- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nepszter1 #2395 üzenetére
Ez nem a Play Áruház, hanem a Play-szolgáltatások.
Valami app, ami azt használja, amiatt van elől.
Nem értek hozzá nagyon, de crok Logout blogján biztos, van egy írás, ami segít kideríteni, mi okozza. -
-
thedarkfox
senior tag
válasz
nepszter1 #2167 üzenetére
[abd direct driver letöltés]
most néztem, hogy a platform tools nem telepít drivert
fenti link letölt, gép reboot, utána menni fog.... vagy nem, de akkor tovább próbálkozunk(Megszokásból mindíg van egy usb-kulcsom az összes leszedett driverrel, minden gépemre mindíg onnan teszem vissza őket, nekem természetes volt, hogy van fent driver sorry
)
-
thedarkfox
senior tag
válasz
nepszter1 #2163 üzenetére
[Sdk platform tools]
Az oldalon kicsit lejjebb görgetsz és a legfrissebb letöltésben minden driver benne van. -
-
thedarkfox
senior tag
válasz
nepszter1 #2005 üzenetére
Xiaomi.eu direklink: [link]
Bl nyitás: [link]
V13.0.4.0 direklink: [link]Összes rom: [link]
Korábbi hszböl:
megjegyzés: ha először telepíted akkor a zipben találhalható --- windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
fájlt kell futtatniIlletve mielőtt megkezded a folyamatot, töltsd le még a platform-tools -t az abd driverekhez.
Minden adatot töröl, ugyhogy legyen mentésed arról amit szeretnél megtartani
Forrás xiaomi.eu
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
nepszter1 #1506 üzenetére
Honnan szerváltad az indiai verziót?Anno volt itt a hardveraprón egy eladó egy szír új de a srác vissza viutte a boltba becserélni másik telefonra gyanúsan is olcsó volt egy zsír új redmi note 10 pro ért.Indiai verzióval B20-ad se nagyon lesz mobilinternetezéshez és igen ebben a verzióban nfc sincsen.Egyébként minden másban ugyan az mint az itthon forgalmazott redmi note 10 pro telefonok.Kérdeztem anno a sráctól,hogy jutott a telefonhoz azt mondta rendes kereskedésből vette rendes garanciával a kereskedő azt mondta éppen ez jött raktárra csak nem értem,hogy mikor ide hivatalosan indiai telefont biztos,hogy nem hoznak
Xiaomi Redmi Note 10 Pro (India)
Én amúgy megvettem volna csak a B20 dolog visszatartott. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest