- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
válasz
Dr Bubo #5685 üzenetére
Fél nap használat után mondhatom hogy gyors a rendszer, gyorsabb mint a gyári szoftverrel. Eddig hibát nem találtam benne de még tesztelem. Rengeteg személyre szabási lehetőség van benne, teljesen magyar nyelvű a rendszer. Hívásrögzítés van benne ha valakinek ez érdekes lehet. Egyenlőre nem bántam meg hogy feltelepítettem, sőt. Akkumulátorral is jól bánik, tetszik, mintha egy új készülék lenne nálam.
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Látom kissé elhalt a fórum.
Egy ideje nem jön frissítés a telefonra így custom romokat kerestem hátha van még valami remény megtartani, életben tartani a telefont.
Találtam egy aktuális vonalat a CrDroidon, úgy néz ki android 14-es alapon van egy 2025-ös friss rom hozzá. [link]
Kell hozzá egy minimális érzék, de könnyen telepíthető.
Akinek érdekes lehet bátran ajánlom. -
Csatsa
tag
Korábban kérdeztem hogy egyszerre tud-e két bluetooth-os eszközt kezelni a telefon de sajnos nem kaptam rá választ.
Ma kipróbáltam egy bluetooth-os FM Transzmitterrel és egy Jabra típusú headsettel egyszerre kapcsolódni és sikerült.
Általában a telefonról hallgatok zenét de közben ha jön bejövő hívás jó lett volna ha egyből headsettel fel is tudom venni és semmi bonyolult procedúra nem szükséges hozzá.
Simán megoldja a telefon, bejövő hívás esetén azonnal vált a két eszköz között, aztán vissza hívás után. -
Csatsa
tag
Sziasztok! Valami tudna segíteni abban hogy a Bluetooth egyszerre tud 2 dologgal kapcsolatban lenni?
Bluetoothos headsettel illetve bluetoothos fm transzmitterrel szertném egyszerre használni a telefont.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest