- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz
Istvan2020 #1919 üzenetére
Nem szeretném felesleges dolgokkal teleszemetelni de attól is agyf----t kapok amikor felhívnak biztosítótól, hogy nem szeretne-e új biztosítást
?
Mondom magamba ha akarok valamit majd akkor keresek fel én egy biztosítót -
Csabi1984
addikt
válasz
Istvan2020 #1917 üzenetére
Megszánod és eladod olcsóbban aztán eladja drágábban...
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1908 üzenetére
Pedig nem rossz telefon,anno ilyet kerestem csak drága volt.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1888 üzenetére
Én mondjuk pont olyat autót veszek, amit meg kell javítani, a szakmámból adódóan (így nyilván olcsóbb)
, de telefonnál ez nem így van. A lényeg, hogy ha nem jött be a telcsi, cseréld le egy neked tetszőre és kész !
A MIUI engem is szopat bizonyos dolgokban, de nincsen nagy különbség, mert a Samsung-nál is voltak hasonló dolgok, csak "pepitában". -
Pityu.
nagyúr
válasz
Bocs fáradt vagyok gyorsan írtam j5 2016.Neked az szerelés,hogy beállítasz pár dolgot a telefonon?A szerelés ott kezdődik ha leveszed a hátlapot vagy kiszeded az aksit,alaplapot,kijelzőt ez csak beállítás kevered a szezont a fazonnal.Akkor te az ülést se állítod be vagy a kormányt vagy a biztonsági övet vagy a fűtést az autóban?
-
banda1981
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1899 üzenetére
-
jemy
tag
válasz
Istvan2020 #1900 üzenetére
irtam privát!
-
válasz
Istvan2020 #1894 üzenetére
De ha törlöd a memóriából, akkor az user error!
Szükségtelen törölni, mert ha így teszel, az ilyen gondokat okozhat.
Lehet, hogy a szuper-hiper egyéb márkákon nem, de a MIUI-n (a jelek szerint) igen. -
jemy
tag
válasz
Istvan2020 #1893 üzenetére
ez nem szolgáltató függő, ez egy custom rom.
-
válasz
Istvan2020 #1890 üzenetére
Mit értesz a bezárod alatt? Kilépsz belőle esetleg törlöd a memóriából?
-
válasz
Ezeket a beállításokat egyszer kell megejteni -autostart be, MIUI akkukímélő ki, plusz a biztonság kedvéért le is lehet lakatolni a problémás appokat. (Nem látom, hogy ez nálad megtörtént-e.)
Plusz, ha használsz optimalizációt, memóriaürítést, az is okozhat ilyen anomáliákat. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1879 üzenetére
Nézd szabad választásod van ha mást akarsz mást veszel.Nem mindenki problémázik mindenen másnak meg más márkánál akadnak gondjai de minden igény kérdése.Nekem most pl poco van én elvagyok vele,meg előtte volt 3 xiaomim nem volt semmi gondom velük.Az én igényeimnek megfelelő a miui is de ugye van aki romolgat vagy más márkát vesz ennyi,annyira azért nem rossz a márka,hogy leszarozzák sokan.Szerintem az is lehet a gond,hogy túl sok telefont gyártanak egyszerre több féle típusban és lehet itt ott megkeverednek a szoftver készítésében mert az egyiken ami jó a másikon már van egy két bug,lassítaniuk kéne a gyártáson csökkenteni a palettát is kicsit több időt fordítania szoftverre.De ahogy írtam igény függő meg ember függő is lehet kinek mi a nem jó pl a miuin vagy akár más márka szoftverén.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Istvan2020 #1879 üzenetére
Jó telefon hardver nézőpontból de szoftvere miatt veszít a Xiaomi pl Samsunggal szemben.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1877 üzenetére
Akkor nem tudom nekem működik beállítva,mikor nem volt beállítva amit említettek akkor se mindig késett.Mondjuk annyiban igazat adok rn8 pron nem állítottam semmit se anno működött viszont a sima messenger már ott is szar volt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1875 üzenetére
Én beállítottam amit kell anno és jönnek az értesítések mondjuk én nem a fos alap messengert használom hanem lite verziót az jobb.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1864 üzenetére
Régen én is ilyen voltam,hogy jajgattam,hogy ha megveszek valamit akkor az működjön hozzányúlás nélkül de akkor meg nem is értene az ember semmihez sem szóval rá jöttem nem olyan rossz az ha állítgatni kell valamit csak túl hozzászoktunk az állítgatás mentes kényemhez.
-
Moki2
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1871 üzenetére
Mi bandnál is , bár azt is amazfit gyártja
-
Moki2
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1868 üzenetére
Akkor boccs , azt nem ismerem , de ott is lakat autóindítás.Meg én még ki szoktam kapcsolni Biztonság/ tisztító/ memóriavizsgálat
-
Moki2
aktív tag
válasz
Ott zepben kell megadni üzenethozzáférést. Van egy Stratos 3-am , jönnek értesítések
-
válasz
"Köszi meglesem, de akkor is gáz más márkánál nem kell így mókolni."
Samsungnál, Huaweinél és OnePlusnál is láttam ilyen gondot.
"Még a saját márkájú órára nem jön meg az értesítés."
Ennél is az lehet a baj, hogy nem fut a háttérben. -
válasz
Istvan2020 #1861 üzenetére
Nálam (más teló, de szintén MIUI) nincs ilyen gond.
Amelyik appnál beállítom a háttérben futást, ott rendben is van.
Nem csak az akkukímélő kikapcsolása kell, automata indulás is, plusz biztos, ami tuti, le is lakatolhatod.
Bővebb infó: [link] . -
Moki2
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1861 üzenetére
Lakatoltad is az appokat ?Nálam megjön mind
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Istvan2020 #1859 üzenetére
Elég gáz ez a Xiaominál, hogy értesítések nem jönnek meg, hiába veszem ki takarékos módból,eddig ezért nem vettem xiaomit, de szerintem ez is megy hamarosan.
Meg a másik probléma egy Mi watch órával össze párosítva nem küld rá êrtesitést hiába van bekapcsolva. -
cbatesz
tag
válasz
Istvan2020 #1857 üzenetére
Majd biztos fel fogja ajánlani előbb utóbb a frissítést.
-
cbatesz
tag
válasz
Istvan2020 #1850 üzenetére
Szívesen
-
cbatesz
tag
válasz
Istvan2020 #1848 üzenetére
Működik rendesen, ha be van állítva, jön egyből minden értesítés, Gmail is
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1846 üzenetére
Akkor se megy ha a beállításainál automatikus indítást bejelölöd ,akkumulátornál meg nincs akkumulátor kímélőre állítod?Én egyébként pl messenger litet használok,jobban ítéltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest