Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
cbatesz #3388 üzenetére
Nekem a waze/pure tuber alatt okozott fagyást.
Mostanában volt 2x waze alatt, h megállt, belassul, nem reagál, majd pár perc után rendbejött. Ez még 13-as.
Nem tudom még, h a következő telóm kitől fog jönni, régen a saomi olcsón adott jó cuccokat, ez most már kb megszűnt, lassan samsung/iphone árban vannak, én annyit úgyse szánok telefonra.
-
Moki2
aktív tag
válasz
cbatesz #3293 üzenetére
Még csak ma raktam fel , de eddig rendben van . De mivel nem csak miui hanem android verzióváltás is volt én teljes törléssel kezdtem , ilyenkor azért ajánlott.. Csak névjegyeket és smst állítottam vissza , a többit inkább újratelepítettem . Amúgy erős a gyanum , hogy a fagyásokat sd kártya kezelés okozza , legalábbis nálam mikor teljes fagyás volt azt olyan app okozta ami sd kártyáról olvasott..De akinek ilyen nem volt azok tudnak nyilatkozni róla , hogy volt e sd kártya.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
cbatesz #2971 üzenetére
Nekem is ez volt, + két SD kártyát tönkretett, szerencsére még tart a garancia, bejelentettem, kijöttek, elvitték, 3 nap múlva vissza kaptam, azóta, három hete, nem jelentkezett semmi hiba. Nem írtak semmit a munkalapra, így sajnos nem derült ki, hogy mit csináltak rajta.
-
ncc1701
veterán
válasz
cbatesz #2969 üzenetére
Nekem van, h pár hétig nem fagy le.
Viszont ilyenkor nekem olyan, h a háttér alkalmazás megy még egy ideig. Rányomok a wazéra (zenelejátszó, yt app, bármi), elkezd belassulni, majd nem reagál semmire, de a zene plö megy még a háttérben egy percig, utána megáll az is. SZerencsére a bekapcsoló gomb hosszú nyomására reagál.
-
-
-
ncc1701
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest