Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
Az azért érdekes, mert ha teljesen fekete, akkor az nem fog világítani egyáltalán, még a bekapcsolt növelt fénnyel sem (amoled lévén).
Szóval valószínűsítem, hogy van valamilyen világosabb elem a záróképernyőn, ami a szükséges fényt biztosítja az esetedben.
De próbáld ki fehér zárképernyővel mennyivel gyorsabb/stabilabb lesz tök sötétben is a feloldás. -
soldi3r
veterán
Valahogy megoldhato, hogy amikor USB-vel az autora dugom ne kerdezze mindig, hogy engedem e a kapcsolodast?
-
gyuri2008
veterán
Az arcfelismerés este hogy működik,ha nincs fény?
-
gyuri2008
veterán
Visszaolvastam és úgy vettem ki a hozzászólásokból,hogy a wifi-vel gondok vannak.
Igaz ez? -
gyuri2008
veterán
A Samsung sestore-ban megnéztem ezt a típust,ott 4000 mAh-s akku volt írva a telefon mellett lévő ismertetőre,most akkor melyik az igaz a 4000 vagy a 4500?
-
válasz
Csocsesz75
üzenetére
És a szoftver milyen rajta? XEH vagy PAN?
-
bl80
csendes újonc
Kihangosítva beszéltem a telefonon, majd vissza akartam térni elköszönéskor a mobilra, de nem hallottam semmit, visszakapcsoltam kihangosítóra, úgy hallottam a másik felet. Azóta nem kihangosítva nem hallok semmit a fül hangszórónál. Mi lehet a gond?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy amit a telenortol vessz az ember most a70-et az kártyafüggetlen vagy telenor függő ?
-
FeZ...
aktív tag
Eddig én csak egyszer vettem észre még a legelején, amikor megkaptam a telefont, azt is egy nagyon közeli felvételnél, és csak kézi beállításokkal csinálta meg élesben a képet. Azóta nem történt meg, bár volt egy frisstés is közben, nem tudom, hogy a kamerához nyúltak-e vagy sem ?!
-
rellif
senior tag
A kamera néha mellé fókuszál.
Másnál nincs ilyen gond? -
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Most vettem egy ilyen telefont(P20 lite-t váltott) Még nem volt Samsungom kiváncsi leszek milyen....
-
toto0569
addikt
válasz
martin1369
üzenetére
-
martin1369
aktív tag
Valaki elküldené az eredeti gcam-et?
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
A Telekomban vett telefon független? -
válasz
toto0569
üzenetére
Azt tudom hogy lehet állítani a képarány, a felbontást nem lehet. 32 mpx fő kamera, 8 mpx széles látószög és ennél mért nem lehet a villanó ledet használni?, 5 mpx mélység. A Mate 20-asom lehet kisseb felbontásba is vissza venni, meg a többi telefonnál is ennél mért nem?
-
A kamerán nem lehet állítani a felbontást csak a képarányt? Meg ha átteszem széles látószögre nem tudom kapcsolni a villanó ledet.
-
rellif
senior tag
válasz
szita.erno
üzenetére
"Független" készülékekre még nincs elérhető frissítés.
-
Unic1
csendes újonc
válasz
Alister71
üzenetére
Bocs elírtam. Valoban Huawei 20 PRO-t akartam írni. A gratuláciot köszönöm. Valoban nincs sok különbség a két telefon között ami a képeket illeti. Nem tudom te milyen A70-es birtokolsz de ezek szerint az enyém valamiért más lehet....Tetszik nem tetszik ez van. Viszont a Huawei 20PRO nem volt bővízhető míg az A70 igen. És nekem ez kegyetlen fontos. Ráadásul a Jack dugo is megvan míg a Huaweion nem. Oké át lehetett alakítani de én sokszor töltés alatt hallgatom és ez nem volt használható. Előnyös árért eladtam. Ettől függetlenül könnyen lehet jövőre P30 Pro lesz de egyenlőre az A70 amire nekem kell arra maximálisan. Szuper a fényképező, az élő közvetítése és itt főleg az utobbi ami nekem fontos. Tavaly Vettem Honor 10-et. Öt nap mulva eladtam mert az élő közvetítést ugy szét kockázta, homályosította nézhetetlen volt. Az A70 tökéletes. 2 Europai várost élőztem le vele és itthon vissza nézve tökéletes felvételek. Én nem panaszkodok az A70-el kapcsolatban. Aki igen az cserélje le. A fenti illető azt kérdezte a p9 lite ég és föld lesz e ha lecseréli A70-re. A válaszom igen. Aztán kinek mi az elvárás de szerintem a p9 után hatalmas lesz neki a különbség...
-
Unic1
csendes újonc
Hát a P9 litehoz képest az A70 ég és föld lesz. Véleményem szerint egy nagyon jó telefon az A70 és fogalmam sincs mi a probléma a képekkel. Nekem a mai napig volt egy Honor p20 PRO és egy A70-es telefon és az elsőt ma vitte el a futár eladtam. Szóval ha én eladtam a tavalyi év egyik legjobb fényképezős mobilját és ezt az A70-es mobilt hagytam meg akkor nekem elhiheted nem rossz telefon.
-
rellif
senior tag
válasz
patrik5463
üzenetére
P9 lite-hoz képest mindenképp előrelépés.Kamera alap dolgokra pont elég vagy RAW-ot használva sokkal többet lehet belőle kihozni.
-
patrik5463
friss újonc
Sziasztok!
Jelenleg egy P9 liteot használok. Szegény már 3 éves és sebbességben és aku időben se az igazi már. Mit gondoltok elég nagy előrelépés lesz az A70 a P9 Litehoz képest? Olvastam h az A70 kamerája nem a legjobb, de a P9 Litehoz képest szerintetek hogyan teljesít? -
air76
tag
Én tokba a hivatalos samsung (6990Ft)flip tokot akarom megrendelni.(alza.emag)De a baj vele,hogy a szélein lévő müanyag(ami a telót fogja körül)az elég kemény,ílletve a becsukható fedél nem mágneses.(aktív flipp az rendbe van,ha felnyitod a tokot fel old a kijelző)De nyikli,nyakli a fedél....üvegfóliába meg az Xprotektor-t ismerem(és használtam) csak!
-
Virág et.
senior tag
Urak, látott már valaki közelről ilyen Smart Mirror Case-t?
Először azt hittem, hogy csak átlátszó plexi a flip,. Aztán videókat nézve kiderült, hogy valamiféle kijelző van benne, ami egy app telepítése után (persze nem Play-ből, khmm..) hasonlóan működik a gyári S10 LED View tokokhoz....
Erős fenntartásaim vannak mind a minőséggel (ezerkéccá forint), mint a biztonsággal kapcslatban
, de azért kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. -
ben11
őstag
válasz
martin1369
üzenetére
Bőven belefér.
-
Nerd
aktív tag
nekem ilyen van. Mielott megjott a telefonom feltem,hogy vehetek uj tartot, de siman belefer: https://edigital.hu/tarto-konzol/hadron-univerzalis-tapadokorongos-autos-tarto-szelvedore-4-55-mobiltelefonokhoz-fekete-p482189
Ne zavarjon hogy 4"-5.5"-re irjak, mert az uj telefonok mar nagyon vekonyak es a 6.7" kijelzo kb megfelel egy regi 5.5"-s telo meretnek. Ennek ellenere olyat vegyel emihez megadjak normalisan cm-ben vagy mm-ben a telefon meretet.
-
ben11
őstag
válasz
martin1369
üzenetére
Nekem ilyen van, nagyon szeretem: [link]
-
martin1369
aktív tag
Tudtok ajánlani jó autóstartót?
ami lehetőleg nem mágneses -
air76
tag
Sziasztok!Tudnátok segíteni,nincs "capture screen" gyorsgombom.Vagy le kell töltenem valami külsős alkalmazást?Am teljesen megvagyok elégedve a telóval,egy százas vot az emagon.(sztem egy ekkora,ilyen belsővel rendelkező teló ennyiért rendbe van).
Me azért elég friss készülék még,remélem kapni fog nem egy frissítést,hiba javítást... -
fjudors
aktív tag
válasz
Imi1981
üzenetére
nem értettem soha ezt a görcsölést a frissítésen..hol ez jön előbb, hol az.
de leírták: TMH érkezett,a tied XEH..persze, hogy nem talál..
itt látod, mi jön ki, tudsz szűrni is.általában másnap látszik a listában.
tegnap négy Telekomos régióban frissült.most, megelőzte a függetlent.ritka, de van ilyen.nincs rendszer a régiók sorrendjére. -
Imi1981
veterán
Akárhogy nézem nekem nem talál frissítést ! Pont mielőtt itt láttam, hogy van új frissítés előtte való nap reseteltem a telót. Az bezavarhat? Bár szerintem nem zavarhat be de nem értem miért nem talál. Biztonsági szint július 1 szóval nem a legújabb frissítés van rajta. Nekem éjszakai mód a rajta lévő frissítéssel jött ami kb 1 hónapja jött.
-
hogabesz
aktív tag
Ezzel az utóbbi frissítéssel nem úgy volt, hogy jön valami éjszakai mód a kamerájoz? Ezt hol találom? Egyszerűen sehol nem látom

Szerk.: Meg lett. A szerkesztési módoknál mem volt bepipálva valamiért.
-
toto0569
addikt
válasz
Marxy85
üzenetére
Én a helyedben csinálnék "Recovery"-ből egy -- Wipe cache partition -- törlést és ha nem javul meg akkor szintén innen egy
--- Wipe Data/Factory Reset -- teljes törlést.
Az utóbbi előtt ments minden fontosat a telefonról...
Így tudsz a Recovery-be lépni -
Unic1
csendes újonc
Nekem is van egy kék A70-esem. Személy szerint meg vagyok elégedve vele. facebook élő közvetítések tökéletesek. A képekkel sincs bajom. És kimondottan tetszik a kártya külön bővíthetősége. Én egyáltalán nem veszem észre a fényképek pocsékok lennének.Sőt az ujlenyomat is működik. Bár igaz tegnap aktiváltam ujbol. Viszont nem tudom az asztali gépre kapcsolni. Több kábelt is probáltam.... Ez mellett van egy Huawei 20 Prom. A fényképek és élő közvetítések tökéletes viszont nem bővíthető. Az egyik telefontol megvállok. És nem tudok dönteni melyik legyen. Az A70-es és a Huawei 20 Pro is hasonloan tetszik. Igaz a Samsung most hihetetlen de talán jobban. Ha a helyembe vagytok akkor melyiket tartanátok meg?
-
Marxy85
csendes tag
Most sikerült végre egy screenshotot lőni. Ez a problémám konkétan. Csak a kijelzőt ki és visszakapcsolni tudom, de semmi egyebet, amíg a hívó le nem rakja (felvenni se hagyja). Akkor visszaáll minden normálisra. Alul nincs navigációs sáv se ilyenkor. Csináltam közben egy memória törlést, de utána is előjött a hiba. Ötlet esetleg?
-
Imi1981
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Kipróbáltam és egyiknél se ugrik le a lap aljára.
-
Csocsesz75
őstag
Akinek a Samsung böngésző verziószáma 10.1.00.27 megnézné nekem, hogy az autonavigator.hu és az automotor.hu főoldalbetöltése után 5-6 másodperccel automatikusan legugrik a lap aljára ? Köszönöm.
-
Imi1981
veterán
Másnak talál frissítést a teló?
-
baliii
senior tag
Sajnos tényleg nem kompatibilis az apple által gyártott earpods és beats EP hangerőgombja az androidos készülékekkel... Szánalmasnak tartom, de sajnos ez van.
A gyári headsettel megy természetesen.
Itt van két link, ha valakinek kéne:
[link]
[link]"Using the built-in remote/mic
Compatible with Apple iOS devices but varies with other brands or products"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de azért kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.