Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Igazából csak érdekesség képpen érdekel. Olyan minimális különbségek ezek amik nem számítanak igazából. Az Apple tv kicsit fényesebb képe sdr esetén az arcok jobb láthatóságán segített ami nekem tetszett ( arc árnyékos oldalán) de természetesen volt olyan ami az Android tv boxon mutatott jobban éppen emiatt.
Shield tv -t még nem is próbálom a TCL 55C745 tévémen ( ez már hdr, dolby vision képes) így nem tudom milyen dv-vel. A tv Google tv rendszerét és Apple-TV 4k 2021 -et hasonlítottam dv filmekkel de igazából nagyon minimális különbség van( ez már tényleg jelentéktelen).
A mozgás sokkal jobb Apple-TV -n főleg dv esetén mert kadenciahelyes. Sdr esetén a kadenciahelyes lejátszás különbség szinte egyáltalán nem látszik ami fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Óra topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest