- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
ragabor #3068 üzenetére
A kijelzőről: Ebben a telefonban elég jó fajta IPS kijelző van, én jobban szeretem a képét, mint a Samsung tabletnek, aminek Super Amoled kijelzője van. Szerintem természetesebbek a színek, viszont az Amolednek a feketéje jobb, ami engem úgy sem zavar, hogy egymás mellett látom a kettőt. Mivel te még nem használtál Amoledes telefont, így csak azt fogod látni, hogy jó a képe az IPS-nek. Ráadásul nekem érzékeny a szemem is és a Note 8 Pronak pihentetőbb a képe, viszont az Amoled jobban fárasztja. Régebben volt Samsung Amoledes telefonom, annál is ezt éreztem. Persze ezt lehet más észre sem veszi, ha nem érzékeny a szeme.
-
twollah1976
őstag
-
KISDUCK
addikt
válasz
ragabor #3068 üzenetére
Hát nem biztos hogy jó ötlet most Kínából rendelni, úgy tudom hogy még vannak bőven csúszások a szállítással.
Jó a note 8 pro csak az MTK chipset miatt nem igazán vannak rá custom romok, elvileg könnyen téglásítani lehet. Én ha most vennék telefont a romok miatt inkább snapis telefont vennék, de hozzáteszem a telefon teljesítményével nincs baj, elég bika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest