- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Én pont agyalok rajta , hogy felteszem... Maga az OS abszolút bejött!! Egy S4 Mini-n van jelenleg. Épp pár napja kezdtem el olvasni utána az xda-n és meglepve láttam hogy j500-ra nincs 16-os.... azaz 9es verzió. Ha jól láttam 7es van ha minden igaz.
Maga az OS miatt ne aggódj Tedd fel nyugodtan. Én várom a véleményed - de lehet megelőzlek
-
-
Ezt sajnos érdemesebb Windows alól csinálni Odinnal. Anno néztem a Heimdall-t, azzal nem működött. Valamint van ez a JOdin3 nevű JAVA-s cucc, max azzal lehet tenni még egy próbát. De én is úgy vagyok vele, hogy inkább egy régebbi notebookot tartok fent Windowszal, csak ilyen dolgoknak.
-
gada00
aktív tag
onedrive- nekem is telefonba tölti, megnéztem a googledrive is így megy.
némítást hangerő gombbal nekem se csinálja, legördülő menüben kétszer rányomsz akkor némít lesz a felirat.
u.i. tok nekem sline-ra hasonlító van, lötyog, de nem esik darabokra amikor leejtem., illetve van rajta üvegfólia is.
-
mcload21
tag
Nem tudom, mert az első esetnél nem emlékszem, hogy be volt -e kapcsolva a wifi - vagy egyáltalán itthon voltam -e.
Ennél a második esetnél nem kapott netet, de ez akkor sem okés így szerintem.
Régebben a Galaxy minim sosem csinált ilyet + ha usb-vel rádugtam a pc-re akkor, ha volt eltérés a pontos időhöz képest akkor beállította ... -
ToniSoprano
addikt
Teljes alkalmazás nem telepíthető kártyára csak egy része és sem minden program támogatja ezt pl. skype, whatsapp nem, de a Waze, Messenger stb. és a játékok többsége igen. Első dolog hogy az MS alkalmazásokat, word, Excel Powerpoint, ondrive stb. tilds le, mert valami 600-800 megát foglalnak pl. WPS office ugyanezt tudja sőt gyorsabb és csak 30 MB-ot foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged