- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
Kamerát ilyennel védtem le.
Előlapra meg ilyen szilikon fóliát tettem. Brutál. Nekem nagyon tetszik. Miért?
Full eltűnt az oldalról látható minimális lilás-rózsaszín bevilágítás. (Feljebb taglalták, hogy gyárilag ilyen kula a kijelző). Sőt! Nem csak az tűnt el. Hanem ~30-35° -ból(tól) már NEM látható a kijelző. Max fényerőn sem látja metrón melletted ülő, hogy mit nézel. (De ez csak oldalirányba működik, fentről, alulról ugyanúgy látható). Karcok, benyomódások pár óra után tényleg eltűnnek. Visszaalakul. Tényleg "begyógyul". Totál kimegy alóla a minden bubi ~2 nap után ha esetleg úgy rakod fel, h lesz alatta egy-kettő. Nem kell visszaszedni. Full matt. 0 csillogás, tükröződés nincs rajta. És az ujjlenyomat is negyede annyi sem látszik rajta mint egy üvegfólián. Ami viccces? Susog rajta ujjad, ahogy huzogatod. De nagyon állat. És semmit nem befolyásol. Mármint érzékelést. Mintha rajta sem lenne. 3600.- volt. Kár, h csak egyet vettem. Kellett volna még 1-2 tartaléknak, mert ahogy látom ez a forgalmazó megszűnt. De lehet másiknál találsz hasonlót.
Én bátran ajánlom. Ezerért vettem hirtelen rá üveget, mikor megvettem. De egy hónap után cseréltem ilyenre. Aztán asszony 9 Pro-jára is vettem ilyet. Ő is imádja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest