Új hozzászólás Aktív témák
-
vasen
csendes tag
válasz
Fehérsólyom #3929 üzenetére
Most nálam is így volt.
Pár napja próbáltam a régiót átállítani, de semmi. Sőt, a legutóbbi .6 verzió óta indiain volt (mert véletlenül úgy maradt).
Erretegnap este(illetve már) ma megint átállítottam és a frissítésnél azonnal dobta az újat. Így hosszú szenvedés után .3-ról .7-re frissült (kis segítséggel) magától.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Fehérsólyom #3896 üzenetére
-
ncc1701
veterán
válasz
Fehérsólyom #3894 üzenetére
Samsung tovább támogatott. Általában. Persze, ha tutira akarsz menni, akkor vagy iphone, vagy samsung s sorozatból valami. Csak az ugye árban kissé... Mondjuk úgy, h telefonra ennyit nem szánok. Nem vagyok nagy spúr, de ez csak egy telefon, amit ha leejtek, kampó neki.
-
ncc1701
veterán
válasz
Fehérsólyom #3889 üzenetére
Engedd el, ezt a telót már úgysem fogják tovább frissítgetni. Ha friss android kell, akkor itt az alkalom váltásra. El kell adni, venni másikat.
-
Oldbiggy
tag
válasz
Fehérsólyom #3887 üzenetére
Neked innen a 4B pont kell.
[link] -
vasen
csendes tag
válasz
Fehérsólyom #3881 üzenetére
Azt szerintem úgy, hogy fastboot módban idítva a telót, gépről kell rátölteni. De ez csak tipp. "Nem értek a gyémántokhoz..." Majd az expertek megírják.
Előző telómra Team Win Recovery-t raktam, így egyszerű volt cserélgetni, frissíteni a custom ROM-okat. De ott muszáj is volt a custom ROM, mert régi teló volt, a gyári rendszerrel már nem foglalkoztak, nem frissült.
Mindenesetre olyat nem vállalnék be, ami mindent töröl.
Kéthavi biztonsági frissítésért nem laknám be megint nulláról a rendszert. -
vasen
csendes tag
válasz
Fehérsólyom #3877 üzenetére
Nálam ezzel (ezekkel) sem sikerült.
Az első verziónál, amikor a 2-re átnevezett 14.0.3 fájlt megadtam, ellenőrizte és ezt kaptam:
A másiknál, újraindítás után egy pillanatra megjelent az a kép, ahol a frissítés folyamata látszik %-ban.
De azonnal újraindult, betöltött a rendszer (természetesen az eddigi 14.0.3) és kaptam egy hibaüzenetet. -
válasz
Fehérsólyom #3877 üzenetére
Ha tuti, jó ROM-ot töltesz le, akkor biztonságos.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #3871 üzenetére
Jó helyen keresed. Csak alapértelmezetten rejtve vannak a rendszer appok / szolgáltatások.
A jobb fölső sarokban még rá kell nyomni a 3 pöttyre, aztán valami ilyenre, hogy mutassa az összes appot. Ezután már meg fogod találni. -
Bajgunar
senior tag
válasz
Fehérsólyom #3871 üzenetére
Ott kell, h legyen pedig az összes.
Elkezded beírni, h "services", .... nem talál, visszatörölsz egy betűt, s bedobja. Pl.
Azt h most melyik, melyikek kellenek egyáltalán, passz. Két, három yt videóban ezeket törölték, meg vmi oldalon láttam,h ezeket írták törölni, h feldobja frissítést. Így szedtem össze.
Vasárnap reggel nekem sem ajánlotta fel. Töröltem ezem progik összes adatát, egyből felajánlotta.
Nem tudom mi a megoldás. Meg h másnak működik e. Vagy van e köze adattörléshez, vagy csak akkor "ért" ide. Passz. -
pch
senior tag
válasz
Fehérsólyom #3862 üzenetére
Nekem igen.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Fehérsólyom #3830 üzenetére
Frissíteni fogja magát
https://miuirom.org/updates/mi-pc-suite -
Gyula196906
senior tag
válasz
Fehérsólyom #3815 üzenetére
Próbáld miassistanton keresztül
-
ncc1701
veterán
válasz
Fehérsólyom #3823 üzenetére
Ezt abszolút megértem, rühelleném nagyon.
-
ncc1701
veterán
válasz
Fehérsólyom #3821 üzenetére
Akkor majd a cég ad olyan telefont munkaeszközként, ami számukra security szempontjából megfelel.
-
pch
senior tag
válasz
Honnan tallózod?
Nem mindegy ugyanis, de már nem emléxem hogy kellett... Ha jól rémlik az egész útvonalat kellett betallózni... Valahol van róla leírás -
Bajgunar
senior tag
válasz
Echte ue, csak RM N 9 Pro-n.
De hogy hogy lehetne javítani?
Passz -
ncc1701
veterán
válasz
Nekem sem jön újabb. Sztem ne foglalkozz vele, max valami security update lehet. Érdemi hibajavítás/funkció bővítés már régen nincs.
-
Francia91
veterán
válasz
Nálam is ugyanez, hetek óta
Nemtudom, miért -
IQfályter
tag
válasz
Fehérsólyom #3342 üzenetére
-
banda1981
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #3052 üzenetére
Már erről volt szó.......
Kisebb nagyobb sikerekkel!
Ezt nézd meg! -
Bajgunar
senior tag
válasz
Fehérsólyom #3052 üzenetére
Nah igen. Ez tök király lenne, ha működne.
Engem is érdekelne.
De ahogy nézem, ezt már rég elvetették... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest