- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
zojjektum #1296 üzenetére
Ja ez nem teljesen igaz, a dual-osban nincs NFC, ennyi a különbség. Nekem az NFC nem kell a telóba, szerintem egyszerűbb és biztonságosabb paypass bankkártyával fizetni, és az biztosan nem merül le soha.
Meg annyi hogy J500FN (Europe) ez az egykártyás. A J500F (HK, India, South Africa, Thailand) ez a dual simes, ezt eredetileg nem Európába szánták, de utólag gondolom volt igény rá és itt is elkezdték hivatalosan forgalmazni és csináltak magyar romot rá. Én a dual simes verziót használom 1 hónapja, tökéletesen működik minden, folyamatos LTE-vel két sim kártyával (Telenor és Telekom). És igazán a második sim kártya alig fogyaszt mert az 2G-n megy, végül is a második csak telefonálásra használható.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
zojjektum #1290 üzenetére
Majd azt nézd meg, hogy nem-e 3G változatot kapsz a dualosból az MM-ben, bár 3-4 hónapban olyat már senki nem forgalmazott ha jól tudom. A honlap leírás szerint fogja az LTE ferenkvenciát és ami ki volt rakva az MM-ben 60-ért az is LTE-s volt, a kiírás szerint, meg az eladó is azt mondta.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
zojjektum #1277 üzenetére
Ezt akartam betenni még, bár ez kicsit hihetetlennek tűnik ez az összehasonlítás: [j5 vs Iphone 6], de lényeg a lényeg meglepően jó sebességgel használható a J5 5.1.1 alatt és nem lassulgat be akkor sem ha már telepítgetve van egy pár dolog, meg régebb óta használatban van.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
zojjektum #1277 üzenetére
Egyébként a sebessége is nagyon jó. Nincs minden felesleges dolog a Samu szoftverben, nincs Full HD vagy QHD kijelző (csak) HD, akkor nem kell szupererős proci jó sebesség eléréséhez:
[J5 vs S5] [J5 vs Iphone 6] [J5 vs S6] -
ToniSoprano
addikt
válasz
zojjektum #1262 üzenetére
Igazából nem volt még a J5-ön panasz kopásról, de a kollégám korábbi tervezésű a5-jén a hasonló csilligó műanyag rész pl. kamera körül és a gombok foltosan kopott. De lehet ezt már javították, mert rákerestem a neten és nincs panaszkodás külföldön sem.
Egy teljes átlátszó tok szerintem azért nem árt, és úgy a forma is megmarad és védi a telót. Én WP-ről tértem át, de ez a J5 valahogy el lett találva, optimalizálva stabilitás nagyon jó lett szerintem, nagyon egyben van a teló.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
zojjektum #1258 üzenetére
Asszem csak az, hogy a dual simesben nincs NFC. Nem tudom miért olcsóbb érdekes sokszor az MM árazása, máshol kb egy árban vannak. Pl. én a Pólusban vettem a Samu hivatalaos partnertől vettem egy árban volt a dual, és a single, állítólag akcióban van a dual, de ez régebb óta van így.
Arra amire neki kell, szerintem jó ez a telefon. Én nagyon meg vagyok elégedve vele, az Amoled kijeéző nagyon szép szerintem, nekem korábban IPS kijelező volt. Egyedül a 8GB belős tárhely lehet kevés ebből 4,3 GB használható, de pár gyári dolgot érdemes letiltani pl. word, excel, powerpoint, ezek sokat foglalnak, helyettük pl. WPS officet érdemes használni. Annyi hogy kell bele micro SD és a képeket videókat úgy kell úgy kell beállítani, hogy ide mentse alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest