- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Duplakoppos ébresztést fel lehet valahogy csiholni a telóra?
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Hátlap üveg,oldalt fém keret.
Aliexpress-ről rendeltem 8$-ért.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Megjött a hátlapom.Hát mit mondjak,jelentősen növekedett a súly,de a minőségérzet ugrásszerű növekedése kárpótol.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Valaki próbálta már a képernyőképet átlőnni tévére?Működik a dolog?
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Na,így 2 hét után feladta a kis kínai a hátlapomat,pedig már töröltem is,de nem fogadta el,a hosszú ünnepre hivatkozva.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Ezzel a szabad rammal mit kell annyit foglalkozni?Nekem még.soha nem töltött újra semmit,szóval sz@rom le,hogy mennyi marad.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Belerakhatnának már valami status bar variáló ficsört is,nekem ez hiányzik.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Akkor a fürdőszobában fogom végezni a műveletet.Az Úr vezesse a kezemet,besz@ratós lesz.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Vettem egy Nillkin Temperd Glass-t,8 nap alatt ideért,le a kalappal.
A kérdésem,hogy kell ezt feltenni,hogy jó legyen ?Mert a sima fóliákat legendásan szarul,buborékosan,elcsúszva tudom csak felgányolni,ezt nem szeretném elqrni.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Na,leteszteltem a kijelzőt.
Előre megfontolt szándékkal zenét hallgatva fejhallgatón,mosogatás közben beleakasztottam a zsinórt a konyhaszekrény foganytyújába,ami kitépte a zsebemből a telefont,mely a csempén landolt arccal lefele.
Konkluzió:elég szép karcok keletkeztek,még jó,hogy már útban van a Nillkin Tempered Glass most már feleslegesen.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Nos,először én is Nován belül akartam elsődlegessé tenni,de ott nem engedte.Behozta ugyan a launcher-t,müködött is rendben,de ekkor a Home gomb lenyomása után visszaállt a MIUI launcher.Ezt kiküszöböltem a fagyasztással,viszont ekkor a vázolt hibajelenség volt.
Még nem találtam erre megoldást,pedig jó lenne használni a Novát,5.2.6 van fent nálam.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Próbaképpen feltettem a Nova Prime-ot,MIUI Home-t fagyasztva Titanium Backup-pal.
Tapasztalat:a Beállítások alkalmazás leáll,nem lehet megnyitni,tehát a Nova törlésre került.
Csak leírtam a tapasztalatimat,ha valaki ilyenen gondolkodna.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Ahogy megismerem a MIUI rejtett szépségeit,egyre kevésbé gondolkodom más alternatíván,sőt.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Újrahúznám a rendszert,de recovery alól (2.01) nem engedi.Elnavigálok,míg SD kártyáról telepítenie kellene,de 24%-nál mindig kidob azzal,hogy nevezzem át,vagy valami root directori-t is ír.
Természetesen update.zip a neve,és a kártyán van,mi lehet a gond?Back to the future
-
Freiherr
őstag
Én már egy jó kis CM-re vágyok,qkáznám is a MIUI-t.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Ok,kösz a választ mindenkinek.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
2 dolgot nem találok:
-hol vannak az appok listája,ahol ki tudom választani,hogy mit rakok ki a főképernyőre
-hogy tudok ikont törölni a főképernyőről?Ha felhúzom a kukához,akkor az egész alkalmazást akarja törölni,de én csak az ikont akarom törölni.[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Témák/Testreszabás
Bármit be tudsz állítani külön-külön.Back to the future
-
Freiherr
őstag
Faszák ezek a témák.Olyan ikonpack van most,hogy az ikonon is működik az iránytű,ilyet se láttam még.😆
Back to the future
-
Freiherr
őstag
válasz davarisimi #1002 üzenetére
Én hozzácsatoltam a Gmail fiókomhoz,így pöpec.
Freemail asztali felületről lehet megcsinálni.Back to the future
-
Freiherr
őstag
-
Freiherr
őstag
Azt hol tudom beállítani,hogy Play-ből mobilnettel is tudjak letölteni?Hiába veszem ki a pipát,akkor is elkezd Wifit keresni,és cseszik letölteni bármit is.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Ha valakinek fontos a GPS,akkor ez jobb,mert van GLONAS támogatás,míg a chipset gyengébb valamivel,-1simfoglalat.Lehet latolgatni,mi a fontosabb.
Back to the future
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest