- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
-FreaK- #1852 üzenetére
Nomegegyszer.
Ki lehet kapcsolni valahol ezt a ketlepcsos inditast, hogy kulon az UI-t??Fingerprint:
Eddigis jovolt amikor beallitottad es probalgattad.
Ès minden frissitèsnèl àllitolag javitottak rajta.
Legyen most igaz vègre.
De eddig egy hèt utàn màr nem ismerte fel öket. -
Alonso69
senior tag
-
n2066
tag
válasz
-FreaK- #1812 üzenetére
nekem is fontos a frissítés. Most már ideje, hogy mi is kapjunk lassan. Én smart-lock-ot használom, vagy az arcfeloldást, az eddig 10/10 nálam. Az ujjlenyomtaot csak a banki appnál használom, ott eddig 9/10-es.
Fólia:
Én egy sima egyszerű vidéki GSM boltban vettem rá üvegfóliát, fel is rakattam, jobb és bal oldalt kb 0,5mm látszik, hogy eltrat, és minimális por alá megy, de nem zavar. tökéletes sajna nincsen. Műanyag fóliát nem mertem venni, reménykedem, hogy az üveg erősebb - lelki nyugi, tudjátok.... Tokom meg sima tpu szilikon vékony. Volt páncél kínai ali expresszes tokom is rajta 3 hétig, aztán szétment a tok csak attól, mert farzsebben hordtam, - persze guggolgattam (üzemben) melóhelyen - a telónak semmi baja. Na irány a kuka. Inkább veszek itthon tokot ezentúl.
Előtte Huaweiem volt P9 plus. az is vékony tokban volt 3 évig,+műanyag fólia; semmi baja, fiam nyúzza most. Ott is a frissítés hiányára dühödtem be. feltettem rá az oreót még, néhány infarktus kíséretében, de sikerült. Samuval nem kísérletezgetek. Valahogy kiheverem a frissítés hiányát. Bár még soha nem hallottam olyat, hogy biztonsági frissítés hiánya miatt heckelték meg vagy lett vírusos a telója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest