- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nálam vmiért csak a standard hdmi bemenet működik jól, a másik, a megújult formátumnál színátmeneti probléma van, ami bármi lehet, de ezt majd a saját topikban megkérdezem. - milyen kábellel használod és milyen TV-n? A TV-n engedélyezve van akiterjesztett HDMi mód, vagy bármi is a neve az adott készüléken?
A DV szerencsére mindkét formátum alatt ugyanaz. Köszi a válaszokat! - akkor csak részben. Ennek utána kéne nézni.
Egyébként nekem is voltak hasonló gondjaim a 2022-es Apple TV-vel, nekem sem akart normális dinamikatartományba váltani, ha meg váltott, akkor néha elment a DV képe. 2021-essel tökéletes. -
nOvOp
senior tag
Még csak annyi, hogy pl. ennél a videónál (6:00-tól), is van hasonló színátmeneti probléma. Persze lehet, hogy itt a megjelenítő nem megfelelő. Na, tényleg befejeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest