Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Gondolkodtam és van valami, ami nálam is előfordult, bár lehet, hogy a te esetedhez semmi köze. 2022 decemberéig nem volt semmi problémám az Apple TV-kkel, minden jól működött, a dinamikatartomány és az fps-váltás is, a TV egy Philips oled volt, minden HDR formátumot ismert. Jött a 2022-es modell, beüzemeltem, első indításnál is volt 1-2 furcsa jelenség, aztán használat közben jöttek a problémák, erről elég sokat írtam. A sok probléma között az egyik az volt, hogy a Prime esetében a HDR10/HDR10+ Dolby Vision tartalmak vegyesen voltak és valamilyen oknál fogva a HDR10+ tartalmak esetében néha elment a kép 1-1 pillanatra. A tartalmakat is furcsán jelenítette meg, értem ezalatt, hogy ott van a Gyűrűk ura sorozat, egyik részt DV-ben játszotta le, a következőt HDR10-ben és ez ment oda-vissza, míg le nem cseréltem. Infuse alatt a hibrid (DV/HDR10+) tesztanyagom esetében is HDR10-ben játszotta le és volt olyan, hogy a HDR10+-os anyagot SDR-ben vitte. Amint visszakerült egy 2021-es modell, minden a helyére állt, azóta is minden hibátlan. Szóval elképzelhető, hogy OS vagy inkább hardver hiba lehet és nem app hiba és akkor ott vagyunk, hogy mégis problémás a 2022-es modell, csak többnyire olyanoknál jön elő, akiknél a lehető legjobb géppark és szolgáltatás jön elő, mert valljuk be, egy nem HDR10+-os megjelenítőn, vagy "DV-képtelen" megjelenítőn ilyen esetek nem fordulnának elő, mert nem kell eldönteni, hogy a dinamikus metaadat DV vagy HDR10+ legyen.
A kérdésem, van Prime előfizetésed? Ha igen, ott minden rendben?
Írnék ha tudnám hol kell.
- áruházban, az app részénél lehet írni, de Apple TV-n szerintem nem lehet, viszont iPhone-on, iPad-en igen, esetleg emailben is lehet hibát jelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 Pro emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- áruházban, az app részénél lehet írni, de Apple TV-n szerintem nem lehet, viszont iPhone-on, iPad-en igen, esetleg emailben is lehet hibát jelezni.