- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Babetta-X #2561 üzenetére
Skizo vagyok, de magamnak válaszolok, a system app removerrel minden ilyesmi lehetséges, jó applikáció. Sajnos arra még nem jöttem rá, hogy sd kártyát hogyan tudnék szabad telefonmemóriának láttatni vele, sanda gyanúm, hogy sehogyan, illetve hogyan tudnék gyári dolgokat memóriakártyára áttenni. Így végül 1GB szabad helyet sikerült felszabadítani, nem túl sok, de a semminél több.
-
S110rgyuri
csendes tag
válasz
Babetta-X #2546 üzenetére
Sziasztok! Már majdnem egy éve van ilyen dual simes telefonom. Eddig meg voltam elégedve vele, de most már szükös a tárhelye, főleg mióta frissült 6-osra. Úgyhogy elszántam magam a rootolásra. Tudom, hogy ezzel ugrik kb. egy év garim, de nem érdekel mert így használhatatlan. Mivel ilyet még sosem csináltam, szeretnék segítséget kérni. Tudom, hogy volt itt már sokszor téma (mivel elolvastam az egy év alatt az egész fórumot), de tudna valaki egy teljesen kezdőnek is érthető, szájbarágós, magyar nyelvű leírást adni ehhez? Előre is köszönöm: Gyuri
-
gada00
aktív tag
válasz
Babetta-X #2546 üzenetére
Ki lehet kapcsolni alkalmazásokat, a gyári office csomag rengeteget foglal.
Ha rootolsz, akkor elvileg lehet az sd kártyával bővíteni a memóriát, de root nélkül is van lehetőség néhány appnál ( pl facebook) az sd-re iratni a memória egy részét.
De igen, nagyon hamar betelik, szánalmas az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged