- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkktib
csendes újonc
válasz
energiezolee #4376 üzenetére
Szia, milyen kamera appot tettél rá? 4 éves múlt a 10 prom, de már nekem is kezd gyengélkedni az akkum. Lehet, hogy tetetek bele egy újat.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
energiezolee #4376 üzenetére
Nézegettem már asszonyét. Pc-ről is. Nem találtam meg. Már minden cache, gyorsítótár az összes downoald, document, mindent kiürítettem. Semmi játék. Csak az op, meg a sok app van fennt. De tele van! Állandóan írogatja, h nincs hely. Kiürítem, akkor felszabadul 2-3 Gb. De pár nap, s megint tele. Ilyen csajos app-ok. H&m, penny, lidl, takko, t*kömtudja meg a kötelező mwm, kréta, digi, telekom, ilyenek. S nem tudja mit töröljön mert betellik. Fura. Külön sd kártya, oda menti képeket, zenék azon vannak. Majd vmi lesz vele.
El vagyok én is a 10Pro-val. Akksi sem zavar. Töltöm amikor kell. De lekopogom, korához képest jól bírja. -
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4360 üzenetére
Feltettem másik launchert, de nem győzött így sem meg a telefon, így eladom a poco m6 pro (redmi note 13 pro átnevezett) telefont és jó érzés visszatérni a note 10 pro-hoz, ez egy nagyon eltalált széria.
Egy kérdés, ha feltöltitek 100%-ra az aksit, intenzív használat mellett elmegy egy napot nektek?
Tudom 100-ra nem szabad tölteni..de feltöltöttem reggel 7 órára és egész este 10-ig kibírta úgy, hogy facéztam, játszottam, fényképeztem vele, de főleg face sokat, akkor mégsem olyan rossz az aksi még ennyi idú után sem ugye? -
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4357 üzenetére
Pontosan! Ez az egyik amiért megváltam tőle és oda adtam szegény anyámnak, mert a kis ikonok meg nem lehet widgetet hozzáadni a képernyőhöz és ezer más zavar nem tetszik a hyper os, egy hulladék, és idegesítő az egész igen, hogy nem lehet teljesen gyárira visszarakni azt majd én miui 13 vagy 14-nél megállok a frissítésnél.
-
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4344 üzenetére
Értem...hát én meg 85-re töltöm és 5-10-nél rakom töltőre, és 1 napot épphogy elmegy.
Te/ti hogy vagytok vele, váltanátok mondjuk egy poco m6 pro-ra vagy redmi note 14 5g-re? Csak mert ezek ugyanezt tudják csak hdr 10 nélkül (a redmi note 14 5g picit gyorsabb is), és legalább új az aksi, másfél napot emenne vígan. Csak azért, mert nagyon szeretem aredmi note 10 pro telefonom, és nem tudom érdemes e váltani. -
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4342 üzenetére
Köszönöm szépen! És neked/nektek bír 1 napot teljes feltöltéssel? Mert nekem alig! Nincs kedvem venni egy redmi note 14 5g-t vagy poco m6 pro-t mert hiába tudja ezt kb. mint a note 10 pro, nincs benne hdr 10-es támogatás. A De viszont frissülnek hyperos-re.
Ti/te hogy vagytok/vagy vele, nem érdekel titeket sem, hogy van e oprendszer frissítés és 1 napot alig bír ki? Vagy nálatok mi a helyzet e téren? -
interstate76
addikt
válasz
energiezolee #4328 üzenetére
Köszi, én is javasoltam, de nagyon nem szeretné visszaállítani. Mondjuk jó hír, ha valószínűsíthetően szoftveres a gond.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
energiezolee #4315 üzenetére
Ilysmire gondoltál?
-
Feri1977
senior tag
válasz
energiezolee #4318 üzenetére
Pedig elég érzékeny a szemem sajnos, 2 és feles szemüveg kéne ráadásul de nem hordom, lényeg se facebookon, se kint asztalon az ikonok oldalas görgetésénél, se a beállításoknál nem láttam semmi tisztább gyorsabb folyamatosabb görgetést, cserébe zabálta az aksit.
-
loosht
senior tag
válasz
energiezolee #4266 üzenetére
Gránit bankom nincs, a többivel nekem szerencsére nincs szívás.
Amúgy én sem frissítettem, már eleve a 27-est tettem fel.
-
loosht
senior tag
válasz
energiezolee #4264 üzenetére
Nekem a legújabb Magisk van fent mindkét telefonon és működik minden.
-
Injun
senior tag
válasz
energiezolee #4239 üzenetére
Na igen,de honnan szerezzek kompresszort?Ez itt a kérdés.Ráadásul a mikrofon gondot nem oldja meg,hiszen ott néha elmegy a hang azt mondják.
-
Injun
senior tag
válasz
energiezolee #4237 üzenetére
Igen,arra.Na meglátjuk mit tudok vele kezdeni.Azért köszi.
-
Injun
senior tag
válasz
energiezolee #4235 üzenetére
Használt készülék,biztos koszos is.De hogyan kell kitisztítani?A szoftver a legújabb,tegnap előtt raktam újra.A térerő itt eddig minden telefonnál okés volt.Biztos takarítani kell.De hogy?Az előlapi rács alatt van a beszédhangszóró,vagy az ami a tetején van?Zenék kihangosítva tök hangosak,azzal nincs gond.
-
válasz
energiezolee #4181 üzenetére
Miért ami rajta van nem eu rom?
-
loosht
senior tag
válasz
energiezolee #4122 üzenetére
Tényleg nem zárta vissza.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
energiezolee #4118 üzenetére
Nem jó hozzá a sima mezei usb kábel ha nincs nyitva a bootloader
Meg gondolom a boot.img után lehet kell adott esetben egy system. img is ha az is sérült esetleg -
Gyula196906
senior tag
válasz
energiezolee #4116 üzenetére
Szerintem igen
Csak a boot.img tolja rá
(De nem sokat tennék rá az adatvesztés elkerülésére bárki csinálja is)
De egy próbát meg ér -
Gyula196906
senior tag
válasz
energiezolee #4114 üzenetére
K. Attila zárt bootloader esetén is megcsinálja
-
Riegerr
tag
válasz
energiezolee #4112 üzenetére
Szia!
Nincs nyitva.
K. Attilára gondolsz? -
SirKero
őstag
válasz
energiezolee #4108 üzenetére
Köszi.
Csak azért itt kérdetem mert az én messengerem nem csinálja. -
aldebaran
addikt
válasz
energiezolee #4088 üzenetére
Amikor a teló be van kapcsolva, akkor létrejön a kapcsolat a teló és a gép között.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
energiezolee #4077 üzenetére
Az már nagyon régi eszköztámogatási lista, azóta többször módosították
Olyan hogy miui15 már nem is létezik
"Átnevezték" hyperOS -nek
Főverziót már amúgy sem kaptunk volna, mx biztonságit
Abból talán még egyet kaphatunk (márciusit) de nyárnál előbb nemigen számíthatunk rá, mivel nagyon sok a dolguk a fejlesztőknek -
Bajgunar
senior tag
válasz
energiezolee #4077 üzenetére
Ezt már október óta ~6x újra kiadták, s már nem szerepelt rajta N10Pro...
-
Gyula196906
senior tag
válasz
energiezolee #4060 üzenetére
Energezolee : Olvassa...
Bsanzika : próbáld ki nyugodtan, ha mindenképpen akarsz frissíteni
Pontosan nem tudom hány %nál állt le(96-on volt amikor odanéztem utoljára)
Lehet pont 98- on állt le
Mielőtt elindítja a telepítést úgy is ellenőrzi a csomagot
Hupp, most nézem 2%nál állt le neked
Ha mégis 4 gb, akkor gyorsan lekapta
Vagy csak a lefoglalt helyre ír annyit...és a tényleges file méret nem annyi -
Moki2
aktív tag
válasz
energiezolee #4055 üzenetére
Én root nélküli megoldásra gondoltam , mostanság felhagytak azzal , hogy romba van integrálva ,appként frissűl linken keresztűl. De mivel nem használom ezt a funkciót nem mertem róla biztosra nyilatkozni.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
energiezolee #4037 üzenetére
Na, most akkor próbáljak meg nem kötözködni, vagy tegyem szóvá az összes helyesírási hibát itt a fórumon?
Amúgy jó lenne, ha nem az lenne a reakciód reflexből, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. Ez egy nagyon rossz világhoz vezet.
Egyébként meg valóban, hibázni emberi dolog, de szándékosan hibázni ördögi.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
energiezolee #4030 üzenetére
Esetleg megpróbálhatnál csak oda felkiáltójelet rakni, ahol tényleg indokolt.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
energiezolee #4032 üzenetére
Köszönöm!
Mi el nincs BL nyitva és rootom se, így én sajna nem fogom tudni összehasonlítani a saját configos Gcamommal, de szívesen elküldöm a configomat Gcamhoz, ha van kedved hozzá, kiprobálni, összehasonlítani.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
energiezolee #4030 üzenetére
Lécci a módosított kamera appról mondj több infót, linket is küldj kérlek és configot is ha van 😅, - cserébe küldök én is saját spéci configot ha gcamról van szó 😉
Amugy ez a Leica mód nekem nem tűnik túl hasznosnak, ez inkább filter kategória, vagy rosszul használom/tudom?
-
Utka
aktív tag
válasz
energiezolee #3963 üzenetére
" simple Pay tökéletesen működik..."
Szia!
Írnál róla pár szót?
Csak OPT -s kártyával meg?
Kell hozzá virtuális kártya?
Van-e költsége?Köszönöm!
-
Moki2
aktív tag
válasz
energiezolee #3961 üzenetére
Nem kell eltávolítani , de utána újra kell rootolni. Ahogy néztem nem egyszerű móka most a Google wallet működésre bírása... [link]
-
bohoc71
aktív tag
válasz
energiezolee #3481 üzenetére
Hali! Hogyan lehet ezen a romon elővarázsolni a hívásrögzítést? Nem találom..
Köszi a segítséget!
-
kzkz
őstag
válasz
energiezolee #3481 üzenetére
-
kzkz
őstag
válasz
energiezolee #3479 üzenetére
Megnéztem, köszi. Ez a xiaomi.eu-s rom is tudja a hívásokat rögzíteni? Mert erről pont nincs infó a feature listában...
-
kzkz
őstag
válasz
energiezolee #3475 üzenetére
Köszi az infót! Miben jobb az EU rom, mint az indonéz?
-
Bajgunar
senior tag
válasz
energiezolee #3445 üzenetére
De akkor pc-n, hogy 300 feletti a teszt? Ha 1000-es a neted. Nekem simán 900 körüli.
Én is kábel híve vagyok, még tv-n is. Ok, h van wifi, de a kábel az kábel. Csak nem értettem, miért csak 300 feletti?
Mind1. -
Bajgunar
senior tag
válasz
energiezolee #3443 üzenetére
-
Demokatona
tag
válasz
energiezolee #3440 üzenetére
-
gerigő
tag
válasz
energiezolee #3354 üzenetére
3rd party app nélkül ez nem megoldható?.
Odáig már eljutottam, hogy a csengőhang után közvetlenül (hogy ennek mi értelme ?) lejátsza a beállított jelzőhangot. DE csak egyszer és többször már NEM !!
-
gerigő
tag
válasz
energiezolee #3349 üzenetére
Köszönöm a tippet.
-
banda1981
aktív tag
válasz
energiezolee #3266 üzenetére
A visszaállítás nem olyan 1x-ü már mint régen.......
Először telepítsd fel azt a romot amelyiket mentetted!
Indítsd el,nem kell belakni a romot aztán mehet a visszaállítás recoverybe!
Én annó így csináltam!
De már régóta nem csinálok mentést,csak tiszta telepítést!
Úgyhogy nem biztos,hogy 100%!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged