- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz
banda1981 #4307 üzenetére
Nekem wifi nincs bekapcsolva éjszaka se semmi rajta, és 6%-ot merül éjszaka. Legalább lenne egy program (már többet próbáltam de csak a pro tudja), ami megmutatja mi zabálja az aksit, mert nem hinném, hogy ez normális, annyit kéne bírnia mint nálad, úgy értem úgy merülnie max.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
banda1981 #4028 üzenetére
Lehet nem is olyan nagy baj hogy nem kapja meg
A HyperOS-t Android 14 alapokra csinálták
Az android 13 alapokra kellene vissza kókányolniuk ahhoz hogy a telefonunk megkaphassa
Nem sok jót látok benne
Ismerve az utóbbi 3-4-5 év szoftveres támogatást úgy anblock az egész xiaomin belül
Több baj lenne belőle mint előny
Így is rengeteg a 🪲 -
Bajgunar
senior tag
-
Francia91
veterán
válasz
banda1981 #2977 üzenetére
Tudom, hogy lehet xml fájlt csinálni, saját beállításokkal, de az több idő, és kísérletezés, mint ezt betallózni, és pár alapbeállítást eszközölni 1 perc alatt. näte a konfigot hetekig finomítgatta, és marhajó minőséget hoz vele a Redmi Note 10 Pro. Gondolom ahhoz képest ez a pár beállítás kisebb idő
Persze mindenki úgy kísérletezik, ahogy szeretneMiven ezernyi beállítási/finomhangolási lehetőség van a GCam-ben, persze, hogy nem írtam egy 5 ezer karakteres litániát róla
-
Sumptuous
senior tag
válasz
banda1981 #2828 üzenetére
Én a már korábban javasolt pixelos-t használom még mindig. [link] Természetesen ezen is megy a Vowifi és volte, csak be kell kapcsolni, semmi más nem szükséges elvileg hozzá. De miui alatt is így volt nálam.
Más: Memóriakezelésre ezt érdemes megcsinálni. [link] Főképp MIUI alatt kell, de én pixelos alatt is használom, hasznos.
Minden app megnyitva marad, nem zárja be előlem a dolgokat. Fogyasztásban nincs különbség.
-
-
szabozsolt87
tag
válasz
banda1981 #2580 üzenetére
Ugyan ezt használtam eddig Én is, de rögtön az első lépés ahol az adb setup használja nekem az nem akar települni. Frissen telepített windows 11 van a gépemen és korábban is az volt akkor működött most valamiért nem akarja és így a fastboot devices parancs sem működik.
-
trapi80
tag
válasz
banda1981 #2264 üzenetére
Igen, köszönöm a tippet, fent van az is. Sokszor esemény tévéközvetítését vagy kisebb meccsek adatai részletesebbek egyik vagy másik appban, azért használom mind a kettőt es érdekes módon a Sofascore tökéletesen jelez. Esetleg megnéznéd, hogy az eredmények nálad is így jeleníti e ki az értesítéseit?
-
thedarkfox
senior tag
-
pvt.peter
őstag
válasz
banda1981 #2123 üzenetére
Köszi a választ.
Aludtam rá egyet, illetve a kínálatot is jobban átnéztem.
A kivágásos megoldás sem tetszik, mert még így is sérülhet a kamera.
Sztem az lesz a megoldás, hogy olyan tokot szerzek be, amelynek a kamera részénél a kivágás egyben van, és majd erre teszek külön egy fóliát. -
HPAA
őstag
válasz
banda1981 #2057 üzenetére
megvolt a visszaállítás
pár nap után a tapasztalat
éjszaka nem merül ,gondolom nincs beragadt app
viszont:
ha bármit megnyitok napközben /használom amire valo egy okostelefon/ , szinte 2 percenként ugrik 1% ot le ...
ok ,hogy régebbi proci, nagyobb csíkszélesség , de ennyire zabálnia kell -
DM43
őstag
válasz
banda1981 #1825 üzenetére
Egyelőre nincs ...
Illetve egylövetű a dolog - így pl. a magisk felrakható vele.
1. fastboot módban adb-ből felrakod a twrp-t:
- adb reboot bootloader
- fastboot devices (a fastboot csatlakozás ellenőrzése)
- fastboot flash recovery twrp.img
2. innen egyből a twrp-be bootolsz:
- fastboot boot twrp.img
Ekkor elindul a recovery és fel tudod tenni a magisk-ot (és/vagy mást).
Viszont ha innen elindítod a rendszert, akkor egyelőre nincs többet twrp, mert a jelszó bekérése után nem tudja decryptálni a rendszert. -
jemy
tag
-
MolnarZolee
tag
-
jimmedly
senior tag
válasz
banda1981 #1752 üzenetére
Egyetértek. Nincs kedvem romolgatni, így marad. a13, de a 12 jobb. Ez butított verzió. Eltünt a sötét módból az apponkénti külön beállítás, plusz akármit csinálok, ha nem nyulok hozzá egy idő után lecsatlakozik a wifiről. Ha felébresztem akkor lép vissza. Még jó hogy nem gond a mobilnet, de engem nagyon ingerel! Ha egyszer az van beállítva hogy wifi, akkor ne bíráljon felül!
Nyomorult fejlesztés lett a 13! -
Stop & Go
csendes tag
válasz
banda1981 #1676 üzenetére
Sajna nekem nem megy. Miui 12.5.7. től mindig próbálom, de sose engedi a 90 hz et. Most 12.5.9.0 van fenn
De azon se megy. Pedig próbáltam user_refresh rate en, peak refresh rate en. Mindkettőt 90 re tettem, de csak 60 at enged. Sőt adtam hozzá új beállítást, min_refresh_rate néven. Azt ha 120 ra teszem rögtön 120 on megy, de ha 90 re állítom, akkor visszamegy 60 ra. -
htctopaz
tag
válasz
banda1981 #1637 üzenetére
Most már nekem is, facebookkal szoktam belépni, nem engedte. Megpróbáltam telefonszámmal, elküldte a kódot, mielőtt még beírtam volna, belépett magától. A tvgo viszont csak egy pillanatra felvillan és azonnal kilép. A vowifi holműködik, hol nem, most eppen nem. De ez régóta így van. A legutólsó twrp van fenn, ezzel még nem tudok backupot csinálni 0 datat ír ki mikor be akarom állítani mi legyen a backupban.
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
banda1981 #1601 üzenetére
Köszi a képet. Ezek szerint nem fogyaszt többet. Nekem is hasonlóan fogyaszt a cella készenlét. Eddig viszont mintha kevesebb lett volna. Sőt ma megnéztem édesanyám készülékét. Neki sima Note 10 van. És tegnap reggel töltötte. Azóta 14 mah - t fogyasztott a cella készenlét. Nekem pedig 100 valamennyit. Azért kezdtem sokallni. Na majd meglatom mennyire merül a hétköznapokban. Lehet valami más meríti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest