- Macrodroid
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PA80
tag
Köszi mindenkinek!
-
PA80
tag
Sziasztok! Akiknél fent van már az új rendszer, azoktól kérdezném, hogy a bankos app-ok rendesen működnek? Elsősorban UniCredit, myRaiffeisen, Otp Simple érdekelne. Köszi!
-
PA80
tag
válasz Jungle Man #1121 üzenetére
Nem tudom, az A52s esetében mi lesz, de az S10+-nál nincs lassulás nálam. Egyetlen apró bug jelent meg: akad az Alkalmazások menü. Érdekes módon ugyanez van az A52s-emen is! Amúgy mindkét telefon hibátlan - leszámítva az A52s-em kijelző-problémáját, de az más téma.
[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
válasz cybelaci74 #1102 üzenetére
Szia! Én amondó vagyok, hogy érdemes elvinni ezzel a hibával inkább szervízbe! Szervíze válogatja, hogy adnak-e cseretelefont és hogy mennyi idő a javítás! Van, ahol 1-2 óra alatt megcsinálják! Nekem hasonló gondom van, annyi különbséggel, hogy nem csak telefonáláskor jelentkezik ez a hiba, szóval, én biztos elviszem javítattni! Mondjuk én annyival vagyok szerencsésebb helyzetben, hogy van másik telefonom! De ettől függetlenül is azt mondom, hogy szervíz!
-
PA80
tag
válasz Atikaatika #1103 üzenetére
Szia! Nekem van mindkettő (mondjuk S10-ből a plusz, nem a sima)! Szerintem nem érdemes váltani, ha nincs különösebb problémád az S10-el! De ez csak az én véleményem...
[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
Értem, köszi mindkettőtöknek a választ!
-
PA80
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztala Telenornál vásárolt telefon garanciális javítattásával? A kijelzővel vannak gondok, bizonyos időközönként vibrál illetve becsíkozódik.
[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
Akkor nem kizárólag egy helyen árult telefonoknál fordul ez elő! Az enyém Telenoros, kb. 2 hónapja van meg. Egyébként én is többet vártam tőle, nem vagyok hasra esve. Valószínű, ha az A50-emre jobban vigyázok és nem ejtem el, akkor még most is azt használnám ehelyett. Amilyen hülye vagyok, ezt meg 2 év hűségidőre vettem, szóval
-
PA80
tag
Én is megnéztem tüzetesebben, nálam nincs ilyen probléma, amit írtok. Ti hol vettétek ezt a telefont?
-
PA80
tag
Sziasztok!
Nagyon off, de itt tenném fel a kérdést, mert az adott telefon fóruma nem túl aktív: szóval, adott a hibás kijelzős (értsd, teljesen sötét a kijelző és több helyen karcos is a leejtés miatt) A50-em, ami bekapcsol, számítógép felismeri, viszont a rajta levő "dolgokat" nem "mutatja". Lehet-e ez esetben valahogyan egy gyári visszaállítást csinálni? Kijelzőt sajnos nem tudok rajta cserélni, mert nem értek hozzá, de ha le lehet róla gyalulni mindent, gondolom el lehetne adni. 2 éves volt októberben a telefon, amíg tudtam használni, semmi probléma nem volt vele. Van értelme ezzel foglalkozni vagy nem éri meg? Tudom, tudom, középkategória, de azért érdekelne a véleményetek! Ha nem éri meg, nem foglalkozom vele!
Köszönöm előre is a válaszaitokat![ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
Az A-széria strapabíróság szempontjából egyre rosszabb és akkor ezek szerint az összeszerelés minősége is silányabb. Van a családban egy 4 éves A5, az már ki tudja hányszor esett-kelt és semmi baja. Én egyszer ejtettem le az A50-emet, azzal vége is lett. Ennél nem tapasztalok olyat, amit írtok, de azért lehet, hogy majd megnézem alaposabban!
[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
válasz undercover #569 üzenetére
A-szériában nincs DEX.
-
PA80
tag
válasz Luck Dragon #536 üzenetére
Nekem az is Samsung, a Xiaomi-t messziről kerülöm
-
PA80
tag
-
PA80
tag
Én ezt nem bírom egyedül a OneUI-ban, hogy mi a búbánatnak kell telerakni teljesen felesleges, nehézkesen vagy egyáltalán nem kikapcsolható/törölhető alkalmazásokkal. Egy nagyon szimpatikus rendszer lenne egyébként, de ez nem értem, mire jó.
[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
Én is kiváncsi lennék erre a "gyomlálás"-ra, hogy hogyan lehet megcsinálni. A többi úgy nagyjából nálam is megvan.
-
PA80
tag
Nekem is szokott néha, főleg a telefon menüjében.
Kutga: A50-nél nem volt szaggatás, még 2 évesen sem, pedig mennyivel gyengébb hardveresen, mint ez. Most vettem egy S10+-t használtan, 2,5 éves, azon sincs, igaz, az más kategória. Érdekes, mert ez SD-s, azok meg Exynos-osok! Ennyit a sztereotipíákról
-
PA80
tag
Sziasztok!
Más is tapasztal olyat, hogy alkalmazásokból való kilépés vagy kezdőoldalra való lépés közben 1-2 tized másodpercre elszürkül vagy becsíkozódik a kijelző? Az utóbbi 1-2 hétben nálam elég sokszor előfordult.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Macrodroid
- Nyaralás topik
- Apple Watch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest