Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Hang szempontjából fontos, hogy az adott rendszernek megfelelően legyen beállítva az összes eszközöd, ha sztereó, akkor mindegyik esetében úgy legyen. Infuse-nál nem értem a beállításaidat, hangerő felerősítése minek, mihez? Lekeverés hangereje ne normalizált legyen (így belenyúl) hanem eredeti.
Talán rendes Atmos hangzás sincs a stereo HomePodon noha támogatja. - az akkor van, ha rendszerszinten automatikusra van állítva.
(Mondjuk az Infuse hang beállításain szinte nincs is mit nézni) - mert a rendszer beállításait használja, csak 1, 2 apróság van, amit le is fotóztál. -
blakey
titán
Ezt sajnos nem tudom. Tapasztalatom szerint a fejlesztők többsége nem érti, hogy hogyan kéne működnie annak, amit épp fejleszt. Tudja, hogy mit kell csinálni, csak épp nem érti. Nem konkrétan az Apple fejlesztőire gondolok, de simán lehet, hogy nem feltétlenül értik ők sem, hogy miért olyan, amilyen. Infuse fejlesztői, CE fejlesztői és még sorolhatnám, mind belefutottak olyan dologba, amit nem értettek, tudták, hogy hogyan kéne megoldani, de nem értették, hogy azt miért kéne megoldani.
-
blakey
titán
Ha a támogatottság miatt kérdezed, akkor azzal nincs gond, bőven megfelelő tartalom fogyasztására és még néhány évig biztosan támogatott lesz. Kodit szerintem értelmetlen telepíteni, mivel nem teljes értékű, sok kiegészítő nem működik illetve vannak jobb lejátszók és sok minden külön alkalmazásból is elérhető. Szerintem az N2 nem válik feleslegessé, Apple TV 4K-t és Khadas Vim3Pro-t használok, szépen kiegészítik egymást, zene (Airplay és közvetlen lejátszás) és 1-2 Kodiban futó kiegészítő és néha saját tartalom fogyasztására a Vim3-at használom, stream-re, saját tartalom fogyasztására az Apple TV-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest