- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco F7
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
magicbox #6904 üzenetére
Ebben semmi fétis nincs, írtam, akkor, 2022 decemberében. Nyugodtan visszakeresheted, mert leírtam. Amúgy meg nem érdekel, hogy mit gondolsz, ez nálam tény volt, nem hobbiból b@xtam szét a rendszert és 1 hónapig cserélgettem a kábeleket, a beállításokat, a lejátszókat. Sajnos akkor ez így volt és bármennyire is hihetetlen, a Prime a háttérben variál(t). Ne legyél ennyire szemellenzős, én végigpróbáltam, évekig használtam az Apple TV-ket, nálam a 2022-es sajnos nem működött megfelelően és akkor többen is írtak hasonló hibákról. Jobb, ha nem írsz ilyenek és nem vonod kétségbe a saját tapasztalatomat, bármennyire is hobbi, saját magamat nem szivatóm. Mostani TV-mmel és OS-sel, lehet, hogy nem lenne gond, de megvárom az új modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest