Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
. hírfolyam miatt
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Sanyamaci73 #3022 üzenetére
VIBER = kipipálva !
-
_DiEGO_
őstag
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok
Tudom ez általános kérdés , de mégiscsak tulaj vagyok . Már egyszer rég amikor telót váltottam volt róla szó , de évek során elfelejtettem . Van egy app amivel a telószámokat és mailokat is egy valamilyen formátumba ellehet menteni , a másik telón meg csak bekell tallózni és ennyi .
Ennek az appnak kellene a neve és illetve egy plusz kérdés :
VIBER beszélgetés adatait mivel lehet ui megcsinálni , átvinni egy új telóra ? -
_DiEGO_
őstag
Nem értem ezt a rühes Telekomot , és de a többi szolgáltatót sem , mert ha :
http://hvg.hu/tudomany/20171120_nokia_2_specifikacio_ar_vasarlas_akkumulator_uzemido#rss [link]egy 5 hüvelykes, szimpla HD felbontású kijelzővel rendelkező mobil, benne négymagos 1,3 GHz-es Snapdragon 212 chippel, 1 GB RAM memóriával, 8 gigányi (bővíthető) tárhellyel, 8 megapixeles kamerával. Illetve Android 7.1.1 operációs rendszerrel, valamint a 8.0 oreós frissítés ígéretével.
Akkor a J5 -ön miért nem lehet megadni ?
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok !
Nagyon bízom benne , hogy valaki profi lesz épp online és tud nekem segíteni !
Itt volna a kezemben egy ismi J5 -öse ! Elcseszte azzal , szoftveresen persze , hogy elfelejtette a jelszavát és már minden létező nemlétező jelszóval próbálkozott ... de semmi , akkor próbált valami visszaállítással de csak sikerült neki .
Jah ez egy TELENOR -os készülék , gond az , hogy már városkánkban nincs is szaküzletük . GÁZ !Szóval itt van és kérdésem , hogyan lehetne újra életre kelteni ? SIM itt van és a PIN kód is.
SIM-et egy normál független telóba beletettem , műxik , jó ...annyit tettem , hogy hard reset - és áll a kép:
-
_DiEGO_
őstag
Nah , bejelentkezett Marshall úr
60% letöltésnél jár ...
960,54MB az egész .Jah a lényeg még : T elekom és kártyafüggetlen a drágasága
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Viktor0610 #1620 üzenetére
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Zsoltinho24 #1615 üzenetére
IGEN 2,5" HDD-t is beolvas , ha Fat32-re van formázva
-
_DiEGO_
őstag
Ehhez a témához kapcsolódva :
Létezik valami kiegészítő eszköz arra a célra , hogy a mobilt egy masszív fix de egyben védő puha tokba egy motor/robogó visszapillantó tükörre rögzítsük ? Jah és természetesen vízszintes állapotba , mert a video-felvétel lenne a cél !
Azt már feljebb látom , hogy autóba megoldott dolog . És egy robogóra ?köszike a válaszokat
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok
Kellene némi info , segítség eme telcsihez . Szóval a téma : Ismeretlen szám tiltása , ám nem minden ismeretlen szám tiltása , mert ez nem jó - mert ha melóhelyről hínak , akkor azt fogadnom kell .
Az Automatikus elutasítás nem jó mert , akkor minden Ismeretlen bejövő hívást elutasít !
Van egy lehetőség , hogy betudok írni számot a : Telefonszám hozzáadása részhez , de ez nem a megoldáshoz vezet. Mert:Munkahelyemen úgy van beállítva a kimenő vonalas rendszer , hogy NE legyen magas a tarifa vonalasról mobilt hívni , hogy a hívás kimenőn van egy mobil sim és így a kinenő már mobilként hív mobilt .
És emiatt ugye eleve Ismeretlen a hívó . Ellenben ez a szám rejtett , hogy ügyfelek ne lássák , mert félrevezető lenne az adott szám , mert mindenkinek az jelenne megezek kellenek , hogy kollégák elérjenek .
Nah szóval , van-e valami létező alternatíva , hogy valami módon mégis tudjunk valami azonosítást eszközölni , a nem kívánatos ismeretlen hívásokat tudjuk tiltani ?
Remélem érthető amit megfogalmaztam ?
Előre is nagy köszi bármiféle segítségnek . + szerintem ez másokat is érdekelhet
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest