Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Imogen Combe
üzenetére
De mi értelme annak hogy DV -re állítod alapból a menüt? Mi az oka? Semmi értelme de komolyan. Még csak nem is szebb. Ha a dinamika tartomány egyeztetés be van kapcsolva akkor úgyis arra vált amire kell mikor elindítasz egy filmet akkor miért jó fix DV -re állítani a menüt? Nem értem.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe
üzenetére
Persze, nyugodtan hagyjon hidegen, engem nem zavar, de azt még nem árt tudnod, hogy olyan alkalmazások esetében, ahol nincs dinamikatartomány és/vagy képkockasebesség egyeztetés, ott a beállított képet fogod látni, pl. régebben a SkyShowtime-on vagy egy játékban elég "f@sul" nézett ki 1-1 anyag DV-ben, most nem tudom, de gondolom továbbra is rossz, mivel nincs fps-váltás. YT-on is sz@r. Te az Infuse-ra hagyatkozol én meg a többi 100-ra is, összeségében nem jó ráerőltetni olyan beállítást, ami nem arra való. Mindig a tartalomnak megfelelő dinamikatartomány az ideális és jó.
-
Semin
őstag
válasz
Imogen Combe
üzenetére
Az, hogy számodra nem releváns, nem befolyásolja a probléma meglétét.
Használd úgy, ahogy neked jól esik! A hozzászólásokat az triggerelte, hogy szerinted nem létezik egy ismert hiba.Részemről zártam a témát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest