- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
KPistike #2712 üzenetére
"...OTA-n kisebb méretű a frissítés..."
Na ezt nem tudtam, eddig csak szolgáltatótól vásárolt készülékeim voltak, azokhoz leginkább semmilyen frissítés sem volt... Végül letöltöttem, telepítés előtt írta hogy Nougat lesz, hagytam had csinálja.És akkor most jön a belakás, a következő napokban szerintem lesz néhány láma kérdésem, előre is köszönöm a hozzám való türelmet!
Itt is az első: az always on displayt személyre lehet szabni? Nekem elég lenne a kisebb szám ha cserébe egymás mellett mutatná az órát és a percet (a jelenlegi elrendezés nekem nagyon szúrja a szemem). Valamint örülnék neki ha az értesítő ikonok nagyobbak lennének. Ilyen lehetőségeket viszont nem láttam az ide vonatkozó menüben, tényleg nincs vagy nem jól néztem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest