- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imogen Combe
junior tag
Maga a menü rendszer egyáltalán nem érdekel.
Teljesen hidegen hagy a tone mapping.
Tőlem akár fekete-fehér is lehetne.
Legfeljebb néhány másodpercig látom.
Elindítom az Infuse alkalmazást.
Mást nem használok.
Ott is hagyományos könyvtár szerkezetből választom ki a kívánt videó fájlt.
Biztosan tudom, mit akarok nézni.
Nem igénylek plakátot, rövid tartalmat, rendezőt, színészeket ...
Mindössze arra van szükségem, hogy a tévé váltson át arra a formátumra,
amit éppen nézni szeretnék, és a tapasztalom szerint ez jól működik.Nem látom a kiegyensúlyozás szükségszerűségét.
Mégis mit érnék el azzal, ha naponta átlagosan egy percet SDR lenne a menü?
Szerinted nem ér sokkal többet az, ha éppen nem nézem, kikapcsolom,
függetlenül attól, hogy SDR, HDR, vagy DV módban működik feleslegesen? -
Imogen Combe
junior tag
Pedig ez Apple Tv probléma . . .
Annyit találtam közben, hogy a tévé lekapcsolása után pillanat stop módba kapcsol.
Vagyis a Pause/Play gomb segítségével a tévé kikapcsolása után is szól a hang.
Infuse és VLC applikációkkal is így működik.
A Pause/Play gombot kétszer is meg kell nyomnom . . .
Ezt kellene kikerülni.Ellenőriztem, egy régebbi Dune lejátszón ez gond nélkül működik.
Ott is megszűnik a hang pár másodperc után egy rövid időre,
de minden beavatkozás nélkül kb. 3 másodperc után már szól.+
A hangprojektorból a tévé HDMI-1 csatlakozójába megy a HDMI kábel, ami nem ARC-s.
+
Amikor a tévét visszakapcsolom az Infuse szintén pillanat stop módra áll . . .
-
Imogen Combe
junior tag
Jelenleg a hang és a kép a lejátszóból a hangprojektorba megy HDMI kábelen.
A hangprojektor HDMI kimenete van összekapcsolva a tévé egyik HDMI bemenetével.
A tévé HDMI-2 csatlakozóján van ARC jelzés.
A tévét egyáltalán nem használnám miután a lejátszást elindítom.
Jelenleg azzal próbálkoztam, hogy egyszerűen kikapcsolom a tévét.
Ekkor néhány másodperc múlva a hang is megszűnik.
A CEC (ARC) beállításokat nem piszkáltam.
Esetleg kikapcsoltam valamikor régen.
Elkerülve, hogy az Apple vagy egy másik készülék ne kapcsolja ki vagy be a tévét.
Mert utána esetleg földi digitális vagy műholdas adót néznék. -
zazenke
őstag
itt egy példa Argylle.2024.HDR.2160p . A tcl c835 tv először kiteszi hogy hdr utána lecseréli a logót hdr10+ ra . ez a formátum elég ritka volt előtte . fel is tünt volna mert szép színes igényes logoja van neki nem csak a hagyományos szürke alapon fehér betükkel hdr felirat. na most ez lehet hogy tcl sajátossága lesz csak .Ezt meg kellene nézni másnak is
-
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
Igen, ezt írtam én is, csak rövidebben, de james (staff) a béta fórumban 'finoman" fogalmazva azt írta, hogy borzasztó katyvasz a dolog, és közeljövőben nem várható, ezért a 2022-es és újabb modellre fognak fókuszálni.
De talán a közösség nyomására ez változni fog. Mert természetesen nem boldogok a felhasználók. Úgy meg nem akarták kiadni a 7.7.2-t, hogy fekete, zöld stb. hibákra fussanak a régi tulajok, ezért maradt a stabil HDR. A felhasználók 95%-ának az a lényeg, hogy a film elinduljon...
-
-
magicbox
senior tag
Soha nem fogunk egyetérteni. Teljesen máshogy közelítjük meg a dolgot. Kb. olyan ez, mikor megy a vita az audiophile fórumban. De relevánsnak csak akkor fogadok el véleményt/hibát stb., egy, aki írja, az rendelkezik az eszközzel, kettő, ha reprodukálható...
És ettől kapok agybajt
"Attól még visszalépés a 2022-es képe a 2021-eshez képest." Kijelentő mód... Mi változott, mi frissült, tv, ésatöbbi mit számít, én tudom az igazságot....
Te mindig konkrétan kijelented. Egy szakember ilyet nem tesz...
-
Sztem senki nem referencia monitort néz otthon és a felhasználók legnagyobb része nem HDMI-n elkapott állóképeket vizsgál, hogy vajon mibe lehet belekötni. Annyival nem lehet rosszabb, hogy azt lehessen mondani, nem ezért ajánlott a 22-es verzió. Lehet, hogy "rosszabb" lesz a "képminősége", de ezt 100%, hogy az életbe nem fogja senki észrevenni NORMÁL használat mellett. Szóval, sztem ne ez legyen a fókuszban, ha váltani akar valaki.
-
magicbox
senior tag
Nekem ezek a boxok kimaradtak, Himedia Q5-öm volt, utána próbálkoztam a HTPC-vel, videókártyával kihozva a jelet (az volt madvr stb. korszak), akkor még csak HDR-es tv-m volt, azóta a HTPC Plex szerver lett, utána lett meg a 806-os androidos Philips oled tv, de a SkyShowTime akad rajta, a Plex nyűglődik (restartolni kell csomószor a tv-t), döcögősek az appok, így jött az ATV. Szóval nem merek nyilatkozni a Amlogic boxokkal kapcsolatban. Ami biztos (nálam), hogy androidos tv-n a HDR10-es anyagok borzalmasok voltak Prime-on, azok ATV-n most hibátlanok. SDR-nél én nem veszek észre különbséget az androidos Plex és az Infuse között.
-
magicbox
senior tag
Pont az van, hogy vissza olvasva, gyakorlatilag 2022 óta ezen pörögsz. Rengeteg hozzászólásod arról szól, hogy a 2022 nem jó, bezzeg a 2021 hibátlan. Elhiszem, hogy akkor ez volt a tapasztalatod, de nem kell ezt két hetente megosztanod.
Azt meg teljesen jól mondod, hogy más rendszeren, más jön ki. Ha esetleg normálisan megcsinálják az infuse-t egy dovi scripttel, akkor azért fel tudod dolgozni?
Bocsánat, hogy én is leírom, hogy az agyonbeszélt dv8 hibán kívűl, nekem eddig semmi màs gondom nem volt. Tehát elhiszem, hogy mi volt 2022 decemberében, de te meg hidd el nekem, amit én írok
Tehát 2024 márciusban nincsennek "furcsaságok", meg Amazon Prime hiba (ami nálam nem reprodukálható). Soha nem ment el a kép stb. Meg szerinted rosszabb képminőség... Ehhez kellene egy 2021-es, de szkeptikus vagyok... De a kollégánál van egy Disney+ hiba.
Milyen új verziót vársz? Sehol nem történt új ATV bejelentés, csak pletykák. Az Apple az új ipad-eket hozza most tavasszal, illetve a szoftverre fókuszál mindennél. Semmi hivatalos megerősítése nincs az atv 2024-nek.
-
zazenke
őstag
simán eltudom képzelni hogy nem mindegy melyik gyártási szériából származik a termék(s24 ultránál is van valami hasomló pletyka). Te még valószínű valamelyik korai stádiumban vetted a 2022-est. Én meg már később és nálam nincsennek is olyan problémák mint ami nálad volt. Egyedül egy márkás hdmi kábel szórakozott velem de annak cseréje után az is megszünt és azóta is minden rendben
-
magicbox
senior tag
Neked már kicsit "fétised" lett a 2022. PrimeVideo-n az összes rész a Gyűrűk ura sorozatból DV, (most ellenőriztem le) ami ritka, mert a Prime-nál jellemzően az új tartalmak HDR10+-ban vannak. Disney-m nincs, arról nem tudok nyilatkozni. Az összes többin soha nem volt SDR leváltás. DV8 hiba valid, de az Infuse fórumát olvasgatva, az, hogy megy a 2021-en, inkább szerencse volt, nem a hardver...
-
tomp
félisten
Van HDR10+ anyagom és van hibrid is. Infuse hibátlanul viszi őket úgy ahogyan kell.
AppleTV+, Disney+, Netflix, HBO Max előfizetésem van csak.
Kizárólag a Disney+ app hulladék.Na ezaz, hogy AppleTV-n nem lehet írni nekem pedig kizárólag ez az egyetlen Apple termékem van, semmi más.
Email címet nem találok az app leírásánál... -
Imi1981
veterán
Van különbség de iszonyat minimális. Itt nem lehet beszélni megdöbbentő különbségről. A régi samsung tévémhez képest megdöbbentő volt a különbség az igaz de a TCL 55C745 -höz képest nagyon minimális és nem mondanám hogy szebb csak picit fényesebb a fényes részek. Viszont Apple-TV -n kadenciahelyes a netflix is.
-
Köszönöm, ez az. Éreztem, hogy van valami... a HDR/DV hiányozna.
A TV egy Pana OLED, az oppo UDP-203 (UHD). A csatlakozás most ATV-OPPO- kép TV-be, hang AVR-be.
Marad így, ahogy van, ez most nagyon tetszik. Infuse-t "csak úgy" elkezdtem használni, van valami, amire figyelni kell? (gondolom nincs topikja)
Ami sajátságos perverzióm, a kép hanggal együtt gyorsított lejátszása, ez is megy. -
tomp
félisten
Ahogy tapasztalom nálam inkább csak AppleTV-n problémás az app.
pl app indításnál már rögtön DV-ben indul vagy ha nem akkor egy DV filmet leállítva marad úgy a kép és a freki is.
Ha DV-ben indul az app akkor a HDR10-es tartalmat is DV-ben indítja.
Most éppen SDR-ben indul az app.
Shielden viszont jó a kép.
SDR az SDR, HDR10 az HDR10. DV is csak akkor van ha a tartalom is az. Most egy ideig tesztelgetem a Philipsen is de eddig ugyan az a helyzet mint a Shielden. Sőt lehet utóbbiról törlöm és marad a TV-n mert itt a képmozgás(23,976/24/25) is hibátlannak tűnik.
Szóval eléggé kontár munkát csinálnak a tvOS-re... -
zazenke
őstag
-
Imi1981
veterán
Igazából csak érdekesség képpen érdekel. Olyan minimális különbségek ezek amik nem számítanak igazából. Az Apple tv kicsit fényesebb képe sdr esetén az arcok jobb láthatóságán segített ami nekem tetszett ( arc árnyékos oldalán) de természetesen volt olyan ami az Android tv boxon mutatott jobban éppen emiatt.
Shield tv -t még nem is próbálom a TCL 55C745 tévémen ( ez már hdr, dolby vision képes) így nem tudom milyen dv-vel. A tv Google tv rendszerét és Apple-TV 4k 2021 -et hasonlítottam dv filmekkel de igazából nagyon minimális különbség van( ez már tényleg jelentéktelen).
A mozgás sokkal jobb Apple-TV -n főleg dv esetén mert kadenciahelyes. Sdr esetén a kadenciahelyes lejátszás különbség szinte egyáltalán nem látszik ami fura. -
nOvOp
senior tag
Most kipróbáltam egy Google TV (4K)-vel is. Ott 444 megjelenés esetén nincs vibrálás, ATV esetén van. Kipróbáltam már minden variációt (azt hiszem), dinamika és frekvenciaváltással és anélkül is. Dinamika váltás nélkül talán 420 esetén nincs vibrálás. De persze én bekapcsolva használnám mindenképpen. Van egy másik 4K LG TV, ott nincs vibrálás, de ott nem tudom megjeleníteni, hogy milyen színformátumban van a jel, csak azt látom, hogy 4K 60Hz. Bár elvileg az LG is tudja, mert be van kapcsolva a Deep color, ami elvileg tudja a 444-et. Szóval nem tudom, hogy hol a probléma. Marad az RGB, jobb a szemnek, ha nincs vibrálás.
Ja, az viszont elképesztő volt, hogy képminőségben, mennyivel jobb az ATV a GTV-nél. Ugyanazt a jelenetet megállítottam mindkettőnél és csak a HDMI-n váltogattam egyikről a másikra. Színben, élességben nagyon nagy különbség volt.
-
ForRedGlory
félisten
Hát persze, hogy user error... Ha már a korábban vizionált TV / CEC hiba nem jött be, akkor marad a user error... Egészen biztosan az én hibám és véletlenül sem lehet mondjuk Apple bug, mert olyan nem létezhet. Csak tudnám, hogy éjszaka mégis milyen alvó eszköz ébreszti fel, amikor kézben sincs.
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem LG 83G3 + Samsung HW-Q990B + Apple TV 2022 kombód van, így továbbra sem releváns a legkevésbé sem, hogy neked nincs vele gondod. Saját esetből meg kiindulni nagyon vicces, amikor bármikor bármiben lehet bug.
Engedd el. Segíteni fog, ha egy elvben elfogadod azt a tényt, hogy az Apple TV-ben is lehet bug...
-
ForRedGlory
félisten
Ennyi erővel írhattad volna azt is, hogy a “Google a barátod”. Ezek után nem kell csodálkozni a visszakapott stíluson. Hozzászólás szaporításra intelligensebb mód is van, mint a nagy semmit előadni. Szerencsére más értette a kérdést és nem az volt, hogy olvass utána. Végülis nem azt teszem megállás nélkül, de gondoltam, mi lenne ha a saját topicjában is rákérdeznék, aztán aki járt így, annak lesz/van tapasztalata. Szóval egy jó tanács: ne küldözgesd az embereket utána olvasni, arra való a fórum, hogy segítsünk másoknak, ami ha nem megy, akkor nem kell a rizsa…
A Shield TV Pro érdekes módon sosem ébreszti fel a TV-t, de biztos a TV a gond. Remélem nem az lesz a reflex válasz, hogy akkor használjam azt.
-
ForRedGlory
félisten
Köszi a jó tanácsot, nem is gondoltam rá az elmúlt fél évben, hogy esetleg utána is olvashatnék…
Attól mert nálad jó, másnál még lehet nem.
Multibit: Kábelen lóg, nem WiFi-n. A WiFi totálisan kilőve, nem olyan megbízható és gyors.
-
zazenke
őstag
csak adott filmnél csinálja .valami baja a kódolással van és érdekes mert bélyegképpel meg ugyanolyan gyorsan teker. Az is lehet hogy a hang nem tetszik neki lehet hogy a tv lassítja a hang átállás miatt. mert ugye ilyenkor mindig kapcsolni kell neki a hangot is vagy nem tudom mit viszont a bélyegképes 4x es tekerésnél nem kell kapcsolni semmit
-
nOvOp
senior tag
Amúgy az az érdekes, hogy nem mindenhol van színátmeneti probléma. Pl. csak netflixnél tapasztaltam, de ott is csak bizonyos tartalmaknál, Disney+, Apple tv+, saját tartalom, ott nem láttam. Szóval inkább visszaváltottam a Megújult formátumra, max. ha problémát látok, akkor azt filmet megnézem a TV saját alkalmazásán keresztül.
Amúgy lehet, hogy butított HDR, DV jelenik meg, de mindkét HDMI csatlakozás esetén a TV információs része 8bit, RGB-t ír ki a megjelenítéshez DV tartalom esetén. -
nOvOp
senior tag
Köszi. Amúgy tényleg nem látom a különbséget.
Megnézni egy adott jelenetet, majd átváltani ugyanazon tv-n egy másik alkalmazásba, ott kikeresni a filmet....stb. Szóval nem egymás mellett van két egyforma tv, más beállításokkal és így ha van is, nem szembetűnő a különbség.
Akkor ha jól értem, a 444 és az RGB ugyanaz és az a legjobb megjelenítés, hiába van magasabb (10bites) színmélység, ha az csak 420. Köszi, ez volt az eredeti kérdésemre a válasz
Nálam vmiért csak a standard hdmi bemenet működik jól, a másik, a megújult formátumnál színátmeneti probléma van, ami bármi lehet, de ezt majd a saját topikban megkérdezem. A 444-et a megújult formátum hozza, a standard csak a 420-át. (ja és emiatt a YT HDR, nem lesz HDR a standard csatlakozásnál). A DV szerencsére mindkét formátum alatt ugyanaz. Köszi a válaszokat! -
nOvOp
senior tag
Megnéztem, be is állítottam az alapján, de akkor megpróbálom még egyszer leírni. Streamingek, és hálózati lejátszásra háromféle lehetőségem van.
1. TV saját streaming appjai illetve a médialejátszója.
2. ATV, standard hdmi formátumon csatlakozva.
3. ATV, megújult hdmi formátumon csatlakozva.
(Van amikor) nem ugyanaz a képi megjelenítési információ, ugyanazon tartalom esetén. pl. #6564 hsz. Ezért kérdeztem, hogy azoknál a megjelenítéseknél, melyik a jobb megjelenítés.
Bocs mindenkitől, nem akartam ennyire belemenni ebbe, csak egy sorrendre voltam kíváncsi.Nyilván, ha csak a színmélységet kellene nézni, akkor egyszerű lenne, nem kérdezném. De a színmélység/szín formátum kombó esetén, már nem tudom a sorrendet.
-
zazenke
őstag
tudom már mi a baj . Én csak néha kapcsolom be a plex szervert mert nem használom és ilyenkor nem abba sorrendbe frissít mint ahogy letöltődnek a filmek . Most hagytam futni és letöltöttem egy filmet és már a lista elejére teszi. nekem még nem volt probléma az infuse alatt . semmi rendszerezésem nincs azt a meghajtót látja amire töltődnek le a tartalmak. ezen a meghajtón persze vannak programok meg minden ömlesztve de csak a média tartalmakat látom és letöltési időrendi sorrendben.
-
zazenke
őstag
Jól emlékszem hogy te plexet használsz forrásnak ? ha igen akkor neked nincs időrendi sorrend stb mint egy egy smb megosztásnál? Mert nekem a plex megosztás számítógépről annyiban rosszabb hogy sem az infuse sem a coreelec nem bírta lekezelni úgy mint egy total commander hanem ömlesztve vannak a listában a filmek ergo nem az utoljára letöltött film van legelöl listanézetben.
-
Imi1981
veterán
Még nem állítottam alapra csak hdmi kábeleket próbáltam de mind ugyan olyan ugyan úgy csinálja. Mindegyik olcsó kábel amúgy. Kipróbáltam plex alkalmazással és ott Dolby visionban megy de nagyon akadozik! Lehetséges azért vált át hdr10 -re néhány filmnél mert a hdmi kábel kevés? De nagyobb bitrátás DV film meg simán megy! Vagy csak egyszerűen a formátum nem tetszik neki de akkor egyből hdr10 -ben inditaná és nem közben váltana át szerintem.
Később megejtem az alapra állítást és ha akkor is csinálja veszek valami jobb hdmi kábelt. A korlátozott DV mód nem segített.
-
Imi1981
veterán
Szerintem akkor csinálok egy gyári alapra állítást. Írtad már múltkor is hogy full HD tévéről 4k tévére váltáskor nem árt csak nem volt kedvem hozzá eddig. Hdmi kábel eszembe se jutott azt is kicserélem van még pár itthon ( új is). Majd veszek egy jobbat amit itt ajanlottak múltkor.
Amúgy tök arra számítottam hogy sok DV anyagot nem játszik le DV -ben mert itt régebben mindig erről volt szó de eddig mindegyiket ami DV volt úgy is játszotta le! Szóval nagyon elégedett vagyok ezzel a részével.Alapra állítást követően újként állítsam be? Nem emlékszem van e ilyen lehetőség, hogy ne rakjon semmit vissza mentésből hanem teljesen újként beüzemelni.
-
stickermajom
addikt
"I understand a sale would be appreciated by some who are on the fence about upgrading - and of course we’d like to see more people upgrade to Pro. However, the reason there has never been a sale is the belief that it would lead to some disappoint from those who supported us early on and have already upgraded - effectively penalizing them for purchasing early." [link]
Hát ez nem öregedett túl jól.
-
zazenke
őstag
a történet vége az lett hogy a hibásnak vélt 3 méteres kábelt megkapta a számítógép és nem problémázik vele. A 2022 appletv meg kapott két 1.5 méteres noname kábelt hdmi toldóval összetoldva (aliexpresz) és nincs vele baja . Hát ez így érdekes de így marad . egyenlőre felesleges vennem új kábelt. biztos vagyok benne hogy az apple tv háklis némelyik hdmi kábelre nem véletlen írták ezt valamelyik külföldi fórumon is. És nem feltétlen kell márkás kábel
-
Imi1981
veterán
50 hz-en megy. Bár feleségem nem zavarja de engem annál inkább pedig nem is nézem csak néha néha odanézek 😄. Tévé netflixén is kipróbáltam és kb ugyan így be be akad de az nem vált frekit. Amúgy most direkt nézem és mintha már nem csinálná. Az elején ( 1 rész) csinálta egy ideig az biztos. Szerintem ahogy írtad et ilyen.
-
zazenke
őstag
Sikerült egy bugot összeszedni és kideriteni hogy miért is van . Vettem egy 3m-es kábelt és azt csinálja vele hogy random egy pillanatra elmegy a kép pont úgy mint amikor frekit vált a tv . ki is írja ilyenkor az aktuális frekit. Egyértelmű hogy a kábellel van baja mert ha visszacserélem a rövidebb 1.5m re akkor megszűnik a probléma . már többször megismételtem. a rövid kábel pedig egy olcsó valami míg a 3m es egy márkás 8k kábel. azt gondoltam talán nálad is köze lehetett hozzá de akkor nem . [link]
-
Imi1981
veterán
Akkor végigpróbálom őket ha kell. Az előbb linkelt oldalon írta ha nem megfelelő a kábel akkor elvileg jelzi azt az Apple tv.
Franky2Ster
IPhone-om vagy egy 13 pro és próbáltam ezt a mostani tévén de nem tetszett az eredmény. Persze egy próbát megér ezen a tévén is de én szeretem magam beállítani. -
Tudom nem idevaló szorosan ezért offba teszem.
Egy Apple Tv-hez hogyan kalibrálunk? Anno old_artist kolléga azt mondta, hogy annak is jelentősége van (monitor kalibrálás esetén), hogy milyen számítógép, milyen videokártyával csináljuk a kalibrálást (ezért kérdezték anno, hogy kinek milyen VGA gyártó által vásárolt vga van a gépében).
Ez itt, vagy úgy egyáltalán számít még? -
Imi1981
veterán
Kösz! Akkor szerintem majd kell vegyek egy ilyen kábelt mert nekem valószínű még régi 1.4-es hdmi kábeleim vannak bár nem tudom biztosan.
Gyári alapra állítás után vissza állíthatók az alkalmazások? Gondolom az nem gond csak a beállítások legyenek nulláról.eboostr
Kösz neked is! Hasznos infók.
A tv elvileg minden hdr szabványt támogat tcl 55C745 . Persze ebben a kategóriában megfelelően. -
tomp
félisten
Érdekes, hogy innen a "Glassworks_IPT_P5_CM4" videót tökéletesen viszi az Infuse DV-ben! Mintha az olvadt üvegnek erőteljesebb lenne a színe.
A Glassworks_PQ_P81_CM4 videó viszont már HDR10.
Van egy másik videó a RPU fake P5 L1.L2.L3.L8_cmv40 (ATV) és az is HDR10-el indul pedig P5. -
A lényegen nem változtat. Csak hallottam és olvastam róla, de nem láttam és tapasztaltam, pedig fogyasztok rendesen tartalmat. Többször olvastam cserébe olyat, hogy szeretett volna valaki olyan tartalmat aminél látható, hogy mi is ez a probléma, de választ nem kapott, vagy hasonlót, mint én az előbb.
-
zazenke
őstag
ezt erősen kétlem . minden nap fogyasztok filmeket és mind dv 4k De nagyon egyszerűen ki bírnánk deríteni ha megneveznél legalább egy virágboltos filmet ami nálad rossz volt. Már töltöm is le és megnézem neked. viszont ha tvt váltanék akkor már ott lenne a para de mire az bekövetkezik addigra új apple tv lesz a piacon
-
tomp
félisten
Vajon miért ilyen bugos a 2022-es? Még ha kiadásnál vannak ezek a hibák az oké. De ennyi idő után is megvannak az már érdekes...
Vagy magasról tesznek a hibákra vagy az SoC van elcseszve...Ha kiderül, hogy a 21-es modell tudja a CMv4.0-t akkor arra váltok. Ha viszont a 22-es is tudja kezelni csak nehezebb megoldani akkor viszont maradok a 22-es modellnél.
Mondjuk már az is jó lenne ha egyáltalán elindulna a CMv4.0-s DV ha kell 2.9-re butítva.
Bár érdekes, hogy tvOS16.6-al működött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest