- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
magicbox #6904 üzenetére
Ebben semmi fétis nincs, írtam, akkor, 2022 decemberében. Nyugodtan visszakeresheted, mert leírtam. Amúgy meg nem érdekel, hogy mit gondolsz, ez nálam tény volt, nem hobbiból b@xtam szét a rendszert és 1 hónapig cserélgettem a kábeleket, a beállításokat, a lejátszókat. Sajnos akkor ez így volt és bármennyire is hihetetlen, a Prime a háttérben variál(t). Ne legyél ennyire szemellenzős, én végigpróbáltam, évekig használtam az Apple TV-ket, nálam a 2022-es sajnos nem működött megfelelően és akkor többen is írtak hasonló hibákról. Jobb, ha nem írsz ilyenek és nem vonod kétségbe a saját tapasztalatomat, bármennyire is hobbi, saját magamat nem szivatóm. Mostani TV-mmel és OS-sel, lehet, hogy nem lenne gond, de megvárom az új modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Képregény topik
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest