- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Fotók, videók mobillal
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
KPistike #2712 üzenetére
"...OTA-n kisebb méretű a frissítés..."
Na ezt nem tudtam, eddig csak szolgáltatótól vásárolt készülékeim voltak, azokhoz leginkább semmilyen frissítés sem volt... Végül letöltöttem, telepítés előtt írta hogy Nougat lesz, hagytam had csinálja.És akkor most jön a belakás, a következő napokban szerintem lesz néhány láma kérdésem, előre is köszönöm a hozzám való türelmet!
Itt is az első: az always on displayt személyre lehet szabni? Nekem elég lenne a kisebb szám ha cserébe egymás mellett mutatná az órát és a percet (a jelenlegi elrendezés nekem nagyon szúrja a szemem). Valamint örülnék neki ha az értesítő ikonok nagyobbak lennének. Ilyen lehetőségeket viszont nem láttam az ide vonatkozó menüben, tényleg nincs vagy nem jól néztem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest