Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Francia91 #4188 üzenetére
Nekem ez céges teló, főnök saját tapasztalatából okulva max 2 évente elkezd aszogatni, h rendeljek már új telót, és ne olcsót, mert az xar is lesz. Hát mondom ok, pénteken megérkezett az utód, erre kiderül, h fax voltam, nem takarítottam ki a csatit.
Cégek között asszem nem működik a 14 napon belüli visszaküldés, gondolom. Tudom, h sokkal jobb teló a moto 50 pro, csak nekem megfelel a régi is, míg működik. -
tomszli11
tag
válasz
Francia91 #2980 üzenetére
Szia!
Korábban már kaptam okosítást a Gcam-al kapcsolatban, amit nagyon köszönök. Azóta is azt használom, viszont most felmerült egy olyan helyzet hogy nagyobb pixelt kéne használnia a camerának. Sajnos a Gcam-os képek 12 Mpixelben készülnek viszont nekem most jól jönne a 48 MP vagy inkább 108 MP-es GCAM kép. Ebben esetleg tudsz nekem segíteni? Köszi. -
gerigő
tag
válasz
Francia91 #3597 üzenetére
Igen, ez így van, Urnyx's 7.3 v2.6-gcammal is, viszont a full hd és a 4K video stabil (nem izgága, nem remegő) felvételt produkál. A képminőség is nálam még mindig a legjobb.
BigKaka video 1080p és 4K video nem stabilizált nálam...
-
gerigő
tag
válasz
Francia91 #3594 üzenetére
Köszönöm szépen a linkeket és a segítségedet!
Akkor kiindulási alapként, ezzel a moddal újból nekiveselkedem tesztelni...
Jó hogy említetted is, mert pont a színeket találtam kissé fakónak, kevésbé élénknek.
A színek telítettségét, élénkségét melyik beállításokkal tudnám növelni?
Köszönök még egyszer mindent! -
gerigő
tag
válasz
Francia91 #3590 üzenetére
Köszönöm!
Mentenél és feltöltenél egy konfigot az általad készített "végleges" konfigról?
Szerintem lehetnek itt is páran akiket érdekelne/kipróbálnák és hálásak lennének érte!Nate 3-as 4-es verzióját is kipróbálnám, de nem találtam a mobilos fotós topikban. Tudnál segíteni, esetleg linkkel?
Köszönöm előre is!
-
cbatesz
tag
válasz
Francia91 #3387 üzenetére
Most, hogy válaszolni akartam is lefagyott
Én is használom 100 éve Messengert, meg minden mást is, csak próbáltam kiszűrni azokat amik alatt legtöbbször lefagyott, egy hétig semmi gond nem volt, nem tettem fel új appot azóta, semmi nem változott ilyen téren. Chrome ot nem tudom törölni, de megpróbálok mást használni . -
Bajgunar
senior tag
-
tomszli11
tag
válasz
Francia91 #2975 üzenetére
Köszi szépen, fel is telepítettem, meg is csináltam, viszont van ami nem tudom, hogy jól működik.
Nekem túl sötétek a képek, legalábbis a fekete reszeken nagyon "fekete" hiába koppintok oda, hogy ahhoz mérje a fényerőt.
Pl. ezen a képen.
Illetve nektek is a fénykép elkészítése 1-2mp ig tart? Nem olyan gyors mint a gyári alkalmazásban. -
-
Sanyabá
senior tag
válasz
Francia91 #2937 üzenetére
Miért köveznének meg ? Mert nálad nincs probléma az új frissítéssel kapcsolatban?
Örülj neki , mi meg szidjuk hogy gond hátán gond van.
Vagy még az is előfordulhat, hogy mi nem tudjuk jól kezelni ?
Pedig harmadik telefonom az elmúlt 6 év-ben,és tényleg minden ok. volt. -
FeZ...
aktív tag
válasz
Francia91 #2914 üzenetére
Nekem se fagyott le sosem a 1,5 év alatt, egészen jól fut a rendszer, de az igaz, hogy elég akaratos, sokszor " ad hoc" jelleggel visszavesz megadott engedélyeket és a közelség érzékelője az elejétől fogva vacakol. Ha nem érdekelne a mindig aktív AOD és nem akarnék futtatni olyan programokat, amihez kellenek a spéci engedélyek, akkor nem lenne semmi bajom a készülékkel. (azaz teljesen átlagos felhasználásra szerintem elég jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged