Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
No fönt van... tetszik, jól néz ki, de a sebessége egyelőre nem győzött meg. Bőven vállalható, de azért produkál elég nagy megakadásokat. Bár most még minden települt, meg szinkronizált, meg frissített, ez lehet később azért nem lesz annyira feltűnő.
Az nagyon tetszik, hogy így belakva is még majdnem 3 Gb szabad hely van a belső memóriából - az előző Lineage OS-en ilyenkor már csak 7-800 Mb volt szabad.
Óriási mínusz, hogy ez sem képes az érkezett üzeneteket számmal jelezni az ikonok sarkában számmal (e-mail, sms, facebook, stb.). Ezt nem értem miért hiányzik minden custom romból amikkel eddig találkoztam. Novát kell majd megint használnom, pedig nem annyira kedvelem.
Akksira leszek kíváncsi mennyire veszi igénybe, de ez majd csak pár nap használat után mutatja majd meg magát.
Jó lesz ez szerintem, csak még szokni kell. -
Sanyamaci73
tag
Szia! Elvileg jónak kell lennie, nekem J500F telóm van, az ahhoz való twrp-t feltettem a régi twrp-vel képfájlként a recovery particióra és onnan ment a rom telepítése.
Innen töltöttem le:
https://forum.xda-developers.com/galaxy-j5/development/official-bootlegers-rom-pie-galaxy-j5-t3853544 -
Sanyamaci73
tag
Szia!
Szerintem, ha előtte 6.0 volt fenn, akkor mehet rá:
- mentsd le ami esetleg fontos lehet (képek stb...)
- TWRP telepítése (régebbi twrp alól telepíted a TWRP_3.2.3_j5lte_20181013_jenslody.img fájlt a telepítés/képfájl telepítése menüpontban)
- rom az sd kártyára
- TWRP alól biztonsági mentés (rendszer, adat, boot,efs, imei1, imei2)
- TWRP alól törlés (dalvik/art gyorsítótár, rendszer, gyorsítótár, adat, belső tárhely)
- TWRP alól az sd kártyára felmásolt BootleggersROM-Pie4j5lte.3.5-MadStinky-Shishufied-20181029.zip telepítése
- TWRP alól open_gapps-arm-9.0-micro-20181014.zip telepítése (ha nem megy az új twrp-vel vissza kell rakni egy régebbi twrp-t) -
angelius
aktív tag
Az igaz hogy aki eredetileg fejlesztette a LineageOS 14.1-et az már nem csinálja tovább de van belőle új fejlesztés LineageOS 14.1 bár még nem próbáltam de majd rá veszem magam. Bár már több romot is kipróbáltam én a Viper Os-t kedvelem. Már egy jó ideje ez a rom van fent és nagyon megvagyok vele elégedve.
-
(jan)
őstag
AospExtended ROM V4.5 Ez se tűnik rossznak. Próbáltad esetleg ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest