- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
balage25 #6906 üzenetére
Nem csak nekem voltak ilyen vagy ehhez hasonló problémáim. Arról nem is írtam, hogy a 2022-es képminősége gyengébb a 2021-eshez képest (na nem mintha az hibátlan lenne), erről is vannak fotók ebben a topikban, nem én linkeltem, ha valaki visszakeresi. Nem haragszom rá, mert nincs miért, viszont akkor, abban az 1 hónapban bosszús voltam, eladtam a 2021-est, minden nap próbálgattam a lehetőségeket és mindig előjött valami, de vártam a frissítéseket, amik nem javítottak, így 1 hónap után vettem egy másik 2021-est és minden helyreállt. Ha figyelmesen olvastok, akkor egy szóval nem írom, hogy most is gond lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest