Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Sziasztok !
Eléggé régen sikerült twrp-t varázsolni a telefonra és rárakni egy 13.0.8 eu romot , na viszont már ez elég rég volt mindent elfelejtettem.
Szeretném a legujjabb romot rárakni a telefonra , de viszont az auto update nem müködik nem tudom miért. Azért lenne erre szükségem mert nem müködik a telefonos fizetés a telefonnal.Köszi ha tud vki vmi videót mutatni vagy pontos leírást köszi .
-
nepszter1
addikt
Sziasztok van már megoldás a Google Wallet fizetéssel ?
-
nepszter1
addikt
Még 13.0.08 van fent nekem.
Megeri frissíteni az 14.0 ra? -
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék a telefonra fóliát de nem üveg fóliát hanem ilyen puhább öngyógyulus fóliát na
Alirol van ilyen? -
nepszter1
addikt
Sziasztok felraktam a legujabb eu xiaomi romot 13.0.8 de viszont most a Facebook és az Instagram app nem indul magától bezár . Valami ötlet?
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Felraktam a crdroid custom romot de viszont nem működik az e bankom mert azt írja rootolt a telefonom. Felraktam a magisk hide nevű programot na ezzel se jó. Valahogy ki tudom szedni a rootot a telefonbol és a custom romot fent hagyni?Meg azért érdekes ez mert az Arrow romnal semmi baja nem volt a netbankomnak.
-
nepszter1
addikt
Arrow rommal be lehet állítani hogy a back gomv jobb oldalt legyen és ne baloldalt?
-
nepszter1
addikt
Na újra itt !
Addig jutottam hogy majdnem sikerül unlockolni a telefont .
mi unlock alkalmazás rá kattintok unlock majd tölti szépen és kiírja hogy COuldn't unlock Please rebind and try again -
nepszter1
addikt
válasz
thedarkfox #2166 üzenetére
C:\platform-tools>fastboot flash recovery C:\platform-tools\TWRP-3.5.1-sweet-Nebrassy-1.img
Sending 'recovery' (131072 KB) OKAY [ 3.037s]
Writing 'recovery' FAILED (remote: 'Flashing is not allowed in Lock State')
fastboot: error: Command failed
C:\platform-tools>én feladom szerintem
-
nepszter1
addikt
válasz
thedarkfox #2164 üzenetére
C:\Users\*****t>adb devices
List of devices attached
C:\Users\*****>ezt beírom és nem ad ki eszközt egyet se...
-
nepszter1
addikt
válasz
thedarkfox #2156 üzenetére
Nem tudom mit rontok el de tényleg
Ez a videó alapján probálom csinálni és addig jutok el hogy a mi unlocknál nekem semmi nem jelenik meg.. pedig fastbootba vagyok mindent beállítottam amit a videóba a srác ... -
nepszter1
addikt
válasz
thedarkfox #2156 üzenetére
Nehezen sikerült össze hoznia ez lehetett a baj valószínű ,du folytatom tovább
-
nepszter1
addikt
válasz
thedarkfox #2152 üzenetére
Minden kérdésre igen a válasz, kivéve a driverekre abban nem vagyok biztos hol találom?
-
nepszter1
addikt
Probálok custom romot felrakni hát kevesebb sikerrel . Addig eljutottam hogy a Miumi unlockba beléptem a pc-n és ott meg kellene jelennie a telefonnak és unlockra rá kattintani na ez nekem nincs ott, ötletek ?
-
nepszter1
addikt
Ha felrakok egy főzőtt romot , utána valahogy vissza tudom állítani a gyárira hogy a garancia megmaradjon ?
-
nepszter1
addikt
válasz
thedarkfox #2004 üzenetére
Egy linket kaphatok? illetve vmi Tutorial van hogy lehet a boot loadert felnyirni rég csináltam ilyet már.
-
nepszter1
addikt
Bármi főzött rom létezik ami jól fut a telefonon? egyszerűen hányni kell ettől a Miumi tol
-
nepszter1
addikt
Ügy vége az lett hogy a 106k-t le tudtam vásárolni ennyit tudtam kihúzni belőlük sajnos többet nem . De vettem egy poco gt-t 82ért és sikerült eladni 102ért és egy garmin órát azt lehet megtartom . Közbe tényleg megjött a 8gigás verzió nfcvel.
-
nepszter1
addikt
Hozzáadott Korlátlan Google fotó ?
ez hogy ?
-
nepszter1
addikt
válasz
Viktor0610 #1518 üzenetére
Sajnos nem 30nap, csak eddig nem nagyon foglalkoztam az nfc vel most ünnepek alatt gondoltam de jó lenne. De a b20 hátrányát nem érzem, azt hol tudom nézni hogy van e benne?
-
nepszter1
addikt
Ismét hívtam őket, és nagyon nem akarják elfogadni hogy igen is létezik EU-s 8gb verzió közbe nem is tudtam hogy indiai verzió telefont veszek ugye ha tudom nincs benne nfc nem is vettem volna meg. Na mind 1 esélytelen hogy vissza vegyek a telefont ezt benyaltam rendesen. Kevesebbért is fogom tudni ugye eladni ez miatt.
-
nepszter1
addikt
válasz
Cranberries #1505 üzenetére
xiaomi m2101k6p a modell neve most nézem hogy ez akkor indiai verzió?
-
nepszter1
addikt
válasz
Viktor0610 #1501 üzenetére
Gpayba sikerült beregisztralni.
De tényleg nem találom a kereső nem adja ki, kapcsolatok ba nincs tényleg. NFC kapcsoló gombom nincs tényleg sehol. -
nepszter1
addikt
Sziasztok a telefonba ugye van nfc fizetési lehetőség? Sehol nem találom a beállításokba
-
nepszter1
addikt
Alis üveg fóliát tudnátok ajánlani?
-
nepszter1
addikt
Meg ér A 8 GB verzió +20k-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest