- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
notmiami
tag
válasz
mcload21 #2382 üzenetére
Sziasztok!
Adoptable Storage működik, de csakis kizárólag rootolt telón.
Ajánlom, hogy megcsináljátok, hihetetlen mennyivel több app fér rá, és nem lassult be a teló.Ez alapján a program alapján csináltam (rootolás után):
Root Essentials1. Storage Tab
2. Adoptable Storage
3. Adopt
4. Átugrik egy linkre, ahol le kell tölteni egy ASPlugin.zip-et, letöltöd, visszalépsz
5. Tools első tabon Flasher
6. Flash zip file
7. Plusz jellel kiválasztod downloadsból az ASPlugin-t. Újraindul a teló
8. Újra Storage - Adopt, ekkor kéri, hogy formázd le az SD-t, és kéri, hogy mekkora része legyen belső tárhely, kiválasztottam, hogy a fele, aztán megint újraindul, és végül:Látható, hogy kettéválasztotta az SD kártyát (a 32 GB kiírás pedig egy bug, az nem számít).
Így körülbelül 70 telepített app van rajta, melyből 6 db 150 MB feletti játék van fent. -
Bozek
nagyúr
válasz
mcload21 #2382 üzenetére
Lehet használni. Menthetsz oda fényképeket, zenéket, stb.
Amúgy meg 100 emberből szerinted mennyi használná értelmesen az Adoptable Storage-ot? Mint írtam, ha nem működne rendesen, akkor meg a gyártót szidnák. Ördögi kör ez, csak úgy lehetne kiküszöbölni, ha az összes lassú kártyát eltüntetnék a piacról. Ez meg lehetetlen.
-
válasz
mcload21 #2227 üzenetére
Nálam szerencsére elég jól megy (sebesség, akku használat ...), kb. ugyanúgy mint az 5.1.1. Nem tudom, hogy miképp csináltad, de egy teljes wipe-olás (data + cache...) nem árt ilyen léptékű verziófrissítés után. Ha azt nem tetted volna meg, akkor érdemes elgondolkodni rajta.
-
F.B.I.
veterán
válasz
mcload21 #1918 üzenetére
Nem kedveskedést kértél hanem megoldást, nekem csak problémát okozott mikor fent hagytam. 5. verzió android óta nem látom értelmét a programnak, főleg 1Gb rám felett. A melegedéssel ne foglalkozz, nem főzik meg magukat, a Z2 is lekapcsol nálam ha gond van a főzőkonyhában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest