- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Csatlakoznék "madmike" hozzászólásához. Hátha valami beragadt. Nem gondolnám, hogy hardver, valahogy nem hiszem el. Rengeteg Xiaomi termék ment át a kezem alatt az elmúlt 5-6 évben, és semmi gond nem volt velük. Persze a tömeggyártás vonza eme kockázatot.
Nekem a Redmi Note 7 után ez a készülék a kompromisszum mentes használat alapköve.
Hajlanék egy hard resetre ... -
olloczky
senior tag
Pont most mertem en is eloszor az uzemidot a fentebbi kommentem alapjan. (Koszi Viktor)
Majdnem 6 ora kepernyoido jott ossze 2 nap alatt egy toltessel. Az elozo galaxy s9+omhoz kepest ez merfoldekkel jobb es en emiatt meg vagyok elegedve vele. Bar ebben a ciklusban volt egy kis gps hasznalat is szoval majd még monitorozom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest