Új hozzászólás Aktív témák
-
Moki2
aktív tag
Ezt inkább a topikjában kérdezdd 😁 [link] . Egyikben sem vagyok mérvadó , de napi használatra eddig bejött . Pixelszámban gyengébb amúgy meg passz . Max hétvégén ha nálam a kölök akkor mindkettővel lövök egy fotót( most nála van ).Amúgy ott fel is raktak pár fotót , döntsd el magad.
-
-
Francia91
veterán
Többi BigKaka nate féle konfig
Az én enyhén módosított konfigom.
Összegezve meg itt találsz mindent (a korábbi nate konfigokat is)A lencse és egyéb beállításokat az én konfigommal elvileg nem kell végiglépkedned, a konfig már tartalmazza a kezelőfelület és egyéb beállításaimat is
Szerintem nem sok különbség van köztük, a színek talán lehetnének picit élénkebbek, de én már nem piszkálom, néha egy-egy kis módosítással az ultraszéles szenzor képei eléggé leromlottak, így megálltam ennél a szintnél.
Alapvetően amúgyis RAW-ban fotózok, aztán LightRoom-mal kidolgozom, amit szeretnék. -
Francia91
veterán
Én még picit állítgattam jópár apróságon a saját szememhez és igényeimhez képest. Lehet, hogy azok jelentik a különbséget. A nate konfig hatalmas segítség volt, annak betöltése után belenyúltam még pár apróságba, mert nyilván az a konfig Pixel 6 Pro-hoz készült
#3589 xkoti:
Igen, ugyanazt használom, a "natep6pfinalfix2" konfigot. Van 3-as és 4-es is, utána még finomítgatott rajta, de én a 2-esbe a saját telefonomon kissé belepiszkáltam még, megnéztem, tudok-e finomítani rajta (amint fentebb írtam, a nate konfigot fórumtárs Pixel 6 Pro-n lőtte és állítgatta be, igazából ahhoz a telefonhoz lett testreszabva. Bár simán betöltve és használva Note 10 Pro-n is 100x jobb a gyári kameránál, szerintem nem igényel belenyúlást feltétlen) -
tothandras80
tag
xiaomi.eu oldalon a 14.0.2.0 kiadás is megtalálható, megpróbálok linket beszúrni: [link]
Hátrányai részemre nincsenek, tartalmazza a Google Play áruházat, telepítés után a Google alkalmazásokat magad telepíted, amire szükséged van. /Ellentétben az EEU rommal, ami számomra több felesleges appot is tartalmaz/ Nem a legfontosabb, de az AOD-t jobban személyre lehet szabni, folyamatos vagy ütemezett megjelenítést is beállíthatsz. Felugráló reklámmal még nem találkoztam.
A bootloader nyitás kapcsán garanciával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, a bootloader visszazárható, a gyári állapot visszaállítható. OTP-s banki alkalmazás, Simple működik, én ezeket használom, Simple-t fizetésre is.
A hívásrögzítések a Hangrögzítő alkalmazásban találhatók, a hívott fél, időpont, dátum megjelölésével. Természetesen visszahallgatható, menthető, továbbítható, törölhető. -
ztibor
senior tag
-
ncc1701
veterán
Ezt ítuk, h sajna nincs ilyen, bár igény lenne rá részemről is. Nézz valami kissebb töltőt, mint írták, ha nem töltö, akkor az sajna kevés neki, ha tölti, akkor rendben van a dolog. Bajt kissebb árammal nem okozol, nagyobb töltőről meg nem fog többet felvenni, annál, amire tervezve van.
Asszony s23-as samuját valami iszonyat régivel töltetem, 30-40%-ról valami 4-4.5 órákat ír. A saját note10pro-mat autóban szoktam, az kb 5W. -
laaceee98
tag
Amit alább írtál nem tudom létezik-e a készülék esetében, de a többi válaszból kiindulva nem. Az "ajánlott" töltő annyit tesz, hogy az adott gyártó szignója van rányomva, és persze azt írják majd a mobilra, hogy azzal töltsd, hogy azt vedd meg. Szerintem mindegy. A 6W az 6W, a 33W az meg 33W. De most mondhattam volna más példát is. Egy normális minőségű akármilyen gyártmányú töltőfej, ami csak 6-8-10 wattos, tökéletesen és biztonságosan fogja tölteni. Rosszabb nem lesz miatta az akkuélettartam, mintha a nagyobb teljesítményűvel töltenéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Netfone
- Gaming notebook topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged