- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
én a fekete-bordót választottam, de nem kizárt, hogy veszek még másmilyet is.. talán Fejvadi linkelt még ugyanilyet Aliexpressről,ott nagyobb volt a választék.
Szívesen vennék ilyet feleségem Xperiájára is, technikailag ugyanez lenne (a hátlap lejön az oldalakkal együtt), de mégsem találtam rá valót.
És megáll az élén a telefon ;-) -
Arween
senior tag
Átneveztem: update.zip-re teszem ide, teszem oda sehol nem akar feltelepülni.Minden esetben hibaüzenet jön, hogy nevezzem át és tegyem az sd kártya gyökerébe,de ha ott van az se jó ha nem ott van az se.....
Azt hiszem megvárom az ota-n érkező frissítést,már amennyiben lesz ,mert nekem még most is a 35mb-os frissítést ajánlja fel -
sanyci
senior tag
Az a baj, hogy nem szabadna úgy működnie, ahogy te tapasztaltad.
Legyalult, frissen partícionált telóra telepítve is ugyanúgy kellene működnie, mint frissítésnél, mert mindig teljes rom-ot adnak ki, nem csak kiegészítő telepítőt...
Nekem pl. minden frissítés után vissza kell másolnom a system mappába a cuccaimat, mert a frissítés felülírja az összes mappát úgy, hogy a nem gyári cuccok törlődnek... -
Kinsiinoo
senior tag
Nagyon nagy részünk frissített V5-ről át V6-ra probléma nélkül
Ismerősnek a héten raktam fel a telefonjára a V5 helyére a V6 utolsó februárit, semmi probléma,semmi lagg, semmi. Pedig nem sorba pakoltam fel ,mint ahogy te és még a Philz se kellett csak a gyári recovery.
Egyáltalán nem ellened mondom ezt, mert a te módszereddel csináltam meg régi diáktársam telefonját
Érdekes anomáliák voltak az övénaztán sorba húzva megjavult
Eléggé hangulatfüggők maguk a telefonok
-
sanyci
senior tag
Mostanában nekem is kellett napközben tölteni.
Ma pl. otthon felejtettem, mégis merült egy 40 százalékot és úgy néz ki, hogy a Galéria zabált egy csomót...
Igazából pont az ilyen kéretlen csirkelábas Mi szinkronok (galéria, zene, video) azok, amik nem tetszenek a telóban... -
-
-
blakey
titán
Lehet, hogy most is így van.
Mi csak azt látjuk, hogy mikor lett közzé téve, azt nem, hogy mikor kezdtek el dolgozni rajta. Magamból kiindulva, tuti, hogy a következő közzétett ROM-ot már 2-3 héttel korábban elkezdem és még ez sem zárja ki, hogy nincs benne hiba, pontosan ezért fejlesztői. Nem kizárt, hogy a ROM-ok egymás után települve adnak ki egy egészet de ez butaság lenne a fejlesztők részéről. 4.12.19-re egyből 5.1.13-at telepítettem.
-
Arween
senior tag
sokat használom bár kinek mi a sok ugye
A net folyamatosan megy ,skype ,zene hallgatás ,játék,telefonálás,a samsungom ennyi használatnál reggeli feltöltés után estére kifeküdt.
Viszont mióta feltettem ezt a WSM és a MiTheme párost a kijelzőm állandóan felvillan bejön a MI felirat és újra tölti a launchert.........ez így nagyon nem okés mi lehet a gond??
-
terra052
őstag
El kéne kezdened kb dec végétől-jan elejétől feltenni tiszta telepítéssel a romokat, mert januárban nem volt panasz, vissza kéne bogarászni, melyik volt, ami még tényleg rendben volt mindenkinél. Szerintem jan közepe-vége, ez 2-3 rom verzió csak, többen írták akkor, hogy nem frissítenek mert kifogástalan.
Mit szólsz? -
sanyci
senior tag
Ez nem edigi, hanem xiaomi fórum, de neked mindig az E jut az eszedbe.
Nem védem őket (többször volt vitán velük), de egyszerűen semmi közük hozzá... Ha meg nem tudod/honnan tudhatod, akkor minek szólsz hozzá?
A xiaomi magyar nyelvű garanciális feltételei között szerepel a 30 napos kitétel, amit pl. még a xiaomishop.hu is átvett pedig ők (a garanciális feltételeikben) nem javasolják a frissítést...(...és használd már végre légyszi az "off topic" kapcsolót!)
-
törölt tag
-
sanyci
senior tag
Még ha mondott is ilyet 1x 1 edigitalban 1 eladó, akkor is indiferens, mert nem ők sem a szervíz, sem a garanciapont...
...és mint írtam, az amit rémhírként emlegetsz a xiaomishop.hu (és az összes zug-gsm) vásárlási feltételei között olvasható, nem az edigién...
(Ez megint olyan, hogy az edigis telón deaktiválták a frissítés menüt, ami szintén hülyeség volt, mert többen is írtuk, hogy nem, mégis hivatkoztatok rá, mert 1x valaki valahol azt írta)
(Mellesleg aki írta, hogy garinál szórakoztak vele az e-nél, az sem azt írta, hogy végül elhajtották, hanem csak hogy bepróbálkoztak!
Az eladók meg nem szeretik a papírmunkát, így mindig is meg fogják próbálni csökkenteni a munkájukat, de ez meg nem bolt, hanem eladó függő) -
-
sanyci
senior tag
Miért kell folyton hülyeségeket írni?
Az edigital nem zug-gsm bolt, hivatalos (wayteq) garanciával árulja a cuccait, így a szakszervíz (elektrodoki) javít, az meg ugye nem az edigital...
...mellesleg épp a xiaomishop.hu írja, hogy ne frissítsék a kedves vásárlók a készülékeiket... -
Dave920117
tag
-
-
Fejvadi
nagyúr
Írták is valahol, hogy a RAM kezelést is optimizálják. Mi3-nál 4 frissítéssel ezelőtt. Lehet itt is akkor történt.
Így értelmeztem ezt. Az előbbi az a "Menü" és akkor, ezt olvastam ki.
"Menüből vagy recovery-ből indítod? Ha előbbi, akkor egy update.zip file átnevezéssel előtte-utána cash wipe-a" -
blakey
titán
Elképesztő, hogy mennyire félre értesz mindent. Sehol semmi olyat nem írtam, hogy csak nekem van igazam vagy ha nálam nincs akkor nem is létezik. Légyszíves tanulj meg szöveget értelmezni, mert tényleg még azt sem érted ami le van írva.
És igen ez egy fórum és amellett, hogy valaki leírja az esetleges hibákat a másik leírhatja, hogy nála semmi hiba nem jelentkezett és ez "NEM JELENTI AZT, HOGY NEM LÉTEZIK".Amúgy ha nem témával kapcsolatos a mondanivalód akkor tedd OFF-ba.
-
blakey
titán
Most komolyan, neked valószínűleg szövegértelmezési problémáid vannak ha így jön le.
Sajnos ebben nem tudok segíteni, tanulj meg értelmezni és ne keress hátsó szándékot egy egyértelmű szövegben. Ráadásul mindig ua. a szöveged. Csak olvasd el és kész. Értsd úgy ahogy ott van, ha nem tudod akkor ne írj hülyeséget. -
Chaser
legenda
Frissülni a 3g-s se frissül magától, csak jelez. Ami nem is baj, de láttamozás után is x idő múlva megint jelez...rohadtul zavaró, főleg hogy úgy jelez mintha mail jött volna. Én maradnék a gyári romnál, bár nem tudom a fejlesztői miben másabb. Még nem vettem meg a 4g-set, de egyre esélyesebb, nem akaródzik kivárni a 3g-sre a 4,4-et, lehet még nyáron se jön ki a végleges, mi bandhez meg kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged