Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz koko7923 #5094 üzenetére

Ez csak a jogosultságokat jelenti. Az r=olvasható, w=írható, x=futtatható. A 755 is ugyanezt jelenti. 4=olvasható, 2=írható, 1=futtatható. A százasok a tulaj, a tízesek a csoport, az egyesek mindenki. Tehát 755 > 7=4+2+1=tulajnak olvasható, írható futtatható. 5=4+1=csoportnak olvasható, futtatható. 5=4+1=mindenki másnak olvasható, futtatható.

• Norby007

tag

válasz koko7923 #4412 üzenetére

Nekem újév óta van meg, mindenkinek csak dicsérni tudtam kb egy hónappal ezelőttig én is. Én nem bántottam a romot eddig, mert baromra nem érdekelt a romolgatás.
    Nem tudom mit értasz az alatt, hogy az androidhoz érteni kell, én nem tartom magam egy hülye gyereknek, meg aztán néhány programot tettem fel rá és azóta csak használom. Nem az a fajta manusz vagyok aki csak a ku..va telefonját bámulja állandóan, le sem veszi róla a szemét. Nekem arra kellett, hogy leváltsa a tönkrement samsungomat és nagyobb legyen a kijelzője mert sok e-mailt olvasok rajta és küldök. Első sorban munkára használom. Telefonálok rajta, kb hetente elküldök róla 10 db sms-t, de már lehet sokat mondok. Két e-mail címről fogadok és küldök levelekt, használom az IGO-t amit ingyen lehetett nemrég letölteni, vettem bele egy 32 GB-os sd kártyát, néha készítek vele fotót és videót a gyerekemről és kész. Rajta van a facebook, amit hébe-hóba megnézegetek és ennyi. Semmi egyebet nem tettem rá, semmire nem használom másra. De az már kiba...ul bosszantó, hogy hetek óta nem bír ki egy nyamvadt napot sem, állandóan a töltőn lóg. Most is rajta van, pedig ma már csontig fel volt töltve reggel. A szinkronizálás csak fél ötig megy azután kikapcsolom rajta, az adatforgalom wifin kívül csak pár óráig (átalg 3-4) megy naponta wifin kívül. Éjjel repülőgép üzemmódban van kb este 10-től reggel 8-ig.
    No akkor mi a franc baja van? Most az új rom óta nem akadozik (az 5.6.11 MIUIHU-val szar volt) de merül mint a nehéz búvár egy ólomkristály vázával a kezében.
    Mit lehet okosabban használni egy ilyen telefonon, mit kell érteni egy androidhoz? Kérdezem, mert lehet én vagyok a süket és akkor valóban vennem kéne egy iphont? vagy egy windows mobilt?
    Kérlek okíts ha van miről.
    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák