- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz
csonkadavid #3927 üzenetére
Nem használom.
-
Prünyike
friss újonc
válasz
csonkadavid #3910 üzenetére
Szia, mér azon is túl vagyunk. Beszéltünk a Telekommal, látjátk a hálózaton, nem tudják, mi lehet a baj. A szerviz pénteken adta vissza a telefont, szerintük hibátlan, mindenre tesztelték. Most a Samsunggal beszéltem, nincs olyan, hogy egy számot/kártyát blokkolna a készülék, ha lenne, mindet blokkolná. Nem tudják ők sem, hogy mi lehet a baj. Volte, új SIM, PUK, kikapcsolás, másik foglalat, hálózat visszaállítás...minden volt már.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
csonkadavid #3565 üzenetére
Mint írtam a töltés akkor nekem sem ment hiába írta azt a telefon, kábel nélkül pedig nem kapcsolt be. Ettől függetlenül lehet, hogy más volt a gond, de gyanús, hogy nekem is egy nappal a 10-es droid frissítés után jött elő a hasonló probléma. Vagy nem egyforma hibát produkál az említett probléma.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
csonkadavid #3551 üzenetére
Ha jól értettem a dolgot, akkor ha frissítés óta már töltötted, akkor nem lesz gond. Probléma esetén a frissítés utáni töltés egyből hazavágja a töltésvezérlőt.
-
Dayerdroid
tag
válasz
csonkadavid #2036 üzenetére
Igazából a telefonba épített töltő minősége a perdöntő. Volt olyan telóm azt hiszem valamelyik régebbi voda amelyik töltés után úgy lekapcsolt hogy csak az akksi lemerülése után kapcsolt vissza vagy ha lehúztadcés visszadugtad.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
csonkadavid #2029 üzenetére
A70 esetén hogyan tüntethető el a statusbar gyári böngészőnél? Nem látok a beállításokban ilyen lehetőséget.
-
bul07
nagyúr
válasz
csonkadavid #916 üzenetére
Képet lőnél róla hogy mit figyeljünk
-
Nordik
őstag
válasz
csonkadavid #916 üzenetére
Nekem is kopik egy kicsit. Ráadásul a gyári Gradation Cover tok van rajt. Minimális mozgása van. Ahhoz képest, hogy gyári elég gyatra minőség. Rendeltem is Nillkin tokot csak nem ezt a szilikonost hanem a kemény műanyagot. Elvileg az elég jól passzol a telefonra körbe.
-
Noukoum
veterán
válasz
csonkadavid #914 üzenetére
Kopott? Zavaró nagyon?
-
jksx
senior tag
válasz
csonkadavid #863 üzenetére
A tok nem zavarja?
Nekem olyan tokom van ami kissé rálóg a kijelző fekete keretére. Ezért egy sima üveget vettem, de a hosszanti oldal kissé eláll a széleken, folyadékot nem adtak hozzá.
Meglehetősen ocsmány így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest