- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
koko7923 #5094 üzenetére
Ez csak a jogosultságokat jelenti. Az r=olvasható, w=írható, x=futtatható. A 755 is ugyanezt jelenti. 4=olvasható, 2=írható, 1=futtatható. A százasok a tulaj, a tízesek a csoport, az egyesek mindenki. Tehát 755 > 7=4+2+1=tulajnak olvasható, írható futtatható. 5=4+1=csoportnak olvasható, futtatható. 5=4+1=mindenki másnak olvasható, futtatható.
-
Norby007
tag
válasz
koko7923 #4412 üzenetére
Nekem újév óta van meg, mindenkinek csak dicsérni tudtam kb egy hónappal ezelőttig én is. Én nem bántottam a romot eddig, mert baromra nem érdekelt a romolgatás.
Nem tudom mit értasz az alatt, hogy az androidhoz érteni kell, én nem tartom magam egy hülye gyereknek, meg aztán néhány programot tettem fel rá és azóta csak használom. Nem az a fajta manusz vagyok aki csak a ku..va telefonját bámulja állandóan, le sem veszi róla a szemét. Nekem arra kellett, hogy leváltsa a tönkrement samsungomat és nagyobb legyen a kijelzője mert sok e-mailt olvasok rajta és küldök. Első sorban munkára használom. Telefonálok rajta, kb hetente elküldök róla 10 db sms-t, de már lehet sokat mondok. Két e-mail címről fogadok és küldök levelekt, használom az IGO-t amit ingyen lehetett nemrég letölteni, vettem bele egy 32 GB-os sd kártyát, néha készítek vele fotót és videót a gyerekemről és kész. Rajta van a facebook, amit hébe-hóba megnézegetek és ennyi. Semmi egyebet nem tettem rá, semmire nem használom másra. De az már kiba...ul bosszantó, hogy hetek óta nem bír ki egy nyamvadt napot sem, állandóan a töltőn lóg. Most is rajta van, pedig ma már csontig fel volt töltve reggel. A szinkronizálás csak fél ötig megy azután kikapcsolom rajta, az adatforgalom wifin kívül csak pár óráig (átalg 3-4) megy naponta wifin kívül. Éjjel repülőgép üzemmódban van kb este 10-től reggel 8-ig.
No akkor mi a franc baja van? Most az új rom óta nem akadozik (az 5.6.11 MIUIHU-val szar volt) de merül mint a nehéz búvár egy ólomkristály vázával a kezében.
Mit lehet okosabban használni egy ilyen telefonon, mit kell érteni egy androidhoz? Kérdezem, mert lehet én vagyok a süket és akkor valóban vennem kéne egy iphont? vagy egy windows mobilt?
Kérlek okíts ha van miről.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Asus Rog Strix G16
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest