jelezni a rendszerfrissítéseket ugye?De írta, hogy a Smart Switch-el elvileg lehet a gépen... Az mennyire működik úgy?
-
jakabpeti
csendes tag
válasz
Apucy01 #2369 üzenetére
Igen, nagyon köszi! Sikerült! Gyakorlatilag ugyanúgy csináltam, ahogy korábban, annyi eltéréssel, hogy a videóban ki lett véve az automatikus újraindítás flash-elés után, korábban, én mindig benne hagytam, most kivettem, és jó lett...
Majd flash-elés után soha nem vettem ki az aksit, most kivettem, és működik!
Felment a TWRP recovery, mindjárt felteszem a SuperSU-t isNagyon köszönöm!
-
-
gada00
aktív tag
válasz
Apucy01 #2276 üzenetére
KIESt Mr. leírta.
Az odin nem készülék függő, szerintem.
Lehet nem tetszik majd, de írd be a keresőben a lap tetején, hogy odin, és ilyenk lesznek majdl.: a 2070-es hsz:
Az a +1 file. Elvileg a CSC állományra enterezve megtalálod benne és ki tudod másolni. Vigyázz mert a 4+1 telepítésekor minden törlődik a telefonról! Előtte ments el mindent, amire szükséged van.- Telót download módban indít
- PC-n Odin indít
- Telót csatlakoztasd a PC-hez (sikeres csatlakozáskor Odinban az "ID: COM" alatti téglalap rész kék lesz)
- Tallózd be a BL, AP, CP, CSC fájlokat
- Odinban az Options lapfülön ez a három legyen kipipálva!!: "Auto Reboot", "Re-Partition", "F. Reset Time"
- Most a Pit lapfülön tallózd be a Pit fájlt
- Katt a start gombra ( 8-9 perc míg telepít, ha kész és sikeres, Odinban zöldel fogja jelezni)A wifi router nem pénz, használt meg pláne, a mobilnet havi díja több mint egy router.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Apucy01 #2276 üzenetére
Ne sértődj meg, nem véletlen volt ott a vigyor smiley a sor végén.
Mint fentebb írtam, ha független a telód, akkor töltsd le PC-re a Kies3 programot, telepítsd fel, és a telót a töltéshez adott USB kábellel kösd a gépre, a Kies felismeri, és ellenőrzi, és ha van, frissíti a firmware-t.
Ha telenoros a firmware a készülékeden, vélhetően nem fog működni a fenti megoldás. Ezt nem tudom, nincs függő telóm.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Apucy01 #2263 üzenetére
Menj el egy McDinalds-ba
Hivatalos Samsung kereskedési pontokon az ún. Smart Kiosk (van ott egy "PC") szolgáltatással lefrissítik neked ingyen.
Otthon: letöltöd a Samsung Kies3-at, és USB-n PC-re kötöd a telót, úgy is lefrissül.
..bár a fenti 2 módon , lehet csak a függetlenek frissülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged