- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
-
Bajgunar
senior tag
válasz
troller #3994 üzenetére
Jó neked. Anno én is szórakoztam főzött romokkal. Ma már rájöttem, jobb időtöltésem is van annál, mintsem napokig újrahúzni, belakni a telefont.
Aztán meg egy átlagos mezei user-nek ~kínai a bootloader, hát még annak nyitása.
Akkor viszont meg ha ennyire macera, szenvedés, lehetetlen, és hibák bughalmaza a frissítés, eladásnál, hirdetésnél, telefon paraméterei mellé, oda kéne írni, hogy: mindenki saját felelősségére vásárolja, mert előbb-utóbb beleütközik a frissítés elakadásába és onnan a jóisten sem tudja tovább frissíteni a készülékét. Vagy azt, hogy CSAK vállalkozó kedvű, programozó, millió szabadidővel rendelkező, szenvedéssel, kihívásokkal szembeszalló, agyérgörcsöt nem kapó vásárlóinknak ajánljuk. Vagy épp azt, hogy csak olyan vegye EZEKET a sajomi készülékeket, akik együtt tudnak élni a frissítés elmulasztásával, kihagyásával, frissítések lemaradásával, ugyanis random esélyes a készülékek többed hányada a full random frissítés kihagyására, lehetetlen elérésére, avagy telepítésére.
De ugyanez igaza kissé jártasabb, szakavatottabb vállakozó kedvű felhasználókra is, ugyanis jó eséllyel nekik sem fog sikerülni sehogyan sem a frissítés.
Csakis full adatvesztéssel egyetemben....
Szóval azért ilyesmiket nem ártana közölni a végfelhasználóknak a vásárlás előtt.
Mert ha ezt tudom, eszem ágában sincs ilyen szivatós telót venni. De még ellenségemnek sem adnám. Hacsak nem együtt tud élni a ~2 éve kijött frissítéssel.
Amit aztán megun a banki app, s nem fog elindulni. Nah akkor fogok vele kacsáznia dunán egyet.
.
.
Other Reason
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest